Zmrazujeme nepriateľa (a zrkadlová krabička)

Toto kúzlo je určené na to, aby sme zabránili niekomu miešať sa do nášho života, zasahovať do našich vecí, škodiť nám alebo iným ochotníckym spôsobom nás dožierať 😀 . Nefunguje vtedy, keď máme do činenia s kvalifikovaným psychickým útokom, ale na bežných babrákov, ktorí nám denne strpčujú život, zatiaľ zaberá veľmi dobre…

Potrebujeme naň:

  • papier a vo vode nerozpustnú fixku alebo pero
  • uzatvárateľné plastikové vrecúško (so “zipsom”, napr. v akých sa predávajú skrutky alebo bylinky)
  • mrazák alebo výparník.

Napíšeme meno nepriateľa na papier a umiestnime ho do plastikového vrecka. Vrecko do dvoch tretín naplníme vodou, uzavrieme a vložíme do mrazáku alebo na výparník. (A v duchu si môžeme spokojne povedať “a basta!”)

Iná verzia: zrkadlová krabička

Skúsenosti:

  • Toto je jedno z mála kúziel, ktoré nepotrebujú nákladnú prípravu, koncentráciu alebo okiadzanie a napriek tomu fungujú. Neviem, ako fungujú, ale mám to oskúšané. (Na výparníku už pekných pár rokov suším zopár “ksichtov”. Odkedy som ich tam dala, dávno som na nich zabudla, kedy-tedy mi ešte otravovali život, ale už zďaleka nie v tom rozsahu ako predtým! V jednom prípade som takto zmrazila celú rodinu – a odvtedy mám kľud…)
  • Nedopustite, aby sa pri čistení mrazničky alebo chladničky vrecko rozmrazilo. Je to, ako keď sa odrazu uvoľní nazhromaždená agresia – mohli by ste byť nepríjemne prekvapení, koľko škody vie “rozmrazený” nepriateľ narobiť! Ak potrebujete nejaké meno pridať alebo zmeniť, urobte si jednoducho nové vrecúško, zamrazte ho a to staré až potom vyberte a vyhoďte (ešte lepšie je spáliť, vysypať do záchoda a spláchnuť).

Z komentárov:

Eva: “Mozem to urobit, aj pre druheho? konkretne pre mojho muza (mame tu istu ladnicku :-)), lebo ma takych dvoch intriganov v blizkosti a v podstate nepriamo skodia aj mne. Muzovi nemozem povedat co chcem urobit, to by asi zo mna odpadol. Mozno nie, ale nebudem riskovat.”

Keďže nepriatelia tvojho muža zasahujú aj do tvojho života, môžeš to pokojne urobiť aj za svojho muža. Len ak ide o intrigánov a dosahujú svoje aj cez iné bytosti, skús na papier napísať niečo ako “a ostatní ľudia, čo im pomáhajú v robení zlej krvi”, aby si to zmrazila kompletne.

Zebra: “Keby som chcela urobit kuzlo na zmrazenie 2 nepriatelov ale obaja sa chrania pentagramom? Bosoraci to nie su, aspon ten, co nosi satanisticky pentagram nikdy nebosoroval, len ho nosi mozno ako doplnok k zovnajsku.

Bojovať s bosorákom môže len niekto, kto je na tej alebo vyššej úrovni ako daný bosorák. Neviem, či tí dvaja si urobili ochranný pentagram sami alebo im ho urobil niekto iný – rozhodujúca je mágia toho, kto ho robil.

Pokiaľ tie pentagramy nosia len na dekoráciu, zaberie aj jednoduché “zlé oko”. Samotný pentagram (a iné predmety) nemajú význam – význam im pripisuje až naša myseľ (hlavne podvedomie). Ak vy budete ich pentagram považovať za nepriestrelný štít, bude nepriestrelný. Takže si dajte pozor, ako sa na ten ich pentagram budete pozerať pred bosorovaním!

