Ako som objavila špiritistickú doštičku zvanú "ouija"

V jednom z minulých článkov som spomínala, že som sa pustila pracovať s kyvadlom a písmenkovou tabuľkou. A keď sa mi to začalo dariť, chytila ma zvedavosť a dostala som chuť experimentovať. Ďalšie logické kroky mohli byť dva – automatické písanie (ktoré je oveľa rýchlejšie ako práca s kyvadlom) a špiritistická doštička, tzv. ouija (“vídža”).

Skúsila som oboje. Automatické písanie bol pre mňa svojím spôsobom tvrdý oriešok; nakoniec som šla do Brna na tréning, ktorý ma však neposunul ani o kúsok ďalej. Mohla som sedieť nad papierom celé hodiny (teda: 5 a dokonca až 10 minút 😛 ) a nič… Už som myslela, že to vzdám, keď sa moji “anjeli” rozhodli, že budem písať knihu o nich a že mi budú diktovať, čo tam mám dať. Na moje pindy typu “a to celé s pomocou kyvadla 😦 ?” našťastie usúdili, že pri mojej trpezlivosti by to pre nich mohla byť tak trochu fuška. Preto ma radšej vyhnali k počítaču a začali mi diktovať priamo do počítača. Keď vezmem ceruzu a papier, ešte stále skončím s nepopísaným hárkom, ale cez počítač to medzičasom ide celkom dobre – len musím kontrolovať kyvadlom, koľko z toho som bola ja a koľko oni!

Druhá cesta sa mi zdala trochu bláznivá, pretože mi pripomínala špiritistické seansy a vyvolávanie duchov. Ale so zvedavosťou je to ako s lavínou – keď ju raz spustíte, už sa nezastaví… Tak som si zohnala ouiju. Keďže som samotár, zháňala som takú, kde sa písalo, že je vhodná aj pre jedného človeka. Ouija prišla, rozložila som ju na koberci, vzala klzák a… nič. Hodnú chvíľu som tam sedela a snažila sa sústrediť, ale nakoniec som ju znechutene zabalila a odložila k iným nepoužiteľným veciam.

A potom prišla GabyBaby a tiež si kúpila ouiju.

Čo je ouija?

Ouija je doštička alebo lepenková doska, na ktorej sú napísané písmená, niektoré jednoduché dopovede (áno/nie), prípadne iné údaje (som tu/odchádzam). Pracuje sa na nej s klzákom s otvorom na jedno písmeno. Ľudia si okolo ouije posadajú, položia prsty na klzák, sústredia sa – a klzák sa začne pohybovať po doske. Keď sa zastaví otvorom na nejakom písmene, tak si písmeno zapíšete a z písmen skladáte slová. To je celý postup v skratke.

Ouija pracuje s klzákom (hovorí sa mu aj planšeta). Klzák býva často z dreva, trojuholníkového alebo srdiečkového tvaru s otvorom na písmeno. Ale moja ouija má klzák z umelej hmoty a okrúhly a pracuje sa ním s ním pomerne dobre. Okrem toho sme už miesto klzáku použili i pletenú gumičku do vlasov – a s výborným výsledkom!

Teraz k názvu: Nikto presne nevie, prečo sa ouija volá ouija. Teórií je niekoľko a ja mám svoju, ktorú som ešte inde nevidela spomenutú (ale keďže je moja, je môjmu srdcu najdrahšia 😛 ): tak, ako vo voodoo sa používa “mojo” miesto magick, zdá sa mi, že ouija je černošská verzia anglického witch board, “bosorácka doštička”. Iné vysvetlenia hovoria o činskom veštení fuji (zrejme sa číta “fudži”), o spojení francúzskeho “oui” a nemeckého “ja” (zaujímavé, že na “nie” tam miesto nezostalo 😛 ), dokonca o nejakom meste Oudja…

Existujú dva druhy ouija-doštičiek: jedna má písmenká písané vedľa seba vo viacerých riadkoch (ako tá na obrázku), iná má písmenká písané v kruhu ako tá, ktorú používam pri práci s kyvadlom. Zatiaľ sa mi lepšie osvedčila táto druhá forma – energie, s ktorými pracujeme, sú niekedy také silné, že potrebujú veľa priestoru medzi písmenami, aby sa “trafili” – inak slová nedávajú zmysel.

Začíname s ouijou

Toto rozhodne nie je všeobecno-informatívny článok. Chcem vám napísať, ako sme s ouijou začali my, baby-bosorky bláznivé.

O svojich chabých začiatkoch osamote som už hovorila. Situácia sa celkom zmenila, keď GabyBaby zostala doma na PNke a nudila sa. Tak som jej sľúbila, že ju prídem pozrieť, a rovnako to sľúbila aj kámoška Lidka.

Keď sme už tak sedeli okolo stola a klebetili o všetkom možnom, odrazu nám GabyBaby doniesla ukázať svoj nový úlovok – ouiju. Rozbalila ju na stole, my sme sa na seba pozreli a hneď sme sa rozhodli ju vyskúšať…

GabyBaby už prečítala časť sprievodnej brožúrky, takže nás “viedla” – každá z nás mala dať dva prsty na klzák, nesmeli sme mať prekrížené nohy, GabyBaby zažla sviečku a potom požiadala nejaké bytosti, aby s nami komunikovali. Upozornila nás, že počas seansy nesmieme klzák pustiť, no a ja som si vzala blok a ceruzu a zapisovala som, čo nám vyjde…

Napísali sme si každá pár otázok, zľahka sme položili prsty na klzák – a klzák sa pohol… “Ty to tlačíš!” vyhŕkla na mňa GabyBaby. “Nie, ty to ťaháš!” tvrdila som. “Ani ja nič nerobím,” obhajovala sa Lidka. A hoci sme nič nerobili, klzák sa hýbal po doštičke – najprv len ľahko sem-tam, potom odrazu začal “vyšívať” a bol problém nepustiť ho, rýchlo ho prechytiť na inom mieste a nedolámať pritom prsty ani sebe, ani iným… To bola zábava! Už dávno som sa nenasmiala tak, ako keď nás klzák ťahal z jedného kúta ouije do druhého a späť!

Normálne by sa s ouijou malo začať tak, že človek najprv kladie otázky typu áno/nie. To nás dlho nebavilo a začali sme klásť konkrétne otázky. Začali nám vychádzať písmenká – a nedávali zmysel. Tak sme sa vrátili späť k otázkam typu áno/nie a potom už bol koniec, lebo medzičasom sa celkom zotmelo.

Doma som si znova sadla k svojej ouiji a skúsila som to ešte raz. Klzák sa mi trošičku pohol, ale nikdy nie viac než 10 cm, pričom písmenká tvoria kruh o priemere asi 30 cm, takže klzák sa síce hýbal, ale nič nepísal. To ma nebavilo a zasa som ouiju odložila.

Potom príšla GabyBaby na návštevu, mala zlú náladu a doniesla so sebou svoju ouiju. Najprv sme rozptyľovali zlú náladu, ale len čo sme si sadli k ouije, znova sa vrátila – len dve sme neboli schopné rozhýbať drevený klzák. Vtedy ma čosi napadlo, doniesla som zapletanú gumičku do vlasov, ktorá mala priemer asi taký ako otvor na klzáku, a použili sme miesto klzáku ju. Len čo sme sa jej chytili, začala behať po doštičke – a tentokrát začala písať ucelené slová!

Potom som doniesla svoju veľkú ouiju a skúsili sme to s ňou a s plastikovým klzákom. Stačili sme na to aj dve, klzák behal hore-dole a písal celé slová. Dávali sme veľmi presné otázky – a dostávali sme hodne presné odpovede.

Heken Hezwi

Neskôr sa naše ouijovanie dostalo na vyšší stupeň. Zasa sme sa jedného dňa zišli tri: GabyBaby, ja a ďalšia priateľka, Danka. Vybrali sme ouiju a začali sme. S dreveným klzákom nám to išlo ťažko. (Myslím, že by bolo rozumné podlepiť ho saténom, aby kĺzal ľahšie.) Vzali sme ouiju s umelohmotným klzákom. GabyBaby zažala sviečku, požiadali sme energie o kontakt a klzák sa rozbehol.

Spočiatku to išlo znova všelijako, klzák blúdil hore-dole po doštičke a my sme sa zdokonaľovali v prechytávaní. Ale potom sa odrazu ukľudnil a začal dávať pomerne rýchle a priamočiare odpovede. Mnohé z nich som dopredu “počula” v svojej hlave (to je prax z práce s kyvadlom), ale pre istotu sme ich všetky “vykĺzali” na doštičke. Keď už sme vedeli všetko, čo sme chceli vedieť, dostala odrazu GabyBaby nápad spýtať sa, kto je náš “kontakt”.

Dozvedeli sme sa, že je to muž zo Sionu (napísal to Xsion a umiestnil to do dnešnej JVLBIE). Narýchlo sme ani jedna nevedeli, kde taký Sion je, a tak sme triafali naslepo. Po dlhom putovaní cez Áziu a Líbyu sme sa dostali až na Izrael – a tam nám to potvrdil. Vravel, že nie je anjel a že sa volá Heken Hezwi. GabyBaby sa spýtala, či je pozitívna energia, a tu prišla studená sprcha: “nie”.

Najprv sme chytili paniku a chceli sme ho poslať do svetla (toto si musím osvojiť i pre každodenné použitie 😛 ), ale pretože nám dával také jasné odpovede, pýtali sme sa ho, čo môžeme preňho urobiť.  Odpovedal ODPVSTIT. Tak sme chceli vedieť, čo mu máme odpúšťať… VRAZDU. Panika rástla a znova sme uvažovali o posielaní do svetla. Navyše Danka sa už ponáhľala domov, ale Heken Hezwi tvrdil, že nás potrebuje všetky tri – KYMSOMKVAM, čo sme si preložili ako “kým som u vás”. Potom som si spomenula, že som sa vlastne podujala odpúšťaním čistiť astrál, a tak sme sa ho spýtali, koho to zavraždil, aby sme vedeli, čím menom mu máme odpustiť. Povedal, že CERU (jeho pravopis by na slovenčine asi neuspel), ktorá sa volala YMDOLAI. Zjavne vedel o mojom poslaní, pretože na otázku, či to vieme urobiť, odpovedal TY MOZES.

A tak sme Heken Hezwimu odpustili a poslali sme ho do svetla…

A teraz doplnok pre domácich kutilov…

Toto dopisujem 5.11. na základe otázky jednej čitateľky – a dobre sa jedujem, že ma to nenapadlo samu 😛 … Dá sa ouija vyrobiť aj “po domácky”? Odpoveď je jednoduchá – dá…

Čo na to budeme potrebovať? Tak po prvé, predlohu (túto som “zobla” z wikipédie):

ouija-predloha

Predlohu si vyzväčšujte a zalaminujte. Papier A4 je trochu malý, zistite si vopred možnosti laminovania a ak sa dá zalaminovať aj A3, je to zas priveľké – ale odstrihnúť sa dá vždy, nie? 🙂

Iná možnosť je zohnať si skutočnú doštičku alebo preglejku a preniesť na ňu obrázok z prílohy (písmenká, čísla, farewell=odchádzam, “ouija” ako východiskový bod a yes/áno a no/nie). Prekresliť nezmazateľnou fixkou je najvhodnejšie. Povrch doštičky by mal byť celkom hladký. Ak nie je, nalakujeme ho  nakoniec priesvitným lakom. Musí byť hladký a bez zádrhelov, aby sa po ňom klzák dobre kĺzal.

