Downloady pre bosorákov

Presťahované z minigrimi: Pri pochôdzkach cudzími webmi som sa dnes potkla o tieto bosorácke downloady. Sú to programíky, ktoré si môžete stiahnuť do počítača. Na to, aby to fungovalo, kliknite na linku dole v texte pravým tlačítkom myši a uložte si súbor k sebe do počítača. (Niektoré treba potom rozbaliť.)

Pardón, ak to tu popisujem ako “pre blbov”, ale ja som z generácie, ktorá keď videla počítač po prvýkrát v živote, vyslovila historické “jéj, video!” 😛 …

MOONPHASE
Program Moonphase zobrazuje aktuální fázi Měsíce a informuje o tom, kdy bude/byl nejbližší nov a úplněk. Uživatel má k dispozici kalendář, podle kterého může zjišťovat fáze Měsíce i několik let dopředu.

ASTROLOG32
Astrolog32 je volně šiřitelný astrologický program nabízející celé spektrum výpočtů a grafů. Kromě standardních funkcí nabízí výpočet tranzitů, progresí, synastrické výpočty a zobrazení, astrokartografii a mnohé další. česká verze má zatím o něco méně funkcí (chybí pokročilá nastavení, některé druhy synastrických výpočtů a arabské části).

ZENEROVY KARTY
Aplikace zenerovy karty slouží k testování telepatických schopností. Umožňuje generování náhodných čísel, generovaní pěti symbolů zenerových karet a testování PSI schopností. Aplikace je freeware.

ASYNX PLANETARIUM
Asynx Planetarium je výborný program, který vám umožňuje shlédnout 2500 hvězd, 9 planet naší soustavy, 88 konstelací atd. Planetárium také zobrazí fáze měsíce z různých míst na Zemi od roku 1600 po rok 9999.

SOOTHSAYER 0.4.1
Program, který Vám zjistí podle vašeho data narození, jaké jste znamení ve zvěrokruhu. Dále pak zobrazí detailní horoskop Vašeho znamení, a to podle horoskopu: indického, keltského, egyptského, cyklického, měsičního, slunečního nebo čínského. Pomocí tohoto programu si můžete udělat i další horoskopy, jako například partnerský…

Soothsayeer má svůj seznam křestních jmen, a tak si můžete zjistit jejich charakteristiku. Program obsahuje také i snář.

Pozn.: Pro spuštění programu je nutné mít nainstalované ovladače BDE. (Lenže nepýtajte sa ma, čo to je. 😦 ) 

TAROT
Vyberte si 5 kamenů a program vám vypře informace, který ten jaký kámen disponuje. Program nepotřebuje instalaci, stačí jen rozbalit, spustit a nechat si vyložit část svého osudu.

Z diskusie:

Nox: “Jediné slovenské Wicca-forum,možnosť registrácie i zapojenia sa do diskusie najdete na http://wicca.funpic.de