Arlene: “Ahojte,mam 4 otazky :
1) Co s vreckom, ktore je zmrazene a nechcem ho nechavat v mraznicke?
2) Pomoze toto kuzlo pri citovom odputavani sa od cloveka, ktoreho sm milovala, ale opustil ma pre banalnu dovod?
3) Kamaratke nici zivot jedna mrcha, ktora ju stale ohovara, kyda na nu sefom a dokonca jej zabila rybicku. Mozem to urobit ja namiesto nej? Nemozem sa uz pozerat na to, ako trpi otrasnym spravanim jej kolegyne.
4) Mozem sa o toto kuzlo pokusit, aj ked nemam ziadne skusenosti?”

Trnka: “1. vrecko rozsekať na kusy a spláchnuť do WC…voda odplavuje všetko negatívne

2.nie, toto kúzlo je určené výhradne proti vedomému ubližovaniu – intrigy, ohováranie – skús pozrieť v Knihe kúziel

3.človek, ktorý vedome ubližuje inému akýmkoľvek spôsobom je nešťastný človek, ktorý si nie je vedomý príčiny svojho ubližovania. Tvrdošijne trvá na svojej pravde, že je ubližované jemu a on sa len bráni. V takýchto prípadoch je veľmi ťažko zrealizovateľná náprava, ale jediné čo na 100% pomôže je láska a láskavý prístup k takému človeku. Zdá sa to síce z reálneho pohľadu ako nezmysel, ale je to pravda a funguje to, síce to obnáša nesmienu trpezlivosť a presvedčenie fyzického ega o tom, že sme na vyššej úrovni ako len na emocionálnej. Čo sa týka ohovárania, sú to len plané reči, ktoré nemajú žiadnu váhu!!!!!!!!
A Dalibor: “Nikdy to nerob za iného, mala by to urobiť ona.”

4.Kúzlo na zmrazenie nepriateľa môžeš urobiť aj bez skúseností, je to jedno z najednoduchších kúziel.
A Dalibor: “Môžeš, je to možné, aj mne sa to podarilo 😀 “

Tejug9: “mozem na jeden papierik napisat viac mien??”

Áno, ak ide o ten istý zdroj zla – napríklad rôzni členovia tej istej rodiny.

Kamienka: “Ja mam v mrazaku 4 sacicky a dva by som mohla zrusit, len ked je to take zamrznute, netusim ktory je ktory, tak ich asi rozmrazim vsetkych a tych dvoch nonovo dam k ladu. je to tak spravne? nabuduce si nejako oznacim aj sacok.”

P*veras: “kamienka nerozmrazujte!!!! Tym sa prebudi a dvojnasobne zvysi hnev osoby ktoru ste zamrazili! Viem co hovorim, odporucam vam rozsekat ten lad na kusky a splachnut do wc”

Andre: “môže sa kúzlo robiť v ktorýkoľvek deň, kedykoľvek? môžem si priať, aby dala pokoj mne a este niekomu inému? alebo to funguje len na mňa?

P*veras: “moja skusenost, andre- funguje to iba na toho kto to kuzlo robi, cize iba na vas. Mozte v ktorykolvek den a kedykolvek, ucinok zvysite ak ho urobite v Sobotu- den na ochranu a pocas pribudajuceho mesiaca, ale mozte kedykolvek.”

Lucia: “dobry den chcem sa opytat mozem zamrazit toho isteho cloveka este raz pokial uz ho mam zamrazeneho?????”

Trnka: “niekedy sa stane, že pri prvom raze nevložíme do kúzla dostatok energie, aby daný človek prestal zasahovať do nášho života, potom je treba predošlé kúzlo zničiť / pozor – nerozmrazovať / rozsekať na kúsky a spláchnuť do wc, potom môžeme kúzlo aplikovať znova…

môže sa natískať otázka, prečo akurát do wc – pretože chceme odstrániť negatívne dopady od niekoho na nás, čiže tomu negatívu patrične ukážeme kam patrí resp. čo pre nás predstavuje…/ ide o energie /
vysielanie negatívnej enrgie smerom k nám patrí do odpadu!!!”

Iwushen: “prosim vas a ten papier sa nemoze dat aj do obycajneho sacka?”