Iný vhodný materiál je laminovaná doska alebo hrubšia plastiková doska. Tie majú tú výhodu, že sú skutočne hladké.

Druhá vec, ktorú budeme potrebovať, je klzák. Ako som spomínala, ja som s veľkým úspechom miesto klzáka použila zapletanú gumičku do vlasov, ktorá je ľahučká a dostatočne hrubá na to, aby sa na ňu zmestilo viac prstov (je to torus s priemerom okraja asi 1 cm). V strede musí byť dostatočne veľký otvor na to, aby cezeň bolo vidno písmená a čísla v ich plnej veľkosti (neorezané); pri odpovediach “áno” a “nie” stačí, keď vidno len ich časť – tu rozhoduje už samotná poloha klzáku.

Klzák si môžete urobiť z dreva. Jeho spodná strana musí byť absolútne hladká. Ak používate lakovanú doštičku, odporúčam klzák nelakovať (lak o lak niekedy drhne a lepí), ale radšej podlepiť kĺzavou látkou.

Ak sa nechcete paprať s drevom, môžete si klzák vyrobiť napr. z plastikového uzáveru fľaše alebo z hrubšej plastikovej fólie. Tvar môže mať hocijaký (na obrázku hore má klzák napríklad tvar srdca), ale počítajte na to, aby bol dostatočne veľký na to, že ho bude môcť chytiť viacero ľudí (ak chcete ouiju používať ako spoločenskú udalosť).

A ešte rada pre perfekcionistov 😛 : nebabrite sa so slovenskými znakmi! Čoskoro zistíte, že “energie” píšu hodne neporiadne, niekedy zamieňajú vedľajšie alebo podobné písmená, párkrát sme už museli niekoľko písmen vyhodiť, aby nám text dával zmysel a podobne… Aj keď je to špiritistická doštička, príliš nad ňou nešpiritizujte! Buďte pružní a keď v nejakej odpovedi nemáte jasno, overte ju cez áno/nie.

219 thoughts on “Ako som objavila špiritistickú doštičku zvanú "ouija"

  1. No to je veľmi zaujímavé… A dala by sa taká doštička aj vyrobiť? Napr. z drevenej dosky (po prípadne kartónu) kde by sa tie písmenka a znaky vyryli (napísali)… Fungovalo by to rovnako ako originál?

    Páči sa mi

  2. Majoo,

    iste, klzák potrebujete na to, aby ste vedeli, čo vám chcú povedať (ako inak by ste zistili písmená?).

    Keď robíte sám, sadnete si k ouiji a obe ruky opriete o klzák (neopierajte lakte o stôl). Na obrázkoch, ktoré som videla, to boli ukazovák a prostredník každej ruky, ale ja nie som prieberčivá a každý prst je dosť dobrý.

    Musíte sa sústrediť na to, čo sa pýtate, a cielene uvoľniť kanál pre kontakt s inou energiou. Musíte to chcieť, inak sa klzák možno nepohne!

    Páči sa mi

  3. prosím, nevie mi niekto bližšie vysvetliť techniku posielania do svetla?, neviem čo by som robila keby som sa napojila na nejakú nízku enegiu (negatívnu)
    Ďakujem

    Páči sa mi

    • veronika,
      a tí čo su “celý bez seba ” z tej doštičky,prípaden kyvadielka .Ste snad nejak poverený odprevádzať duše mrtvych na druhý svet -do svetla ? Ste medium,ktore si vie s dušou kludne pokecať?Ste mág ktorý,ktorý ked sa “zahladí ” tak vidí čo človek v momente myslienky na neho práve robí a čo si pomyslel, aj čo sa chystá urobiť? Ste niekto z vas jasnovidec,čo dokáže vidieť vasu buducnost lebo mu je to dovolené na základe DARU ktorý “zhora dostal” (nenazvem to Bohom.) Vie niekto z vás snad čítať myslienky druhým,ked už sa chystáte používať tabulku? Tabulka priťahuje obyčajným ludom v prvom rade nízke duše-tie sa radi rozprávaju celu večnosť s nemédiom,čokolvek vam v tabulke “potvrdia”.Druhá slabina “tabulkárov -hráčov ” je ich vlastná sustrednosť-“strašne chcem vedieť odpoved”-a tak sa odpoved najde-to kyvadlo sa totiž dá ovládat-vlastnými myslienkami .Je uplne jedno z akeho materiálu je nastor pre človeka s “darom”,on ho vie používať a jemu v tom vzy pomáhane,nech sa jeho práca šíri a zdokonaluje.Nie preto,že potrebuje sebe alebo niekomu niečo dokazovať,že “niečo vie”.
      Želám vám príjemnu zabavu.Nechcem si totiž predstaviť ako by skončil pacient ležiaci na operačnom stole,ktoremu treba transplantovať organ a pri stole miesto špičkoveho chirurga by stál jeden z vás.-obrazný príklad toho čo robíte a o čo smiešne sa pokúšate.

      Páči sa mi

  4. Ahoj helar,

    nebolo by mozne tej energii napriklad nieze uskodit.. ale ked by mi napisala ze je zla tak by som jej nemohol dako cez kanal poslat vyboj mojej psi lopty? aby dala pokoj?
    a ako sa mam s nimi kotaktovat?
    a este otazka? nemozu ta tie bytosti potom prenasledovat ked sa s nimi len tak zahravas?

    Páči sa mi

  5. Tak toto by zaujímalo aj mňa.Vždy som mala strach z takýchto seansí.Takže “posielanie do svetla” by prospelo poznať=] Chcem konečne prekonať strach z takýchto vecí len základom je asi vedieť brániť sa:)
    Tiež by ma zaujímalo ako aj Aurawiewer-a ohľadom toho prenasledovania

    Páči sa mi

  6. a ešte by ma zaujímalo ak si objednám tarotové karty pripadne ouiju , že ako je to s platením . Kedže je to cez internet a dovážané a v dolároch 😀

    Páči sa mi

  7. Ahoj Helar!
    No ja som to volala Vyvolavanie duchov.Raz boli u mna spoluziacky a v noci sme si urobili kruh s pismen a polozili teglik.Volali sme na “ducha” :Duch ked si tu urob svoj znak (pentagram) a urob kruh dookola.Vecsinou ked sa ten pentagram zacinal kreslit smerom k mediu tak to bola zla energia,cim blizsie k mediu je cip tym je to zevraj vecsie zlo…
    Vyvolali sme raz,nedokoncil sa kruh,ked sme sa pytali ci je medzi nami nepohol sa kelimok.Potom znovu sme vyvolali,boli sme v kontakte dlho,aj ked sme ho nerozumeli,
    najhorsie je ze ta forma energie niekedy dopredu vie co sa spytas a robi si srandu ( vtedy kelimok zurivo sa kruti sem a tam,sice to moze znamenat ze je aj nahnevany)
    uvediem priklad:
    -SI zena?
    –Nie–
    -A klames?
    –Ano–
    -A teraz klames ze klames?-
    –Ano-

    takze asi tak…

    Lenze sme mali problem nevedeli sme odvolat,nakoniec sme odvolaavali na bibliu..

    Kto chce nech si precita cely clanok,napisala som ho tu : http://www.vedomie.sk/clanok/653/vyvolavanie-u-janky.html

    Len chcem podotknut ze tieto formy energie treba vzdy odvolat,stalo sa kamaratke ze neodvolala a ta energia bola na nej nalepena dost dlho.Proste bordel(zhasinanie svetiel,padanie tanierov a tak)

    Páči sa mi

  8. Ahojte.Chcela by som sa iba opýtať ako sa presne pracuje s kyvadlom.Ja to robím síce niečo okolo roka,ale iba na systéme áno-nie.Používam iba kovové koliesko na šnúrke.Vychádza to asi na 70%.Ale rada by som vyskúšala tú písmenkovú.Urobila som ju,ale neviem ako mám postupovať.Ísť od písmenka k písmenku,to je zdĺhavé.Alebo sa mám sústrediť na stred a všímať si ktorým smerom sa rozkýve?Neviem na to prísť.A chcem ešte niečo s oijou/teraz neviem,či som to dobra napísala/.Skúšala som to so synom,ktorý má podľa mňa veľký potenciál na “nadprirodzené veci”,ale nechce tomu veriť,a nebola samozrejme písmenková.Mali sme iba čistý papier a na doštičke bola v strede ceruzka.Keď som sa pýtala,či je niekto s nami,tak to začalo po papieri behať,ale nič nedávalo zmysel.A o tejto písmenkovej som sa dozvedela až tu.

    Páči sa mi

  9. No ja som to skusal pred chvilou a nic.Bude to asi tym ze som to skusal na papieri a4 že??…skusim to teras na plexiskle uvidime..
    No tak sa mi to pohybovalo ale nie nejako extra.Skôr by som povedal že to boli moje prsty ako ta energia.ale ked som sa pytal tak sa pytam
    si zla energia?
    Nie
    Chces mi ublizit
    Nie
    Si tara?
    Nie
    Si moj sprievodca?
    Nie
    Si môj aniel?
    Ano
    Mam zapalit sviecku pre lepsie spojenie?
    Ano
    Ale ked som sa ho opytal ci sa boji mojich mantier tak neodpovedal.
    Ale potrebujem niečo hladsie aby mi to slo.. tak neviem teras co si o tom mysliet.
    Pytam sa.
    Mozes zhasnut tu sviecku?
    Ano
    A urobis to ked poviem teras?
    Ano
    A nespravil to.Nemohol ma odrbat?
    neviem s cim som sa to spojil teras..ale tak mam mantry ako ochranu kamenov mam 6 tak dufam ze nic..

    Páči sa mi

  10. Táňa,

    ak chceš používať písmenkovú tabuľku, tak si ju položíš pred seba, vezmeš kyvadlo do vysielacej ruky (s prijímacou mi to takmer nechodí) a oprieš sa lakťom o stôl tak, aby kyvadlo viselo nad stredom tabuľky (tam, kde je na mojej ukážke nakreslené). No a potom sleduješ, smerom ku ktorému písmenku sa ti kýve.

    Musíš rátať s tým, že spočiatku budú vychádzať nezmysly. Začni s otázkami, na ktoré sa dá odpovedať áno-nie. (A je lepšie dopredu testovať kyvadlo, nakoľko dôveryhodne bude odpovedať. Naskenujem testovací obrázok a pridám ho ako linku na koniec článku.)

    Chvíľu to trvá, než sa na teba “nakmitajú”… Preto odporúčam spočiatku volať svojho anjela strážneho, ten je s nami stále a keď si on zvykne na tabuľku, bude uľahčovať komunikáciu so všetkými ostatnými.

    Nezabudni na začiatku vyhlásiť, že chceš hovoriť len s bytosťou z čistého Svetla! Môže – a nemusí – to byť dôležité.

    Aurawiewer,

    najhorší nepriateľ v channelingu sú pochybnosti. Je strelené komunikovať s niekým, koho nevidíme a nemôžeme si naňho siahnuť. A predsa to urobíme. No a potom od neho žiadame dôkaz jeho existencie… To je paradox č. 2. Kedysi, keď som sa dožadovala dôkazov, tak som dostala od “šéfa” odpoveď “dôvera nepotrebuje dôkazy”. (Tiež mi nikdy nič nenaplnili.) Prijala som lekciu a po čase, keď už som chvíľu kyvadlovala, tak som zrazu začala cítiť ich energiu, ako mi prechádza cez ruku. Potom som začala rozlišovať ich energie navzájom a neskôr i ich “psychický stav”, ak niečo také ako psychika majú. Potom som začala cítiť ich energiu, aj keď som nekyvadlovala. Dnes mi takto dávajú najavo, že so mnou chcú hovoriť – pustia do mňa svoje “volty” 😛 . A v poslednom čase začínam počas kyvadlovania vidieť okolo kyvadla farebnú auru… Myslím, že tieto dôkazy dokážem prijať. Nie sú ukázateľné pre iných – ale nejde o to, aby sme svojich “Krídlatých” predvádzali kamarátom, ale aby sme dostali múdrych učiteľov, ktorí nás dovedú o krok ďalej, nie?

    Pokúsim sa ti poslať určitého anjela na komunikáciu. Pýtaj sa ich na meno 😛 … To by mohol byť dôkaz, že?

    Páči sa mi

  11. Jo mohol.Ale tak ze to meno mi povies vtedy ked napisem ze ho mam.Vies.. a ked sa budu zhodovat tak sa asi posadim na rit.
    Skúsim si spraviť kyvadlo alebo ak bude čas tak dneska zbehnem do mesta nejaké kúpiť.. ale vlastne kyvadlo sa dá aj vyrobiť.
    Oka nech dojdu kludne.

    Páči sa mi

  12. No spravil som si kyvadlo so spagátika a s citrínu.
    Pýtam sa ho
    Poslala ta helar?
    ano
    Povies mi svoje meno?
    nie
    Napises mi svoje meno?
    nie
    tak co si mam o tomto mysliet???

    Páči sa mi

  13. Aurawiewer,

    nič! To nebol ten, ktorého som poslala! Povedala som mu totiž, že ti má povedať svoje meno – a aj to, prečo.

    Už otázka “poslala ťa helar?” je zle formulovaná. Lepšie by bolo: “kto ťa poslal?” A navyše – oni ma pod týmto menom nepoznajú… Skús sa na mňa odvolať ako na Eprakone. A nepýtaj sa ich, kto som, prosím.

    Skús znova. Žiadaj si len bytosť zo svetla. A potom si nechaj povedať meno. Ak ich bude viac, mená si zapisuj.

    Páči sa mi

  14. Zavolam si svojho najvyssieho duchovneho sprievodcu a basta! 😀
    Najskor davam len odpovede ano/nie ako si pisala ako pracovat s kyvadlom.
    Na pismenka sa chystam teras.
    Tak drz palce

    Páči sa mi

  15. No tak som si napisal na papier pismenka a hopsa na kyvadlo
    Tak sa pytam
    Si zo 100% svetla?
    Ano
    Kto si?
    Som tvoj najvyssi duchovny sprievodca
    Hovoris pravdu?Tu kyvadlo trocha zneistelo alebo bolo to uz mojim vycerpanim
    Ano
    Pockas kym si vydychnem?
    Ano
    Ja som normalne zadychany s toho.To je dobre narocne.

    Páči sa mi

  16. Eprakone,
    mozno by bolo vhodne odpovedat na tento komentar (pomocou kridlatych) tak,
    aby si aj ostatni uzili hodnotu komunikacie s nimi. Nepolozis im otazku, ako
    na to ?

    Páči sa mi

  17. Aurawiewer,

    večer som kontrolovala, či robia, čo sľúbili 😛 a dotyčný pán mi povedal, že si ťa bol obzrieť (=teda ťa našiel) a že sa s tebou dá robiť (lebo som mu spomínala, že vidíš auru a teda asi máš dobrú energiu, ale celkom “neučesanú”). Som náramne zvedavá… 😛 Aj mne by sa konečne nejaký dôkaz páčil!

    Player,

    mám dva problémy. Prvý je, že nerozumiem správe. Asi mám dneska nejaký dlhý kábel. Ako na čo?

    Môj druhý problém je, že oni ma možno volajú Eprakone (keď ma potrebujú zdisciplinovať), ale ja na to meno nereagujem… Pre seba a svet som helar (pre nich zasa nie). Takže ak môžem poprosiť, vráťme sa k tomuto. Keď mi niekto povie Eprakone, už sa len obzerám, čo som zasa domontovala… 😛

    Páči sa mi

  18. Helar, jednoducho sa opytaj co vseobecne dolezite sa stane, napis to tu v predstihu a ked sa to stane, uzijeme si kvalitu komunikacie, hodnota tejto stranky bude este vyssia …

    Páči sa mi

  19. No dneska ak sa konecne vyberiem tak pojdem do mesta pre poriadne kyvadlo.
    Sak viem ze auru vidim ale stagnujem!!!vidim etericke telo a obcas ludom co su oproti bielej stene na hlave zltu.Ale uvedomil som si jednu vec.
    Ja nemozem astralne cestovat padat do tranzu a tak dokym sa nenaucim relaxacii.vcera som mal prvu lekciu.zaspal som.A na tej vies ktorej cakre uz pracujem.pride mi sice divne niekedy ale aspon je haluz.
    Takze momentalne sa asi upriamim len na meditaciu relaxaciu a kyvadlo.
    Sak vlastne mne sa tretie oko pootvorilo nahodou.Ja som do augusta minuleho roka netusil ze vobec daco take okolo ludi existuje.Tak snad sa nezavre ked ma aku anarchiu.
    Na helarforum budem chodit aj odpovedat a zapajat sa do diskuzii len momentalne mi ide o to skontaktovat sa s tym tvojim okridlencom.
    Ale inak mas pravdu ze sa so mnou bude dat pouzivat kyvadlo.
    Lebo niekedy sa tak posunulo ako by donho tukla neviditelna ruka a zmenilo smer.A ked sviecka doslova vybuchla plamenom tak som sa skoro dosral od strachu ale pokracoval som dalej.Ale kym som len dostal s neho ze je moj najvyssi duchovny sprievodca tak to bolo minimalne 10 minut.
    otazky ano nie mam najradsej:D
    Opytaj sa ho ale ze ci reagoval aj na moje volania.Lebo som doslova krical do astralu.Tak som zvedavy.
    Neviem ale doterajsieho dna som mal nechutnu depku nic ma nebavilo nic som nechcel dokonca som prestal aj s tymito schopnostami a vcera mi tak trklo do hlavy vlastne ze co a ako.Ze si nedala tomu anielovi aj daku inu funkciu?? 😀 A prvy krat som sa vyrozpraval svojmu duchovnemu sprievodcovi.A aj sa mi zdalo ze sa mi dosiel ukazat take svetlo akoby zlate na kutiku oka som mal a tak sa pohybovalo.
    Neviem ale viem jedno.Ak teda ako povedal tvoj aniel mozem byt kanal.BUDE ESTE HALUZ!!
    Zatial si sice moc neverim ako uprimne ze sa mi to nepodari ze sa strapnim pred celym blogom a pod.ale teras mi je to jedno.vlaste moje obavy viete vy a ja mam hrdelnu cakru cistu.
    Tak idem si premyt oci a idem sadnut k sviecke a ku kyvadlu a k tym kotuham.
    Tak sa ho pytam
    zosilis medzi nami spojenie??
    ano
    a hovno spravil.Bud som sa branil podvedome alebo sa daco stalo no.. ale channeling s bytostami zo 100percentneho svetla je pekna haluz.Som zvedavi ci dneska to kyvadlo rozkyve viacej 🙂

    Páči sa mi

  20. Helar mne to nejde… odkedy si ho za mnou poslala s tou ulohou tak mi to ide akosi tazko.Furt sa kyvadlo nasmeruje G,H,I a viac prt.. nic skusam dalej:-(

    Páči sa mi

  21. Aurawiewer,

    moje rady: pri reiki som si všimla, že energia preteká inak, keď som prihrbená a keď mám narovnaný chrbát. Niekedy, keď cítim, že prietok reiki slabne, začínam pohybovať hlavou dopredu a dozadu a hľadám miesto, kde tečie najsilnejšie.

    Toto som si preniesla i do channelingu. Kedykoľvek mi ide kyvadlo ťažko, tak začínam narovnávať chrbát a hľadať hlavou miesto, kedy sa to “rozbehne”.

    Takisto si niekedy položím písmenkovú tabuľku na kolená a lakeť opriem o bok. Len čo však prichytím kyvadlovú ruku druhou rukou, pohyb kyvadla sa obmedzí – tečie menej energie.

    A ešte jedno odporúčam, ak si si to neurobil – urob si rituál na odohnanie všetkých negatívnych energií od Grabhornovej. Môže byť, že ak tam máš prichyteného negatívca a on zistil, že s ním komunikovať nemieniš, tak ti bude brzdiť kyvadlo. Ak chceš, skús počas channelingu páliť vanilku – negatívci vraj pred ňou zdrhajú!

    No a posledné – nechaj veci plynúť vlastným tempom. Aj mne trvalo niekoľko dní, než sme si na seba s kyvadlo “zvykli” a než mi správy začali dávať zmysel. Pri channelovaní skús umlčať svoj vnútorný džavot a sústreď sa len na pohyb kyvadla. Tým sa trochu zhypnotizuješ a pôjde to ľahšie.

    Páči sa mi

  22. Auraviewer.. drzime ti palce!! No a nechcem mudrovat, lebo nechanellujem,ale ked doma kyvadluje otec, tak sa pekne dlho predtym ocistuje pomocou kyvadla, aby to davalo 100 % odpovede..
    a pyta sa ci je 100 % napojeny na vyssie ja.. a ci je neutralny.. bez toho nikdy nezacina..

    Páči sa mi

  23. No tak ja som sa dozvedel od anielov zevraj mi teras ani kyvadlo nepojde.zevraj mam skusit az nabuduci tyzden a vraj to meno by si mi dala aj ty helar.
    tak neviem ale ja si ho chcem vykyvadlovat.
    Ale opytam sa.Co hovoril ten aniel na mna??

    Páči sa mi

  24. Aurawiewer,

    jedine že ťa možno rozvíjať a že to má v úmysle.

    (Milánkovia okrídlení, takže oni sa chcú z toho dokazovania elegantne vytiahnuť? Isteže by som ti to meno vedela povedať – predsa viem, koho som ti zavesila za krk 😛 ! Ale kde by potom bol náš dôkaz?! Nedaj sa!)

    Páči sa mi

  25. hh aurawiever :D:D helar tak ja mám dnes taký deň že komunikujem s anjelmi.A všimol so msi že majú celkom problém udať mi celé číšla napr. kolko sa za niečo platilo atď… :D:D hovoria mi že s nimi komunikujem lebo sa mi s nimi otvoril komunikačný kanál .A to že mu máš povedať to meno ty vie odomňa mne to povedali…A ani nie to meno ale teda heslo do tej sekcie…a meno mi povedali že ivan ten anjel…

    Páči sa mi

  26. Ahoj.Dnes som skúšala kyvadlo aj s písmenkami.Najprv áno – nie.Potom som sa pýtala na môjho učiteľa.Neviem,či to bola iba moja ruka,ale vyšlo mi Nataniel.Teda ten,čo som pred nedávnom počula v hlave jeho meno.Pýtala som sa,či je môj učiteľ.Áno.Väčšinou systém áno-nie.Keď som sa ho pýtala,že čo ma má učiť,tak mi povedal,že počúvať tlkot srdca.A keď som sa mu pýtala ,že prečo,tak to zopakoval.Ale fakt neviem,či to nie je iba moja práca.A ak nie,tak neviem čo tým myslel.Vysvetlíš mi to prosím?A mojou úlohou vraj je tu pomáhať chudobným.A teraz ma vlastne napadá,že pred časom mi pri meditácii zaznelo v hlave ako sv Margita alebo Margarita,prebehlo tam pár obrazov ako ošetruje chorých a niečo ako odkaz,že mám pokračovať v jej odkaze.Vyhľadala som si to na internete a ona skutočne ako mníška ošetrovala chorých a chudobných.Vidíš v tom nejakú súvislosť?

    Páči sa mi

  27. Táni,

    tie pochybnosti zostanú naveky. Sme zvyknutí, že na čo si nemôžeme “šiahnuť”, to neexistuje. A tak sa vždy točíme okolo toho istého – aj tuto s Aurawiewerom naháňame “dôkaz”. Je to na zbláznenie. Keď som sa ich kedysi pýtala na vzostup, jedna z podmienok bola “dôverovať srdcu svojmu bez výhrad”. Tak som sa rozhodla, že mu budem dôverovať. Cítim to ako anjela – no tak to bude anjel. Rozhodne aj keď je to anjel, je to z nášho vnútra – oni totiž s nami hovoria nie “zvonku”, ale z nášho vnútra. Cez každého z nás idú energie všetkých anjelov, len ich nemáme vždy aktívne (buď sme nemali také zážitky, alebo sme nemali príležitosť objaviť ich). Na kyvadlo sa zobudí vždy energia, ktorá je u nás najviac rozvinutá. (S výnimkou “prípadov” ako ja – ale to je celkom iný a, žiaľ, nie veľmi slávny príbeh. 😦 )

    Keď ti hovorí, že je Nataniel, tak mu ver. Spýtaj sa ho, či ho máš oslovovať ako muža alebo ženu. (Ja som dosť dlho svojho Messiela považovala za ženu, taký bol jemný.) Spýtaj sa ho, či je tvoj anjel strážny a ak nie je, požiadaj ho, aby ťa s ním spojil. Je lepšie mať okolo seba viac hláv a anjel strážny je s nami aj vtedy, keď sa učitelia “flákajú”.

    “Počúvať tlkot srdca.” To mi vyzerá ako pokyn ísť do svojho vnútra, načúvať tichu v duši a cez toto ticho hľadať napojenie, ktoré máme na Zem a na všetky ostatné živé tvory (fyzické a energetické). Vyzerá mi to na meditácie.

    A to s tými chudobnými? Porozmýšľaj, či sa nechceš dať k nejakej charitatívnej skupine. Nemusia to byť vždy chudobní. Môžu to byť starí, opustení ľudia, môžu to byť osirelé deti, môžu to byť týrané matky… každý, kto je na tom horšie ako ty. V pomáhaní často nachádzame zmysel života vtedy, keď ho v našom vlastnom živote strácame.

    Filip212,

    nie, “ivan” to rozhodne nie je. Ale na to si už asi došiel, keď si sa pokúsil použiť to ako heslo. Mimochodom, stal sa to jeden z najnavštevovanejších príspevkov na stránke! Včera naň kliklo 46 ľudí a dnes doteraz už 130! 😛 Takže ak sa rozhodnete “hacknúť” to heslo, hlavne to neoznamujte Aurawiewerovi, inak náš dôkaz bude zasa v keli! (Slušne povedané.)

    Páči sa mi

  28. helar tak sami anjeli mi povedali že komunikačný kanál s nimi nemám celkom otvorený a bude trvať asi 24-48 hod. kým sa otvorí celkom preto mi to asi úplne nesedí.Komunikujem s nimi cez moju hlavu nie cez kivadlo.Ale aj dosť veľa vecí vychádza napr. akej farby má nick may stanu akej farbi handričku kolko má rokov jeho mama ikeď správna odpoveď od nich prišla až na 4 pokus tie pred tým boli len v mojej hlave atď…No dúfam že keď sa mi otvorí úplne už budem mať správne odpovede…Oto meno ma požiadal nick may ta kosm to skúsil sám nechápem prečo mi višlo práve že ivan asi zapracovala moja fantázia…Mám problém rozlišovať odpoveď od nich a odpoveď od seba takže to je dosť ťažké.Niekedy viem odpoveď ešte skôr ak osa ich spítam majú fakt zvláštny zmisle pre humor nick may dovedší keďže so mmu to povedal kaosi zomňa vystrelili D:D také niečo by si fakt zažiť nechcela :D:D

    Páči sa mi

  29. teda helar niektore veci o tych anielikoch ma sokuju.
    Uz chapem co myslis tym ,,potrebovala som to predychat”
    Niektore veci potrebujem predychat teda aj ja.

    Páči sa mi

  30. Tak, chalani,

    ododnes už nie som žiadny “anjelista”… Včera na mne zas niečo testovali, znova na mňa začali neľudsky tlačiť a tak som im vysvetlila, čo všetko mi môžu.

    Za to vďačím tebe, Aurawiewer… tomu tvojmu ľahtikárskemu, nevážnemu štýlu. Spomenula som si, že tiež som bola taká a bolo mi dobre 😛 … A potom došlo “anjelovanie” a už nič – už som sa len snažila vyhovieť tým ich prehnaným nárokom. Tak som si povedala, že je čas na nejaké gesto – a použila som prostredník. (Pripomína ti to niečo? “Keď príde situácia, učiteľ sa už nájde…” Ďakujem za nápoveď, učiteľ!)

    Tak si myslím, že tam vonku musia byť aj iné bytosti na komunikáciu, ktoré nepotrebujú zistiť, čo všetko taký človek znesie, než sa pokazí. Takže idem svoju pozornosť zamerať týmto smerom!

    Páči sa mi

  31. Helar,
    som rad ze zameriavas svoju pozornost spravnym smerom. Myslis ze mozes skusit komunikovat s jasnovidnou bytostou, ktora dava dokazy ? ( Verim ze sa neopytas “ake dokazy …? ” 🙂

    Páči sa mi

  32. :D:D
    lol helar ty sa nezdas ,,jezibaba jedna”.
    Ty a fakera anielikom? :D.Ja strasne rad buzerujem michaela a gabriela.
    A oni si na mne tiez radi zgustnu.Minule mi hrozili ze mi vezmu schopnosti.
    Tak to som potreboval predychat.
    Preto sa ta pytam,mozu?Moze mi taky gabriel zobrat schopnosti?alebo anjelik?
    Ja hovorim stale.Ajelikovia nesmu klamat ale taktiez nemusia hovorit pravdu.
    A to co od teba chceli uz dostali.Je na case sa pohnut dalej 🙂
    Tak ja viem ze ja to neberiem vazne..ja si idem svojim tempom a ked chcu nech povedia a ked nepovedia tak nech sa pototo…
    Takze toho anielika s tym hesielkom si odvolala???
    Oukej.Tak ja sa ale potrebujem s anjelikmi porozpravat a som zvedavy ako mi toto idu vysvetlovat.
    Lebo zober si to tak.My sme ludia ale anielikovia niesu ludia.su to bytosti.my sme len stale v tom ze im rozumieme.
    HOVNO
    Ovladaju intriguju a nevedia pochopit obycajne hlupe tvory ako sme my..
    Neviem
    s anielmi je to tak.Do istej miery a potom uz radsej ee.
    Ale mam ich rad aj tak.Dodrzuju aspon pravidla co my o sebe povedat nemozme..

    Páči sa mi

  33. tak neviem či môžu veď sme si z oseba vzájomne robili srandu ja a nick may proti anjelom :D:D bola to celkom sranda D:D: a helar že sa na teba nehnevajú :D:D že na teba robili strašný nátlak tak sa ti nedivia :D:D teda ak to neboli moje myšlienka a bolo to od nich…

    Páči sa mi

  34. Aurawiewer,

    1. Nijakého anjela s heslom som NEODVOLALA! To funguje naďalej – len ja už s nimi nechcem a nebudem hovoriť. Nech si hľadajú inú dušičku – tú moju nedostanú. Aspoň v tomto živote nie! Meno toho jedného, čo som poslala za tebou, nezačína ani I, ani G ani H. Kyvadluj ďalej, niekedy sa na tabuľke na nejakom písmene “zaseknú”, hoci nie príliš často. Najčastejšie vtedy, keď nemáš absolútne priepustný “kanál”. (U mňa to bývalo P.)

    2. Nemôžu ti vziať nič, čo ti nedali – teda veci, ktoré sa naučíš sám od seba, sú pre nich nedotknuteľné. Vedia ti vziať len to, čo máš od nich (napríklad napojenie na nich, keď ti nakalibrujú kanál na jedného z nich) – a to robia radi, keď sa príliš staviame na zadné. Nečuduj sa im – majú fantastickú trpezlivosť, ale zrovná náš typ ľudí (=rebeli) je už za ich hranicou únosnosti… Mne to raz povedal Yovmiel: “Nehnevaj sa, ale na svete je toľko rozvinutejších ľudí a my musíme ťahať nahor práve teba… A to sa ešte brániš!”

    3. Nevedia, čo sa v nás deje. Až s nimi budeš v kontakte, všetko vysvetľuj. Mne to pomohlo – tie ich “lekcie” prestali byť také bolestivé.

    4. Varujem ťa – Michael nemá ani polovicu tej trpezlivosti čo Gabriel! Keď sa už musíš s niekým doťahovať, tak odporúčam Gabriela – ostatní ti friško seknú po prstoch… 😛

    5. Ich “slovo” neobstojí, pretože nás nepovažujú za rovnocenné bytosti. To je, akoby si sľúbil svojmu psovi, že prídeš o päť minút – a potom prišiel o hodinu. Tebe to ani nedôjde – ale toho psa to môže bolieť. Tohto psa to bolelo 😦 – tak si teraz hľadá iného “pána”…

    Páči sa mi

  35. Ale su haluzny ale su to aj pekne kotuhy vychcane.
    Zevraj nemozu klamat.
    HOVNO
    a teras sme sa pytali
    Michael hovoril si pravdu?
    a ladova sprcha
    NIE!
    takze clovek nemoze verit uz ani tomu bozskemu..

    Páči sa mi

  36. Helaar.. to kyvadlo sa tak strasne trasie a ja mam pritom ruku v klude.
    a nechce sa mi pohnut viac ako o pol cm na jednu alebo na druhu stranu..
    kde je problem? ved ten aniel potvrdil ze toto mi ide tak kde je problem??…

    Páči sa mi

  37. Nataniel mi ukázal nejaké meno,teda konkrétne meno anjela pre Aurawiewera,ale to tu nemôžem a neviem sa dostať cez heslo.Aspoň dám začiatočné písmeno A…
    Aurawiewer,mne to tiež občas skáče,ale to bolo iba pri systéme áno-nie,a boli obdobia,keď aj týždeň sa kyvadlo ani nepohlo.Vtedy som sa síce rozprávala s duchovným sprievodcom,nevolala som anjelov,ani konkrétnu bytosť.A teraz mi Nataniel ukázal,alebo povedal že mojím anjelom strážnym je Rafael,ale pri meditácii,asi pred pol rokom som počula meno Gabriel.Tak teraz neviem.Všetko sami Archanjeli,nijakí radoví…

    Páči sa mi

  38. Táňa,
    to heslo bol od Helar vyborny napad 🙂 kludne skusaj mena dalej, je bezne ze to obcas vypise:

    Goshdarnit!

    Something has gone wrong with our servers. It’s probably Matt’s fault.

    We’ve just been notified of the problem.

    Hopefully this should be fixed ASAP, so kindly reload in a minute and things should be back to normal.

    Páči sa mi

  39. Helar. ako si vravela nech hladaju inu dusicku nech si najdu MNA 😀 ale nech si nemyslia ze ich budem posluchat na slovo. budem robit len to co bude pre mna dobre. teda ak si ma vyberu 😀 a to heslo. hmm…. 😀

    Páči sa mi

  40. No tak robim pokroky.Uz mi aj viacej veci vychadza zrozumitelne ale to meno.
    Kyvadlo mi tentoraz staca k Y
    helar pytam si zolika
    ZACINA SA JEHO MENO NA Y ??

