Dvanásť kameňov s najvyššou vibráciou

Už párkrát som sa v knihách “potkla” o vymenovaných 12 liečivých kameňov s najvyššou vibráciou (volajú ich “synergy twelve stones”). Vždy si to založím, potom záložku vytiahnem a tak ich vždy hľadám znova. 😦 No a dnes sa ma na ne spýtal jeden čitateľ, takže som si povedala, že si ich raz navždy zapíšem na jedno miesto – sem:

Dúfam, že ich je skutočne 12, nerátala som to. Ešte dobre neviem, na čo a ako sa používajú, ale len čo sa to dozviem, doplním informácie. V každom prípade Simmons a Ahsianová píšu: “Táto kombinácia je najsilnejšia objavená kombinácia, ktorá dokáže podporiť éterický vzorec Zdokonaleného Ja.”

30 thoughts on “Dvanásť kameňov s najvyššou vibráciou

  1. Ahoj Heli,

    takže, je to zaujímavé, že som to tu našla, lebo už asi 2 mesiace špekulujem nad tými 12-timi kameňmi. Len ja som našla, že tam patrí aj šamanit (shamanite).Tak neviem.

    pekný deň

    Páči sa mi

  2. Lindajack,

    priznávam sa, musela som do internetu, lebo “shamanite” som ešte nepočula. No a našla som o ňom (http://www.blackcalcite.com/ alebo http://www.shamanite.com/ ): ide o čierny kalcit, ktorý si majitelia uvedených stránok nechali registrovať ako “šamanit” (a zrejme aj po japonsky).

    Podľa nich odráža psychické útoky, absorbuje negativitu, očisťuje, prehlbuje tranzové stavy a pomáha pri hlbokom zármutku.

    Nenašla som tam zmienku, že by patril k silnej dvanástke. Ak máte internetovú adresu k tejto informácii, pošlite, pozrieme sa na to!

    Pozrela som si ešte raz zoznam “silnej dvanástky” a jediné, čo tam vyzerá čierne, je ten tibetský tektit. Budem musieť overiť, či ho niekto nenazýva “šamanitom”.

    Páči sa mi

  3. Helar,

    stránku nájdem a pošlem Vám ju….len ešte jedna vec. Tých 12 kamienkov…..mám to chápať tak, že majú najsilnejšiu vibráciu ked sú všetky spolu? Kedže hovoria o synergy stones…..Alebo sa chápe každý osobitne….

    Páči sa mi

  4. Lindajack,

    každý z tých kameňov má mimoriadne vysokú vibráciu (jeden z nich, už neviem, ktorý, možno fenakit, ju má najvyššiu z minerálov), no a dokopy tvoria potom “dvanásť statočných”. Takže platí jedno i druhé.

    Páči sa mi

  5. Ahojte, hľadala som na nete tieto kamienky. Nenašla som však nič o Tibetskom tektite a ani Styaloka quartz. Tibetský tektit je Indochinity Mao Ming Guangdong? Tento jediný som totiž našla ako tektit, ktorý by mohol byť on- pochádza z Číny.

    Páči sa mi

  6. A tie ostatné už máš? Uff. Ja som sa zatiaľ len snažila získať o nich čo najviac informácií a aj dáke foto aby som videla ako asi vyzerajú.

    Páči sa mi

  7. Neviem na kt. stranku som mala dat tuto otazku tak sa to spytam tu:,,pocula som ze sa da vestit z rún, neviete my poradit nejaku dobru knihu al. stranku”?

    Páči sa mi

  8. Heli,

    chcem sa opýtať na praktické použitie silnej dvanástky….Myslím ako konkrétne ich použiť, či je vhodné ich nosenie, meditácia, prikladanie na čakry….a akým spôsobom.

    Ďakujem

    Páči sa mi

  9. Ďakujem krásne za info. Takže Satyaloka Quartz je správny názov. Si šikulka.
    Ešte pridám aj ja jednu informáciu. Keďže si svoje kamienky najradšej hľadám sama, našla som super stránky: http://www.mineraly.sk/ a ešte jedna http://permonik.host.sk/. Je tam kopec informácií od lokalít kde ktorý minerál, či kameň môžete nájsť až po opis jednotlivých kameňov, prípadne aj výmena.

    Páči sa mi

  10. Mila Helar,
    chcela by som sa opýtať aký kameň (a v akej forme – prívesok, náramok,…)je vhodný ak má človek málo červených krviniek. moja mama na to berie aj lieky ale neveľmi zaberajú a ustavične jej je zima.

    Páči sa mi

  11. Eli,

    najlepší je kameň v priamom kontakte s pokožkou (takže asi prívesok alebo náramok na prijímacej ruke) alebo elixír z kameňa. Aký kameň, to nájdete v časti Od účelu ku kameňu (lišta vpravo).