P*veras: “nie – musí byť zatvárací !”

Denisa: “Chcem sa opytat ako dlho ma byt jedno vrecusko v mraznicke.”

P*veras: “ma byt dovtedy v mraznicke, pokial trva ohrozenie zo strany nepriatela, pokial dlhsiu dobu pozorujeme, ze si nas nevsima a nerobi nam zle, vrecusko rozsekame a splachneme do wc- v ziadnom pripade nerozmrazujeme- hnev nepriatela sa akoby prebudi a nadobudne ovela vacsiu silu.”

Athena: “Nie je nejaka ina alternativa ako ta mraznicka? rodičia by to moc nepochopili.. )

Ešte je jedna možnosť: vezmete obyčajnú krabičku s viečkom, vysteliete ju alobalom (alufóliou) tak, aby aj vnútro viečka, dno a všetky strany odrážali obraz. Potom vezmete fotografiu vášho “nepríjemného ksichta”, vložíte ju do krabičky, pritom si odriekate, že odteraz dá pokoj a nebude mať k vám prístup a potom krabičku zavriete a veko prelepíte a držíte niekde mimo dosahu iných ľudí. A neotvárate.

Logika kúzla je v tom, že keď tam tú fotku vložíte, bude sa sama odrážať na seba a každá zlá myšlienka toho človeka zostane uzavretá medzi “zrkadlami” (=alufóliou) a nedostane sa navonok.

Kúzlu sa hovorí i “zrkadlová krabička”.

Athena: “Môžem do jednej krabičky dať aj dve osoby ktoré mi škodia spoločne? ide totiž o to že moja niekdajšia kamoška ktorá o mne vie bohužiaľ asi všetko, sa kamaráti s babou ktorá ma neznáša a spolu ma ohovárajú a tak podobne mi škodia…a kazia mi vzťahy s inými…”

Dajte ich do jednej krabičky… myslím, že sa potom navzájom zožerú… -P

Athena: “len tie ich fotky..musia byť nejaké špeciálne? musí byť viditeľná tvár alebo tak nejak?”

Aspoň tváre by malo byť vidieť. A ak chcete, aby sa zožrali, nemali by byť spoločne na jednej fotke. -P

Athena: “Môže mať fotka aj rok? osoba sa odvtedy vlastne vôbec nezmenila…”

Myslím, že by to fungovalo, aj keby ste tam dali detskú fotografiu danej osoby. Koniec-koncov, osoba je osoba!

Andre: “mám otázku ku krabičke… môžem ju napríklad zaliať do betónu, aby som mala istotu, že sa z nej nikdy nedostane?”

Trnka: “Skôr doporučujem po určitom čase spáliť… čas si urči sama, keď budeš mať pocit, že zasahovanie prestalo”

Janee: “Ked jedna osoba škodí celej rodine, ako by sa dalo kúzlo zrkadlová krabička vykonať pre celú rodinu? môžem to urobiť aj bez ich vedomia?

Lucia§: “podla mojich vedomostí, by sa kúzla nemali vyjinávať bez vedomia tých, v mene ktrorých bosoruješ. “

Janee: “mám si tú krabičku schovať niekam k sebe, alebo ju schovaťniekam aj odomňa čo najďalej napr.zahrabať?”

Lucia§: “Krabičku by si mala dať niekam, kde k nej niekto iný nebude mať prístup, napr. na skriňu alebo niekam inam. Do zeme by som ju nedávala, lebo krabička ak je krabička z papiera, tak by sa “rozložila” v zemi a fotkám predsa len dlhšie trvá, kým sa aj ony “rozložia”. A možno by zasa začali otravovať celú tvoju rodinu.”

Magdaléna: “Chcem sa opýtať, či môžem dať nepriateľa do zrkadlovej krabičky aj keď nemám fotky a napísať tam len ich mená?”

Do tej zrkadlovej krabičky treba skutočne dať fotky, obávam sa, že nič iné nebude fungovať. Ak nemáme fotky, poďme radšej zmrazovať!