    Páči sa mi

  41. a jja nakoĺko mi to povedali anjelio aj y nam obidvom potvrdili tak yb to malo byť ono.Jemu cez kivadlo mne cez hlavu :D:D vieem aj iné písmena zatial len oevrujeme.

    Páči sa mi

  42. Aj ja nakoľko mi to povedaôo anjeli aj y nam obidvom potvrdili tak by to malo byť ono.Jemu cez kivadlo mne cez hlavu :D:D vieme aj iné písmená zatial len overujeme.

    Páči sa mi

  43. aurawiewer,
    aj mne vychadza ze ma to meno 7 pismen ale nezacina sa mi na y nechcela som ho vediet lebo ho mas zistit ty ani neviem ci je to to meno ale zhoduje sa mi pocet pismen… nezistila som ho cez kyvadlo ani cez pismenkovu tabulku ledva si ho pamatam ale nepoviem ho 😛 aby ste mali dokaz

    Páči sa mi

  44. tak to nie je to meno 😀 dufam ze zistim co to slovo znamena [ani neviem naco ho viem:D ] 😮 a druhe pismenko v tom slove je r … tak vam prajem aby ste pokrocili dalej 😀

    Páči sa mi

  45. No ako hladal mena anjelov na internete a zadaval ich tam a dnes ho tam vpustilo.
    taky ezoterik viem byt aj ja.
    ale nech si to chlapec poctivo vykyvadluje… 😀 kto sa bude smiat

    Páči sa mi

  46. Helar mozes ho poslat dalej.
    Odmietam dalej sa na tomto podielat.
    ak mi tu kazdy mieni odhalovat pismenka tak sa nato mozem rovno vysrat.
    vysvetlenie pre nechapavich.
    NA PRVE PISMENKO som sa pytal preto a aj to otazky tipu anno nie lebo nieje podmienene mojim podvedomim.ale teras je uz tak dodrbane
    ze nedokazem rozlisit co su oni a co som ja.
    teras mam s toho taky misung ze neviem ci to kyvadielko ked sa stoci.ci to bude mojim podvedomim alebo tym anielom.
    posralo sa to na celej ciare.
    A co sa kyvadlovania tyka anielov uz NEVOLAM.
    Musia byt aj ine bytosti na pokec co su zo 100 perc. svetla.
    ja len tolko..k tejto teme sa odmietam dalej vyjadrit.odpovedam len na ostatne.
    hasta la vista

    Páči sa mi

  47. Uz ti trocha rozumiem helar 🙂
    a myslim to vazne.
    tak ho odvolaj.naozaj odmietam sa uz s nim zapodievat!ak chces nejake presnejsie vysvetlenie tak ti mozem napisat email.
    ale s tymto experimentom KONCIM.

    Páči sa mi

  48. Player,

    účelom nie je “hacknúť” heslo, ale zistiť cez kyvadlo meno anjela a potom si ho overiť… 😛 Bolo to zamerané na to, aby nemohlo zafungovať Aurawiewerovo podvedomie a nakyvadlovať mu správnu odpoveď.

    Ak sa tam nedostane cez kyvadlo, ja mu to meno poviem aj tak 😛 .

    Páči sa mi

  49. co sa tyka v tomto projekte som ja skoncil.
    hadajte heslo ako doteraz a mne s tym dajte pokoj.
    este to aj napisem a just ako naschval tam das tie pismena.
    tak sem daj rovno cele meno a vyser sa nato.
    cabrones…

    Páči sa mi

  50. Aurawiewer nenadavaj tu ;):D
    a k tomuto celemu by som chcela len tolko: v tomto “pokuse” neslo o to tipnut si heslo alebo ho “vyhackovat” .. ale ked vas to tak strasne bavi nech sa paci ..
    tiez si myslim ze anjeli ani nemali v plane vam dat ten dokaz.. ved to poznate:) ver ver a ver… naco ti je dokaz 🙂 skoda ze nechapu ze my ludia sme uz raz taki a potrebujeme dokaz..

    Páči sa mi

  51. Si seňi.pero yo quiero.Porque??Player es una persona muy inaguantable y vago.
    Y es verdad yo no quiero hablar con este ángel y dar el constancia de otros.
    No quiero no no NO!!!!
    Es porque gente son tonto y no comprende de este …
    ale to je vlastne jedno.
    mozu si za to samy.

    Páči sa mi

  52. noo jo ja rozumiem 😀 ale ostatni asi nie 😀 ( la verdad es que en tu comentario hay algunos errores pero vale 🙂 hablas muy bien 😉 )
    dobre dobre ..musime sa naucit nespamovat!! 🙂

    Páči sa mi

  53. 😀 pre auroru ano viem ze som tam mal par chyb aj som si ich potom nasiel,
    pre playera ty rozumies po spanielsky?
    pre helar
    rasista.. :D:D nema rada nasu spanielcinu ale okej tak budem pisat slovensky no.
    😀
    :D:D:D:D:D

    Páči sa mi

  54. Už som článok s menom anjela zmazala. Za tých 7 dní, čo bol prístupný, mal 495 pozretí… To je šialené! A pritom, nakoľko viem, bol “hacknutý” len raz… Denné pozretia boli 46 – 157 – 44 – 21 – 106 – 105 – 16 (to bolo včera).

    Priznám sa, s tým som nerátala. Bol čítanejší ako článok o konci sveta 😛 …

    Páči sa mi

  55. Helar ma dovolenocku 🙂 No ale ak nevadi,tak skusim ja.
    Ak na kyvadlo,tak najlepsie kruhovou formou.Myslim ze Helar tu dala niekde aj svoju,kt.si mozes popripade vytlacit,alebo urobit svoju vlastnu.(T.j. abeceda v kruhu)
    Ak napriklad tabulku na posun predmetom tak tiez pismenka do kruhu,ale lepsie je napriklad do 3 radov pod seba..

    Páči sa mi

  56. Skus skor A3,cim vacsie tym lepsie 😀 neviem sice aku vychylku ma tvoje kyvadlo,ak takych 5cm tak si aj z A5ky urob 😀 lepsie je ked su okienka na pismenka vacsie..vlastne to mas kruh rozdeleny priemermi na policka . Fuu,niekde je to tu v nejakom clanku zapichnute,skus vyhladat Kyvadlo, tabulka..

    Páči sa mi

  57. čawte už som skušal lez tu tabulku kyvadlovu od Helar skontaktovať vyššie Ja a aj anjelov a nejde my to prosim poradte my ako sa na nich naladiť alebo ak kecate s anjelmi pošlite my jedneho nak sa so mnou skontaktuje prosim

    Páči sa mi

  58. Na youtube.com su vela videa o ouija board….cize o tabulke…ale vela krat sa tam zjavil demon a t d…Bola napisana kniha o dievcatku ktore sa hralo s tabulkou a bola posadnuta demonom….su teda aj take rizika spiritistickej tabulky ???PLS DAJ NAM VEDIET.Lenka a Riso

    Páči sa mi

  59. Je to dosť zvláštne, tá tabuľka 😀 Slová z nej dostávam v poľštine, ináč sú dosť odveci, ale posledná vec ktorá mi vyšla bolo “KREW” a “NIBIRU”

    Páči sa mi

  60. Ahoj Helar.Rozmyslame ze si s Risom vazne tu ouiju urobime.Len jedno nam nieje iste,Ako mame zacat?Akozeurobim si ouiju,kde dam sviecky?Alebo co mam pred tym hovorit?hmm?

    Páči sa mi

  61. No sviečka sa dáva čo najbližšie k ouji.
    V prvom rade dáte paprče na klzkák a volajte na kontatk energiu zo 100% svetla.
    Keď sa klzák pohne opýtajte sa ho či je so stopercentneho svetla.Ak napise ano spytajte sa či hovorí pravdu že je so 100% ako povie ano je dobre.

    Ak povie nie.Povedzte mu že ho máte rady a posielate mu energiu magenty a čistú lásku.Predstavujte ako vás obklopuje svetlo a celá miestnosť ním žiari.A pretrhnite kontakt a prídite sem.

    Páči sa mi

  62. Samozrejme sa nepýtate klzáku ale tej bytosti ktorá tam príde 🙂 a dávajte si pozor treba si vždy overovať či hovoria pravdu.Radi klamú 😛

    Páči sa mi

  63. Aurawiewer, ty si taký všeznalý, alebo všeznalá, no neviem aké si vlatne pohlavie, lebo raz píšeš ako baba a raz ako chlap, tak ma správne usmerni, čo vlastne si.
    No ale mám iný problém.Dnes som pracovala s kyvadlom ako každý večer a neodpovedalo mi ani na jednu otázku, tak som ostala trocha zaskočená, či sa anjeli na mna nehnevajú, lebo zatial mi všetko vychádzalo, dokonca som aj prachy 2x vyhrala. Alebo som úplne vybitá a nemám žiadnu energiu? Dve hodinky predtým som meditovala a v závere mi brnelo celé telo. Ešte som nič také necitila, tak ani neviem či je to dobre , alebo zle. Mala som pocit ako by sa mi energia prelievala celým telom.
    No tak čo včul????

    Páči sa mi

  64. No k tomu pohlaviu som pohlavia ON teda muzskeho.
    Najradsej by som bol len energia ale tak tu si moc nenavyberas..

    K tvojmu problemu toho sa neboj ono obcas strajkuju schopnosti ked sa daco s nimi meni alebo robi alebo tak alebo mesiac prechadza nejako inac.Bo mne strasne na tretie oko vplyva mesiac.

    Neboj sa nekaslu na teba : )

    Vsenznaly hm.. tak snazim sa vediet co najviac denne citam skusam cvicim schopnosti a mantrujem.. ved to dokaze kazdy nie? len umenie je k tomu sa dokopat 😛 ostatne ide samo..

    Páči sa mi

    • no tak konečne mám teda jasno , vdaka…:D
      Moje znamenie je teraz v mesiaci, ale to asi nevplýva, lebo je už v nom dlhšie. A narodila som sa , ked bol spln, tak mi mohol byt můj kamaoš nie?
      No skúsim zajtra. Ja sa tiež snažim študovat čo sa dá, aj mi je trocha lúto, že som tu nezablúdila skorej, ale verím v osud, tak asi to tak malo byt.
      Tak pekné sny…dik.

      Páči sa mi

  65. Lenka a Riso,
    Maju tu pravdu,ktrou len mozem potvrdit.Tiez som sa raz az prilis nudila a vyhutat taky plan ako ci oujia funguje nie je nic tazke.Ak by vtedy nezasiahla nejaka dobra energia,mozno to boli aj anjeli,tak neviem neviem…Myslim ze aj na youtube su niektore celkom dobre videa nudiacich sa deti bez ochrany svetla.

    Páči sa mi

  66. Ahoj Helar,
    ani nevies ako sa tesim, ze nie len ja a moje kamosky su “baby-bosorky blaznive” .. ideme aj my skusit ouiju, no daaam vediet ze co sa nam podarilo.
    Objavila som tvoj blog az dnes, neviem sa od neho odtrhnut, super pises 😀
    pozdravujem a posielam vela lasky
    tina

    Páči sa mi

  67. 😀 to je lepšie 😀 😀 .

