O riadenom sne – cielené snívanie

Domca sa pýtala: “Existuje kúzlo kde sa mi bude snívať o chalanovi ktory mi bude súdený ? ale iba jednu noc.

Môžete si urobiť riadený sen. Večer si napíšete presne, o čom sa vám má snívať, na papier a dáte papier pod vankúš. Pred spaním na to intenzívne myslíte. V noci by sa vám malo prisniť niečo ako odpoveď na váš problém. Ak nie prvú noc, tak to opakujte, dokedy sa neprisnije. Funguje to takmer na 100%.

Ak hľadáte odpoveď na otázku: Na papierik si presne napíšete otázku, na ktorú chcete dostať odpoveď, položíte si ju večer pod vankúš a pred zaspaním na ňu intenzívne myslíte. (Je dobré predtým si urobiť meditáciu alebo inak uvoľniť hlavu od vnemov celého dňa, aby neprehlušili vaše prianie.) V noci by sa vám malo snívať niečo, v čom nájdete odpoveď. Ak nie prvú noc, opakujte, kým odpoveď nedostanete.

Každý sen, čo sa vám prisnije, si však čo najpodrobnejšie zapíšte – niekedy bývajú odpovede silno obrazné!

A tu je ďalší návod od P*veras: “Mozte skusit aj odpoved cez sen,napiste si na papier modrym perom otazku-co k vam citi?? previazte slabomodrou stuhou ak mate,alebo len tak polozte pod vankus pod hlavu,pred spanim si tuto otazku polozte a intenzivne na neho myslite…podvedomie vam da odpoved,vsimajte si pocity zo sna,detaily,rano si ich hned zapiste..”