Môže za to minulý život?

Alexandra: “Ahoj Helar, napdalo ma, že ako zistím, že určitá osoba bola pobosorovaná, ale v minulom živote a ako by ju bolo možne odbosorovať, stačia kúzla na tejto stránke ?

Práca s minulými životmi nie je oblasť kúziel, ale skôr šamanizmu. V šamanizme existuje čosi ako “rýchly flajster” na tieto veci. Je neprofesionálny a skutočne len “rýchly”, ale má tú vlastnosť, že ho dokáže urobiť hocikto.

Potrebujete na to hudbu na aktiváciu čakier (môžu to byť aj tibetské misky, ktoré si môžete stiahnuť cez túto stránku). Osobu, u ktorej máte podozrenie na pobosorovanie, položíte na rovnú podložku. Najprv jej pustite tak 30 minút relaxačnej hudby, až sa jej začne podriemkávať. Potom postupne púšťajte hudbu pre danú čakru (asi 5 minút na každú čakru) a povedzte tejto osobe, aby sa sústredila na vibrácie v danej čakre. Pritom položte väčší serpentín a farebne s čakrou zladený kameň na danú čakru. Takto postupujte odspodu nahor. Serpentín má tú vlastnosť, že ak v danej čakre nájde nejaký negatívny odtlačok minulosti, tak ho vynuluje (ale musí byť väčší, takých 5 cm).

Potom tú osobu naučte relaxovať a pravidelne robiť čakrovú meditáciu s čakrovými kameňmi, aby sa odtlačok nevrátil.

Sústreďte sa na koreňovú, sakrálnu a hrdelnú čakru a solárny plexus. Tu sa zvyknú uchovávať odtlačky minulých nedoriešených situácií.

2 thoughts on “Môže za to minulý život?

Komentáre sú uzavreté.