    Ale dost srandy, ides skusit ouiju? nezabudni sviecu a volajte len svetlo.:-)
    ak je vas viac zarucene vam to pojde

    Páči sa mi

    • Mno akurat som si stiahla tu predlohu, idem si “namontovat” do nej este par ochrannych mandal a potom strcim do laminatora. dnes vyskusam sama, uvidim ako to pojde, inac budem musiet zvolat baby 🙂
      no na tu sviecu by som zabudla … nestaci vonna tycinka? o:-)

      Páči sa mi

  68. ee vonna tycinka moze byt s vanilkovou vonou odhana entity
    ale svieca musi byt
    a vzdy nova!!!! inac pouzite nefunguju. s osobnych skusenosti:-)

    Páči sa mi

  69. – Volas len svetlo
    – vzdy nova svieca
    – neurazaj tie bytosti( bo sa na teba naseru jak na mna uz par krat ehm)
    – ked ti povie nejaku informacia bytost so svetla tak ak jej neveris spytaj sa:
    hovoris pravdu ze tdddd . ak ti ukaze ano je fajn ak nie tak ta osra**
    inac v pohode.

    Páči sa mi

    • No caute, tak bol to trapas.
      Vsetko urobene podla navodu. Volam niekoho zo svetla, nic. Spojila som sa s mojim “duchovnym vodcom”, ten mi “vynadal” ze na taku blbost sa on neda, kedze ho aj tak pocujem telepaticky..no super.. tak som si zavolala takeho “stareho” znameho z jednej dimenzie kde sme so segrami robili liecivu seansu…a ani neviem jeho meno a tak..hovorim si, ten sa hodi… no lenze toho som tiez pocula predtym ako som stihla behat po pismenkach, tak som aby sa nepovedalo hladala pismenka co som pocula o:-) ..haha .. v kazdom pripade to nevyslo tak ako by malo… .. a inac dobre palili tie mandaly ked som prechadzala ponad ne… mozno som ich tam dala vela? (5) o:-) .. ze by mi drzali vsetkych od tela??? 🙂

      Páči sa mi

  70. Ahooooj Aurik,
    prepac skoro by som bola zabudla na tu mandalu co si chcel, uz sa do nej musim pustit, takze pokial pojde vsetko ako ma, dnes vecer ti ju poslem.. :))

    Páči sa mi

  71. Kludne moja ja vies ze ta nenaham. Kedy bude tedy bude to a kedy bude vies len ty.

    TIna

    Tu telepatiu poznáme 😀 ehm .. uz mi par bytosti cez nu vynadalo.
    Neviem ale ja na svojej (kriste to je hrozna nazov ouija budem to volat doska a basta!) doske som nemal ziadne mandaly a ochranu som si robil okolo.
    ale tak ked to nevyslo na prvy krat mozno vyjde na druhy,treti… treba skusat
    nic nieje zadarmo.Ja sa uz rok trapim a prve ovocie som zozal len nedavno.
    takze verit a neprestavat cvicit.

    Páči sa mi

    • asi to zostane ako zabavka v skrini (teda v truhlici), a ked bude nuda tak vyskusame znova…
      lebo sak naco dosku, ked to ide aj cez telepatiu? jedine ze by sme sa tou telepatiou nepohli dalej … hmm..hmm…. idem pozriet na to forum co si spravil, nech ta vcerajsia pochvala je ozajska 😉

      Páči sa mi

  72. 🙂 ked sa regnes ta ta budem musiet aktivovat.Tak sa necuduj ked ti ucet chvilku nepojde.
    Poviem ti takto kukni si cele helaristicke blogy 😀 je ich asi 10 takže príjemné čítanie aj na mesiac dva:-)

    Páči sa mi

  73. No tak zasa som drgol do ouiji a kyvadla.
    S novým elánom a novou energiou sledujem svoje začiatky na tejto stránke.

    ,,helar nejde mi kyvadlo viac ako 0,5cm,, Teraz sa kyvoce aj 3 cm keď treba.
    Odpovedá správne jedna báseň.
    Len ta ouija sám ju ešte dobre nezvládam ale s pomocou sa aj občas pohne.
    Takže heli ak sa ti chce môžme opäť skúsiť dôkaz ako minule.Teraz by mi to hádam malo ísť.
    Alebo ešte pocvičím a znova to skúsime.
    Channeling mi už ide lepšie i telepatický.. no ludia zdá sa že sa lepšíme viacerí 🙂 že Luc? pure poison ? 🙂 nech sa nam dari takto aj nadalej

    Páči sa mi

    • Aurawiewer,

      dobre, tak ideme znova na “dôkaz”. Už som s nimi hovorila a povedali, že sú ochotní ho poskytnúť. Zasa som ti kohosi poslala na komunikáciu (na kyvadlo alebo ouiju). Znova dám jeho meno do súboru, súbor zaheslujem a heslo tentokrát len tak niekto nehackne – bude dvojslovné, písané malým, prvé slovo bude tvoje priezvisko a druhé bude meno toho anjela, ktorého som ti poslala. Povedal, že dohoda platí odteraz.

      Takže tu je linka na ten súbor a heslo je:
      tvoje_priezvisko meno_anjela (medzi oboma je skutočne medzera).

      Páči sa mi

  74. 😀 veď to je tá sranda 🙂 len som sa chcel uistiť.
    Okej tak mu dám zabrať aj s ostatnými ľudmi.Dáme si seánsu zajtra alebo kedy a budeme zisťovať.
    Ď helar
    inak občiansky sa našiel, gabriel klamal

    Páči sa mi

  75. čím to je čím to je že anjel ťa rád okakáva a pravdu do rúk ti nepodáva čím to je čím to je..

    Oni su v tomto divny.. ale tak zasa ten co kecal vcera so mnou s 11 dimenzie mi hovoril vsetko pravdivo.
    vravim 11Dimenzia forever

    Páči sa mi

  76. No tak sa zdá že podľa čikiteta je to všetko pravda keď to videl
    Heli nemaj depku 🙂 idem sa venovat tvojmu anjelovi. snad nam to uz teraz vyjde.

    Páči sa mi

  77. Z Wikipédie a pomocou prekladača google som vyšital že ouija znamená-duch rady
    Hovoriaca doska 😀

    Ale to ste už asi vedeli 😀 kedže helar šľohla 😀 požičala obrázok s témy 😀

    Páči sa mi

      • Keď budem mať napíšem :D.čo sa týka ouiji mám ju doma ale nejak ju nepouživam kedže odpovede dostávam bez nej 😀 chápeš nechce sa mi vyťahovať ouiju a s klzákom čakať kým mi príde odpoveď bez toho že nepočkám a odpoveď mi príde sama :D.Ouiju som použil ale beriem to ako pomôcku pre zašiatočníkov :D.Sem tam sa mi nedarí ale časom odpoveď príde sama.Niektorí ouiju nepotrebujú . 😀

        Páči sa mi

      • Ahoj alebo ahojte, chcem povedat ze ma zaujala tato stranka sice som presile len jeden clanok …Odbocim od vami preberanej temy… V celku sa povazujeme za “normanlnu” rodinku. Rodicia pracuju, deti studuju, a zijeme zivot s plusom aj s minusom. Nepatrime k neveriacim, skor veriacim v nieco ( nic krestanske, budhisticke, …. satanisticke…) v tom najjednoduchsom ponimani v energie…
        Okrem farby oci, vysky, povahy… sme spolu so sestrou zobrali od nasich rodicov aj ine nazvem to halusky… konkretne sme si od mamy podedili urcite “vnimania”… sestra mala obdobie ked chodila domov absolutne znicena v dazkych depresiach s vysvetlovanim, ze sem tam ked prechadza popri niekomu cudziemu napr. po ulici a nahodou je sustredena na nieco tak dotycna osoba nou preide… nie doslovne a nie kazdy, len jej pocity, nalady atd… podarilo sa jej vychytat ludi co uvazovali nad ZOMRIET/ZIT a to bola sila… Zoparkrat sa jej podarilo priviest nieco domov, ked bola sama na hrobe starych rodicov …Jednoducho sestra je akesi lepidlo.. Ja som bol trosku odvaznejsi a zobral som si viac – nechtiac… Ked mam umrtie v rodine a som na osobu silno citovo naviazany ako na strakeho starku, v ten den, v rozmedzi dvoch hodin ked “odchadzaju” mi vypadavaju blomby…(a to mozem byt aj v zaharanici) O snoch ani nehovorim…, radsej si vecer ubalim joint a zaspim doslova omameny unavou aby som nevedel… No pomaly sa dostavam k tomu co som chcel napisat =) .. Kedysi sme kupili stary dom a zacali v nom byvat. Vtedy sa mi zacali diat tazke haluzky.. pravidelne ma chodila do mojej izby pozerat tma… Tma v tme (momentalne mi spontanne slzia oci) Mala rada kreslo oproti mojej posteli, asi sa jej nechcelo stat…Najskor mi nikto neveril, az raz som nebol doma..kedze som mal najposlednejsiu izbu v dome, najdalej od rodicovskej spalne tak si tam sestra so svojim priatelom popravili…( chalan absolutny hahaha hihihi, veril len v hmotnost a kapital) Ked zaspali tak sa priblizne okolo 2. ráno chlan prebral a vedla sestri sa sklanala tma v tme…( odvtedy chalan u nas odmietal spavat a to tahali spolu 5 rocny vztah) V tedy sa veci pohli a nasi zacali riesit veci urgentne…Nakoniec sa zistilo, ze pri stavbe domu v tej izbe zomrel nestastne jeden mlady ucen – elektrikar… Hlavu som maval akurat pri tej zastrcek, tak pravdepodobne sa chodil chalan pozerat tam a nie na mna…Iste je ze kym odisiel tak sme sa dost natrapili…Od posvetenia domu, omsach, svieckach… az po sedmicky napisane na vsetkych ramoch dveri.. Preto velmi nechcem verit tomu ODVOLAVANIU cez par vetne konstrukcie a mozno aj preto sa bojim skusat ouija boardy, kyvadla …. Tiez viem, ze ak sa zle odvola ako ste to uz spominali vyvolana energia, dokaze dost dlho byt prilepena na urcitu osobu zo seansy..a nebyva to len ta osoba co je reziser ale ako som pocul radi – rady si vyberaju “najslabsich” ludi..
        ale to asi viete, kedze dedukujem, ze mate vsetko mozne precitane o energiach nasich ale aj ich =) Len co ma zaraza, vela vas spomina ochranneho aniela co vsetci mame… Podla istej pani, ktoru som mal moznost stretnut dostavame vsetci ochranneho aniela, ale nie vsetkych nas ten aniel sprevadza “do konca”… Konkretne ja prechadzam zivotom uz dlhy cas bez neho ale s tym, ze namiesto neho ma ochranuje alebo sprevadza nieco vyssie…zevraj moj osobny strazca bol odohnany mojim strachom =( a to davno… baba jaga nevedela moje halusky a dufam ze netrieskala preto si to vysvetlujem tym, ze odohnal ho moj “vrucny” vztah s tmou… preto sa pytam, naco je aniel strazny ked mi ” nepomahal” ale usiel… nadruhej strane mi to az tak nevadi lebo jeho miesto zaujal jeho sef =) skoda len ze nie sef sefov, to by som bol zahojeny az do vecnosti… ( ako tak pozeram vypisal som sa dost, nakoniec sa mi podarilo aj usmiat. rad by som nadviazal interaktivny kontakt s niekym co sa v tomto svete a svete X akotak pohybuje… nieco medzi laikom a odbornikom – mail tam mam)

        a ospavedlnujem sa ze som pisal o jablkach a vy preberate visne =)

        bruuuuuuuu noc

        Páči sa mi

      • Justin, co sa tyka tvojho strazneho anjela. Nebol vyhnanany, ale jednoducho uz splnil svoju ulohu a nahradili ho ine strazne energie, ktore tak isto mozes nazvat anjelmi. Sprevadzaju a podporuju ta, a davaju ti ochranu. Do tej miery, ako im je dovolene, nejaku tu cast si budes musiet odpracovat aj sam 😉

        Páči sa mi

  78. Ahojte. Prosím Vás, prečo mi kyvadlo nedáva pravdivé odpovede??? Už sa mi x-krát stalo, že nepovedal pravdu. Keď som sa spýtala: klamal si? Odpovedal-ÁNO. Ako mu mám veriť???