    Páči sa mi

  12. Ahojte,
    nemáte náhodou nejaké informácie o tmavom tektite? Neviem o nom vôbec nič, ani sa o nom nepíše: aké má metafyzické vlastnosti a ku ktorej čakre sa priraduje,…

    Mám jeden tektitový prívesok, ktorý nosím na hrdle- je skrútený do špirálovitej hrušky, vyzerá čierny, ale ked nan pozriem oproti svetlu, je to zlatohnedé sklo.
    Neviem, či to súvisí s nim, ale v prvu noc, co som s nim spala, som sa nepochopitelne celá spotila ako myš. Sníval sa mi zvláštny sen o živelnej katastrofe- až apokalypse- o sérii ničivých tornád, ktoré vystrájali v akejsi prímorskej oblasti, kde som bola s mojou rodinou ( nie na dovolenke). Samozrejme, neobišlo nás to a šlo všetkým o životy… nebudem rozpisovať dej, ale riešila som tam vážnu morálnu dilemu, rozhodnutie, na ktoré boli viazané životy – moj alebo rodiny… Na druhy den som citila, že neviem umiernene ovladať svoju energiu- bolo jej zrazu nejako vela 🙂 Večer som mala návaly tepla (pritom normalne mam problem s dokrvenim a býva mi stále kosa) a celú tvár ošľahanú rumencom- aj ked som len bez námahy ležala. V noci sa mi snívalo zase niečo, čo bolo výrazné (teraz už mám výpadok čo to bolo 🙂
    Preto by ma zaujímali vlastnosti tektitu, aj ked je možné, že toto všetko s ním nemuselo súvisieť, mohla to byť len zhoda okolností…
    Majte sa krásne!
    …. ….
    . .. .. .
    . . .
    . 😀 .
    . .
    . .
    .

    Páči sa mi

  13. Dík, kamienka!
    O vltavíne som si čítala, tiež ho občas zvyknem nosiť. Zaujal ma práve čierny tektit. Ktovie, či majú rovnaké účinky.
    Ešte som si všimla, že z toho čierneho tektitu (možno) som akási … no… dostávam sa na úroven 3.čakry… povedzme- zrazu som na všetko háklivá ako petarda 😀 ktovie, kde sa berie v človeku tolko agresie? neviem, mám ho dalej nosiť? Čo ak niečo rieši, čo bolo predtým odignorované? Alebo môže skôr ublížiť? Neviem, či je pre mna vhodný ked vyvolava take veci…

    Páči sa mi

  14. Moni,
    je to len o tvojom pocite. Niekdo sa mozno citi dobre v polohe ked je agresivnejsi a ma navrch a inemu zas vadi ze je impulzivny a hned vsetko riesi. ak ty sama nemas z toho dobry pocit, nenos ho. Ono pride este jeho cas, a mozno musis dozriet este ty.

    Páči sa mi

  15. Ahoj Helar.
    Mam na Teba trosku zvlastnu otazku. Mam kamen bycie oko a spadol mi na zem.Trosku sa mi z neho odstiepilo. Je mozne v tomto pripade zlepit chybajucu cast?
    Dakujem.

    Páči sa mi

  16. Prosím,nevíte někdo,kde by se dal koupit přívěšek z Fenakitu??? Ale jen na slovenských,nebo českých stránkách. Budu moc ráda,když někdo poradí. Předem mockrát děkuji…

    Páči sa mi

  17. Marie,
    fenakit som aj ja zháňala,ale na slovenských a českých stránkach som ho nevidela.Nemajú ho.Neviem či niekto iný sa k nemu dopátral.Majú maximálne vltavín.Na fenakit som narazila len na nemeckej stránke.

    Páči sa mi

  18. Děkuju moc za odpověď.Asi opravdu nebude jen tak k sehnání.Hledala jsem a hledala,ale nenašla.No a z cizích stránek se bojím objednávat,nemám s tím zkušenost.
    Škoda,třeba se časem někde objeví,ale popravdě tomu moc nevěřím.
    Kdyby se mi přece jen povedlo se k němu někde dostat,dám vědět.
    Hezký večer všem…:-)

    Páči sa mi

  19. Děkuju,určitě se podívám.Jen se bojím,že bych tu objednávku v němčině nezvládla a asi bude i poštovné o dost dražší,než u nás.
    Ale tenhle kamínek by mi za to asi stál,sháním ho už delší dobu.
    Jdu se na to podívat.
    No a uvidíme,třeba nakonec ta objednávka v němčině nebude zase až takový problém…:-D

    Páči sa mi

  20. Jejda,to je nádhera…
    Teď ještě něco našetřit a prostě ho musím mít :-))
    Mockrát Ti děkuju,tam je ale krásných věcí.Nevím,co bych si vybrala dřív…

    Páči sa mi

  21. tieto komentáre sú písané už veľmi dávno, tak neviem či môj bude vôbec niekto čítať 🙂 Minulý týžden som sa dostala ku krásnemu kúsku – fenakitu. Stál 35,-€. Mal ho jeden pán na burze minerálov v ružinovskom kulturáku v BA. Ešte má jeden menší kúsok za 15,-€. Ak by ho niekto chcel, tak nech sa mi ozve, snád ho ešte nepredal. Zajtra je burza minerálov na Vajnorskej v BA, dúfam, že tam niečo pekné nájdem. Som začiatočníčka, no úplne ma to chytilo, kamienky majú obrovskú moc. Najviac sa mi páčia anjelské kamienky, môj favorit je serafinit. Ak niekto prečítate môj komentár, tak mi aspon dajte vedieť, či som nepísala zbytočne, rada by som sa aj ja poradila s niekým, kto je tu odborník. Dakujem.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor