Urieknutie

Týmto komentárom na tému “urieknutie” prispela P*veras:

V pritomnosti takehoto cloveka vas vacsinou rozboli hlava, pride vam zle od zaludka atd. Ludia sa v takomto pripade kupu v bylinke zvanej čistec-tiez sa pije caj- vyborne pomaha-tazsie sa zhana. Odporucam vam tieto zasady-
1.Nikdy sa nikomu s nicim nechvalte- ako sa vam dari, kolko mate penazi, s novymi vecami- ale niekedy proste staci ze sa vam dari, ze ste pekna a uz to ide- ludia si dnes zavidia aj spinku medzi ocami-obzvlast zeny- pred tym to bolo zriedkavejsie, teraz co pozorujem sa to riadne rozrastlo-ludia zacali ovela viac zavidiet!!! A to nie je dobreee!!
2. nosit na sebe cosi cervene- spodne pradlo, ponozky atd. uviazat na lavu ruku- ak ste pravacka, ak lavacka na opacnu, alebo nohu-tam to nevidno a vyhnete sa zvedavym otazkam-co to mate??- cervenu stuzku- uvazuje sa na tri uzly vzdy ked jeden zaviazete poviete- Ochranuj ma od vsetkeho zla v mene Boha otca- prvy uzol, syna- druhy uzol, ducha svateho- treti uzol – amen. tuto stuzku nedavat nikdy dole. Sama ju nosim.
3.Nosit krizik.
4.vzdy ked pridete domov a boli ste medzi ludmi, v nejakom dave treba sa ocistit- ocistuje sa jednoducho osprchujete sa cela- aj vlasy! vo vlasoch sa zdrziava najviac negativity, aj tvar. Mozte sa pred sprchovanim obliat vodou z morskej soli.
5 ocistuje sa nad plamenom bielej sviece- dlane oboch ruk a tiez par minut pozerajte do plamene bielej sviece.
6. ked sa s takouto osobou rozpravate vyhybajte sa pohladu do jej oci, ked s nou hovorite, prekrizte si ruky a ak mozte- v pripade ze sediete aj nohy- chranite si tak auru.
7. nosit ochranny kamen- hematit, lapis lazuli, labradorit…