    Páči sa mi

  79. ahojte,

    ludkovia ake je riziko, ze si clovek namiesto svojho guardian angel, anjela strazneho pritiahne k sebe nejakeho zloducha? videla som vela videii na tuto temu na youtube, takze viem ze moze prist na zavolanie ja dobry aj zly duch. zda sa mi totiz, ze je to ako s ludmi… ak je totiz dusa po smrti presne taky clovek ako sme my, len bez fyzickeho tela a anjel je len vyspela dusa na ovela vyssej urovni ako sme my… v zivote si k sebe pritahujeme vzdy takych ludi, s ktorymi rezonujeme, su viac menej na nasej urovni a navzajom sa od seba nieco nevedomky ucime. tak si myslim, ze aj na ouiju si mozeme pritiahnut nejakeho zlomyselnika, pokial aj my disponujeme tymito vlastnostami (aj ked si to clovek sam pred sebou len tazko prizna…). Nemalo by to teda fungovat tak, ze clovek by si mal dat najskor nejaku poriadnu meditaciu, ocistit si cakry a az tak si sadnut za ouiju?
    a ak predsa, ak si pritiahne k sebe nejakeho zloducha tak ako sa pred nim uzavriet, branit?
    dik za odpovede.

    Páči sa mi

  80. A co tak pytat sa to priamo Boha? Aj to sa predsa da a ten klamat nemoze 🙂 Lebo je dokonaly, poznam jednu pani ktora tymto sposobom lieci ludi, ze Boh jej da telepaticku odpoved a ona si to zapise.Nuz a tiez si myslim ze ti anjeli mozu byt len taky aki sme my sami, pokial nie sme poriadne cisty my nemozme to ocakavat ani od ich odpovedi.Nie? Co si o tom myslite?

    Páči sa mi

  81. Moja mama kedysi vyrábala Ouiju s papiera a ako klzák používala mincu a všetko jej vychádzalo. Nikdy som to ja osobne neskúšala ale po tomto vzrušujúcom článku začnem. Potom napíšem ako dopadlo 😉

    Páči sa mi

  82. dobry vecer, chcela by som sa opytat, s cim mam zacat, doma toho mam dost, tarotove karty, kyvadlo, anjelske karty.. mam z toho spanielsku dedinu, preto prosim o radu, ako a s cim mam zacat. dakujem

    Páči sa mi

  83. Ahojte, nechcem vás sklamať, ale v skutočnosti je to takto:

    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://barsoc.org/2009/10/29/science-of-scams-ouija-board/&ei=WoHhTLDaA5H1sgaH0pnzCw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&sqi=2&ved=0CDcQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Djoin%2Bto%2Bouija%2Bresearch%26hl%3Dcs%26prmd%3Div

    Ja som to tiež skúšal, ale podvedome som cítil, že si tie odpovede diktujem sám. Bohužial, treba prijať, že svety, ktoré sú mimo nášho chápania reality sú pre nás až do smrti nedostupné.

    Páči sa mi

  84. ahojte…. chcem vám len povedať že sa zahrávate s niečim veľmi vážnym…. ouija je vstupná brána pre diabla…. ak mi neveríte pozriet si film exorcista 1973 …. tam sa jedno dievča hralo s takouto tabuľkou a posadol ju diabol… a mala šťastie že nezomrela… alebo si dajte do webu emily rose… to je dievča ktoré tiež posadol diabol… a ZOMRELA… prečo ? … neviem …. asi mu tiež otvorila bránu…. a keď som si prečítala toto tu celé skonštatovala som, že vy ste nekomunikovali s tým čo ste si mysleli ale s diablom… diabol má veľa podôb… a máte jedno či ste veriaci alebo nie…. a ani odpustiť ste tej bytosti nemohli lebo iba Boh dokáže skutočne odpúšťať a posielať duše do svetla…. ja vám to tu píšem len preto… aby ste sa diablovi bránili lebo on (ten rohatý debil) vám môže urobiť poriadne problémy a aj keď sa vám bude zdať že vájm pomáha … neverte mu !!!! ….. vie veľmi dobre klamať…. oklame vás a potom sa ho nezbavíte….. takže dievčatááá… radím vám…. ako kamarátka aj keď som vás nikdy nestretla… choďte ku kňazovi a pokecajte s ním o tom 🙂

    pekný deň +++

    Páči sa mi

      • a kto hovorí, že ja s nimi hovorím o dodržaní ich celibátu? 😛 😀

        no, ale teraz vážne, … o bohu, o anjeloch, ale hlavne o evanjeliu, .. ako vnímam ja kristove slová, ako boli časom prekrútené atd … ( divné? … ani nie, v našej rodine je to silná tradícia, … mať uja, čo si sedí pri pážovi v ríme nie je sranda … si vieš predstaviť, ako silno to vplýva na ľudí, ktorí sú zaslepený dogmami a predstavami ako má katka o bohu? … hm, … a ja, “chúďatko” som tá najčernejšia ovca akú kedy vôbec videli … 😛 😀 )

        Páči sa mi

      • tiež som chodil k jednému na pokec 😀
        ..písal aj básničky … veľmi múdry muž.
        Sedávali sme spolu na lavičke a kecali o biblických pravdách ..bol som dobrý oponent a dobre sa nám filozofovalo 😀
        Volal sa S. Veigl ..ale už tu nie je.. 😕

        Páči sa mi

      • veigl je fajn, … čítaj si jeho básne? … asi áno, zbytočná otázka …

        ja som večne a veľmi rada polemizovala s m.chaturom, keď bol ešte len v našej malej milej dedinke obyč. farárom práve o slobodnej vôli … 😀 … mi sme na to vždyyyyyyyyyyyycky išli tak zoširoka. …. 😀 no až tuto chápem presne čo vlastne tá moja obľúbená téma v mojich sladkých 16-tich rokoch aj vlastne znamená …. 😕

        a ne že sa ma zasa opýtaš … a čo znamená? 😀

        Páči sa mi

    • Katka..
      (debil). z latinčiny…. slabý,krehký,chabý ..a ako môže slabý, krehký, chabý, niekoho posadnúť? 😀
      Nejako mi to nesedí s tvojim postojom ..si posadnutá?
      Lebo veriacich som nepočul používať podobný slovník ako používaš ty 😀

      Páči sa mi

  85. No.. nevedela som čo znamená debil v latinčine, ale v slovenčine je to proste pre mňa tak trochu urážka… no proste neviem to opísať… ja viem že som sa trochu vyjadrila inak ako veriaci.. ale prost niekedy mi ujde aj také slovíčko… diabol nie je krehký ani slabýý… naopak… je veľmi silný a mocný… ale zas nie tak ako Boh … no.. nevadíí ak mi neveríte… skúste ísť niekedy do Medžugoria(neviem ako sa to presne píše) tam uvidíte veľa posadnutých ľudí aj naživo… ale naozaj si pozrite ten film exorcizmus Emily Rose…. je to svedectvo toho divečaťa, ktoré bolo posadnuté a zomrelo… nie som posadnutá… to by som asi nebola proti tej tabuľke… 🙂

    Boh je láska +++

    Páči sa mi

    • Hej, Katka, máš pravdu – Boh je láska, a to nie bársjaká… bezpodmienečná… Aj láska k tým, ktorým neveríme alebo sa ich bojíme, pretože Boh je všetko a tak sa nemusí báť ničoho – inak by sa bál sám seba… A ak Boh je všetko, tak sa ani my nemusíme báť ničoho (ani toho “rohatého”), pretože ak by sme sa sa niečoho báli, tak sa bojíme len časti Boha… a to potom znamená, že nie sme schopní prijať Boha v jeho celistvosti, čiže niekde ešte potrebujeme na sebe popracovať. 🙂

      Čo sa týka Emily Rose, ak sa správne pamätám, bola to duševne chorá dievčina, ktorú utýrali na smrť exorcovaním (či ako sa to povie), pretože jej matka alebo niekto iný z rodiny bol náboženský fanatik a za všetkým videl Diabla.

      Páči sa mi

  86. Ahojte želám vám všetko dobré v Novom roku, aby sa vám darilo. Mám k vám jednu prosbu:Viem že to sem nepatrí, ale neviem kam to mám zaradiť. Chcem vás poprosiť či náhodou nepoznáte alebo nemáte kontakt na mága alebo čarodejnicu v Košiciach. Potrebovala by som pomoc. Dakujem vám za všetky odpovede.

    Páči sa mi

  87. Vieš Katka ..ten film som videl …. je o obmedzovaní osobnej slobody,
    a o náboženstve ..a ak si niekto myslí, že v mene Boha, alebo v mene
    čohokoľvek iného, obmedzuje osobnú slobodu a slobodnú, vôľu je to jeho cesta..ale nepokladaj niečo za vôľu božiu, lebo nám dal slobodnú vôľu… to dievča utrpelo práve preto, že ju ničili tradície jej rodiny ..obmedzovali jej slobodné rozhodnutia do takej miery, až to skončilo zle. 😕
    Boh náboženstvo nestvoril ..stvorili ho ľudia. Akokoľvek sa ti zdá niečo zlé, tak sa tomu jednoducho vyhni, ale nekonaj v mene niečoho (A proti duši iného) lebo aj v mene Krista ľudia ničia iných ľudí ..všetko čo je proti láske bez podmienok, je hriech proti vlastnej duši..a tá je Boh vo vás..a je v každom stvorení 😀 bez rozdielu 😀
    A tá tabuľka je len kus dreva ..čiže pomôcka, ako nôž ..vidlička a pod..
    A len vy ľudia robíte veci svätými alebo temnými 😛 😀 a nôž môže porezať aj teba samú, ako ho neobratne použiješ hi hi hi 😀

    Páči sa mi

    • čiky, si veľmi múdry muž, … a k tomu aby človek napredoval, stačí len čítať a preciťovať to čo píšeš, … alebo, … stačí CHCIEŤ naozaj Vidieť a Vedieť … ostatné ide ruka v ruke akosi samo od seba …

      Páči sa mi

    • Vieš ráz tu Helar napísala takú múdru vetu..neexistuje biela a čierna mágia ..existuje len mágia a ľudia v srdci zo svetlom alebo temnotou ..a tak je to aj s náboženstvom ..môžeš poznať bibliu od slova do slova
      ale pokiaľ chceš srdce iného poznať ..treba s ním ísť hodný kus cesty a byť ticho hi hi hi 😀
      Vieš zodpovedám predstavám ..ale skutočnosť ? ktovie? 😀 😛

      Páči sa mi

      • áno, súhlasím, … ide o to čo v srdci nosíme … aké máme predstavy, o čomkoľvek a komkoľvek ..

        no ak si ťa čítam teraz, a prejdem si v spomienkach to čo si vo mne vyvolával trebárs cca takto rok dozadu, aj keď som tu ešte nepáchla vtedy 😛 .. je to ozaj o niečom inom, … 😀 … a teraz môj náhľad na teba je síce rovnaký, aj vtedy som ťa povedzme “žrala” … no teraz voči tebe cítim takú tichú pokoru, či čo to je, .. snáď értem .. 😕

        Páči sa mi

      • hm, … a ja som po výletoch v sne ráno pochopila, ako to vlastne je, teda, co mi tím chtél básnik říci 😛 😀 … ( no čo už, aj trumpety nechápavé musia byť na svete, … 😀 …. )

        áno, presne tak, … pokiaľ chceš srdce iného poznať, treba s ním ísť kus cesty … a byť ticho … láska je tichá, pokoj, mier, pohoda … a ten kto kričí ľubim ťa, vlastne nevie čo láska znamená … 😕 ( jo, aj ja už budem ticho, ) … díkes, si fakt božský, naozaj … 🙂 ( prečo wordpress neponúka cmukajúceho smajlíka, toho ja rada lepím všade 😀 😀 😀 )

        Páči sa mi

  88. ja beriem váš názor… ja som vám len chcela povedať čo môže byť za tým… a tááák… ale je to samozrejme vaša slobodná vôľa ako sa k tomu postavíte ďalej…

    pekný deň +++

    Páči sa mi

    • vieš, zlé sa dialo na kríži .. je to symbol potupy a bláznovstva ľudí, …lebo Rím na kríž pribíjal lotrov a vrahov ..a cez to všetko, ho mnohý nosia na krku a mnohý ho uctievajú ako relikviu, ..namiesto toho, aby si ctili živého boha v nás samotných 😀 😛 veď sam pribitý majster nás učil k mieru a láske ..a symbol života..svastika, skončila vďaka Hitlerovi a Rímu
      ako symbol potupy 😀

      Páči sa mi

  89. cikitet, nedavno som zacala trochu s kyvadlom a prosila som svojich staznych o ochranu.Tiez som predtym citala o vyzname kriza ako zleho znamenia,ale po tej prosbe som este nieco citala na nete a lava ruka sa mi zdvihla(nezamerne) a mi na celo nakreslila krizik rovnoramenny zvrchu a zprava, tak som zostala cela vydesena, co sa mi to stalo, ved sa snazim zit cisto, nie som cirkevnik,co s tym? aky ocistny ritual?spravila som si hned tri srdiecka na to iste miesto a modlila sa za odpustenie co sa mi to stalo,zapalila sviecku.. viem, ze sa ludia takto asi bezne zehnaju, ale to maju naucene cirkvami a tie su tu na ovladanie cloveka,vysavanie jeho energie,poradite mi niekto?
    Dakujem

    Páči sa mi

    • vieš Alicka ..aj svastika je kríž, ale je v kruhu a medzi jeho ramenami sú tiež také krúžky ..je to vlastne návod na astrálne vycestovanie a manipuláciu s časom 😀 hovorí o pohybe v uhloch a v kruhoch.
      Len tí čo ho nepochopili, ho používajú ako znak pomsty a potupy ..čiže, ak nakreslíš kríž, tak ho daj jednoducho do kruhu a všetko je vyvážené hm 😕 😀
      No a medzi ramená nakresli tiež malé krúžky .

      http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika#Buddhism

      Páči sa mi

      • uff, kruzok a kolieska dokreslene, sviecocka sa ide zapalit a modlitbickomeditacia vymysliet a precitit, takze DAKUJEM,s laskou zizalicka =oP

        Páči sa mi

  90. Ahoj,
    chcem sa opýtať,
    nebojíš sa, že osoba s ktorou sa práve rozprávaš ti môže klamať? Alebo, že otvoríš portál? Pokiaľ viem vyvolávanie duchov samo o sebe je veľmi nebezpečné! A keď už tak určite nie doma! Nikdy nevieš v skutočnosti koho si vyvolal. Pokiaľ viem je to dosť nebezpečná “zábava” a malo by sa to praktizovať len v sprievode média. Ja som tiež kedysi chcela OUIJA, no rozmyslela som si to. Veď si len predstav, že otvoríš portál o ktorom ani nebudeš vedieť a odrazu sa začnú diať veci, ktoré nebudeš môcť ovládať!(Ja nehovorím o vypínaní svetla, rozbíjaní tanierov či premiestňovaní nábytku! Mám na mysli fyzický kontakt a podobné veci) A keď už teda tých duchov vyvolávaš tak prečo doma? Nech mi tu niekto netvrdí, že nikdy na to nepomyslel, či mu ten duch naozaj hovorí pravdu alebo či klame! Ľudia čo sú skúsený v tomto smere povedia, že to nie je zábava a hračka. Ja by som sa na Vašom mieste dosť bála a ešte k tomu robiť to u seba doma?! Pomysleli ste už niekedy na niečo takéto?

    Páči sa mi

    • “nebojíš sa, že osoba s ktorou sa práve rozprávaš ti môže klamať?” Samozrejme, hocijaká osoba, s ktorou hovorím, mi môže klamať. Buď to odhalím, alebo ma oklame. Ak ma oklame, poučím sa pre budúcnosť. Takže… no a? 🙂
      “Alebo, že otvoríš portál?” Čo pre teba znamená “otvoriť portál”? Máš pocit, že tento svet je hermeticky uzatvorený pred svetom energií bez hmoty? Napríklad elektrickej energie? Magnetizmu? Slnečného žiarenia?
      “Pokiaľ viem vyvolávanie duchov samo o sebe je veľmi nebezpečné!” Čo znamená, že “samo o sebe”? Ako by vyzeralo, keby to “samo o sebe” nebolo? A odkiaľ vlastne vieš, keď duchov nevyvolávaš? (Aby som vedela, ktorý zdroj je dôveryhodnejší ako niekto, kto duchov vyvoláva. 😉 )
      “A keď už tak určite nie doma!” A prečo nie práve doma? Prečo radšej hocikde inde?
      “Nikdy nevieš v skutočnosti koho si vyvolal.” Energiu. Vždy je to energia. Vibrácia. Princíp.
      “Pokiaľ viem je to dosť nebezpečná “zábava” a malo by sa to praktizovať len v sprievode média.” Podľa čoho rozpoznáš médium? Podľa nejakého certifikátu? Alebo bradavice na Treťom oku? Ako vieš, že tým médiom nie si ty?
      “Ja som tiež kedysi chcela OUIJA, no rozmyslela som si to. Veď si len predstav, že otvoríš portál o ktorom ani nebudeš vedieť a odrazu sa začnú diať veci, ktoré nebudeš môcť ovládať!(Ja nehovorím o vypínaní svetla, rozbíjaní tanierov či premiestňovaní nábytku! Mám na mysli fyzický kontakt a podobné veci)” No a…? Zabudni na portály – kto chce prístup sem, ten si ho urobí, pretože neexistuje nijaké “tu” a “tam”, všetci sme v tom istom časopriestore, len na jeho rozdielnej vibračnej úrovni. Ak sa s tebou niečo dokáže spojiť, tak len preto, že niektorú vibráciu zdieľate. Napríklad ten strach. 🙂
      “A keď už teda tých duchov vyvolávaš tak prečo doma?” A kde je “zaručene vhodné” miesto na vyvolávanie duchov?
      “Nech mi tu niekto netvrdí, že nikdy na to nepomyslel, či mu ten duch naozaj hovorí pravdu alebo či klame!” Máš snáď pocit, že ti tu niekto niečo chcel tvrdiť?
      “Ľudia čo sú skúsený v tomto smere povedia, že to nie je zábava a hračka.” Podľa čoho zistíš, či je niekto v tomto smere skúsený? Podľa toho, že ti povie, že to nie je hračka? 🙂
      “Ja by som sa na Vašom mieste dosť bála a ešte k tomu robiť to u seba doma?!” Vidíš… a preto nie si na mojom/našom mieste. Preto si ouiju len “chcela”. A tak duchov nevyvolávaš, ale vďaka svojmu strachu im nevedomky odovzdávaš kontrolu nad svojím životom.
      “Pomysleli ste už niekedy na niečo takéto?” Čimčarára, čím? Čím? Čím? 😯

      “Wherefore shrink from me? What have I done that you should fear me?”
      “You have been listening to evil tales…” (C.M. Yonge: The Little Duke)

      Už som nechcela reagovať, ale toto mi nedalo… Aspoň som sa naučila, kde ešte mám neošetrený spúšťač 😛 :

      Páči sa mi

    • Lillyan, moja skúsenosť je taká, že na každom “šprochu” pravdy trochu.
      Na základe tejto skúsenosti a mojej zvedavosti robím radu rozhodnutí a tak som si kedysi vyskúšal aj ten tebou spomínaný “fyzický” kontakt (nie dobrovoľne) 😀
      Dnes sa na tom už bavím. Boli ale časy, keď by sa mi “krvi nedorezali”, ale naučilo ma to, čo som potreboval vedieť – si spomenúť.
      Strach je veľmi užitočný beťár – učiteľ. To isté platí aj pre Ego a všetkých ostatných učiteľov.
      Vždy, v každej situácii máme veľa možností, ako reagovať.
      Jedna z nich je napr. útek, alebo útok, alebo x iných.
      To čo si vyberám, robím na základe svojho najlepšieho vedomia a svedomia.
      Môžem napr. vnímať svet jemnej hmoty ako veľmi nebezpečný, alebo ho nebudem vnímať vôbec, lebo niekto povedal, že neexistuje.
      To ale neznamená, že tam žiadna jemná hmota nieje, resp. že nie je bezpečná, alebo nebezpečná.
      Pre mňa to znamená, že toho ešte veľa neviem a že je toho ešte veľa, čo sa môžem a chcem učiť a že život je dobrodružstvo, ktoré sa pre mňa oplatí vstrebávať na plno.

      Prečo si si chcela vlastne kúpiť Ouiju a prečo si si ju nakoniec nekúpila a ako si sa v tom momente cítila, keď si toto rozhodnutie spravila?

      Páči sa mi

  91. Ludia, tato tabulka moze byt nebezpecna vec. Osobne ma najviac zarazilo, ze ju Hasbro predava ako Hracku!!! A ked som si cital recenzie- mila slecna, nechcem sa vas dotknut, ale v ziadnom pripade by ste nemali podporovat
    praktizovanie tabulky jednym clovekom, ak na to niekto neveri, jeho vec, ale ak na tom naozaj nieco je, moze ist o zdravie.

    Páči sa mi

  92. Ahoj mam otázku dočítala som sa že ouija na je niečo zlé A tak že by sme S tým nemali pracovať (vyjadrovali sa K tomu aj exorcisti) len by som chcela vedieť či je to niako nebezpečné A tak podobne

    Páči sa mi

    • Hm… čo povedať? Začala by som tým “definuj ZLÉ”. 🙂

      Otázka nestojí tak, či je ouija zlá alebo nie. Otázka stojí, ako veľmi chceš s ňou pracovať. Ak veľmi chceš, je ti jedno, či riskuješ alebo nie. Ak chceš len tak skúšať niečo “hip”, tak svojou otázkou práve hľadáš obeť, na ktorú by si mohla zvaliť vinu, ak to nevyjde. 🙂

      Ouija je taká bezpečná ako človek, čo s ňou narába. Kanál si totiž ty, nie tá tabuľka – to je len pomôcka.

      A teraz k exorcistom. Keď sa exorcistu spýtaš, tak aj hajzlák je potenciálne nebezpečný. Prestaneš si preto utierať zadok? 🙂 Džob exorcistu je vidieť problém vo všetkom. To je presne tá správna osoba, ktorej sa treba pýtať, keď chceme skúšať nové veci.

      Páči sa mi

      • Chcem to len vyskúšať( uvidím ako sa mi to zaľúbi).. A nieže by som dávala na slová exorcistiov len som už bola akosi zmätená zo všetkých tých veci čo som čítala
        Každopádne ouija je už objednana 🙂

        Páči sa mi

Povedz svoj názor