Bludné duše a ako na ne

pic11Aurawiewer na svojej niekdajšej stránke Bylinky (už nefunguje) uverejnil tento článoček a ja som ho sem bezostyšne prekopírovala – zíde sa, pretože ja v tejto “ezoterickej ksichtológii” nemám veľmi jasno a so všetkým, čo zrovna nežiari 100% Svetlom, narábam ako s “geinvenmi”:

Minule som si prezeral komentáre na minigrimi a všimol som si, že sa v niektorých objavuje slovo “separát, diskarnát” a mnoho ľudí netuší, o koho sa jedná. Skúsim vám tieto potvorky priblížiť podľa E.Detzlera:

Diskarnáti – Diskarnáti sú duše, ktoré opustili fyzické telo, ale neopustili fyzické vibrácie pozemskej roviny. Po fyzickej smrti má duša 90 hodín na opustenie planéty. Pokiaľ ju v tomto čase neopustí, uviazne a nemôže odísť bez pomoci inkarnovanej bytosti. Keď duša opúšťa pozemské telo, odnáša si so sebou do neviditeľného kráľovstva čokoľvek, čo sa naučila a čo zakúsila. Nie je hneď osvietenou bytosťou, ktorá všetko pozná, ale zostáva na takej mentálnej, emocionálnej a duchovnej úrovni, ktorú v živote dosiahla. Nesie si so sebou všetky sympatie, antipatie, emócie a presvedčenia, ktoré mala v ľudskom tele.

Ja ešte dodám, že diskarnáti cucajú našu vlastnú energiu a robia nás apatickými zombie. Isté však je že, ak máte v aure diskarnáta mníšku a diskarnáta vraha, cucajú vás obaja bez ohľadu nato, čo prežili. Ja som priemerne spával cez víkendy od 0:00 do 15:00-16:00. Čím ďalej sa to stupňovalo. Teraz ste isto prekvapení, 15 hodín spánku! To nie je možné! Verte mi, je. Nevedel som, z čoho to je. Objasnilo sa mi to až na kurze SRT, kde mi moja lektorka oznámila “no pekne! Máš v aure 158 diskarnátov”. Otočila kyvadlom a všetci zmizli. Noc pred príchodom na seminár som nespal. Ťahal som teda už 24 hodín bez spánku, bolo asi 11 hodín dopoludnia. Miesto toho, aby som bol ako vygrcnutý rezanec, mi energia k večeru rástla a ja som šiel spať približne o 1:17. Zobudil som sa okolo pol deviatej-deviatej na to, ako niekto zašepkal moje meno. Bolo to divné, pretože pred tým mi Eldhwen asi 5x behala a dupotala po izbe a ja nič. A keď sa vydal slabučký zvuk, bol som hore, nemalo to byť tak trošku naopak? Ráno som sa cítil úžasne a užíval som si čistučkú auru.

Teda: ako znie definícia diskarnáta? Diskarnát je duša, ktorá sa neuvoľnila zo zeme a aby prežila, našla si hostiteľa v podobe vás, z ktorého pije energiu a tvorí energetickú príťaž.

No né moja/moj, áno máš ich na sebe aj ty a bohvie koľko démonov k tomu ešte! Teraz si popíšeme cvičenie, ktorým sa diskarnátov zbavíme a bude lepšie im i nám.

Odrečte túto vetu aby ste oslovili svoje Vyššie Ja:

SOM V JEDNOTE S PRÍTOMNOSŤOU, SILOU A VEDOMÍM VESMÍRU. JA A MOJE VYŠSIE JA SME JEDNO, NIE MOJOU MOCOU A SILOU, ALE TVOJÍM DUCHOM, OTČE, NECH JE TÁTO PRÁCA VYKONANÁ.

Teraz ste oslovili svoje VJ (Vyššie Ja ). Jednoducho len požiadajte o uvoľnenie. Môže to byť aj nasledujúca veta:

PROSÍM MOJE VYŠSIE JA O STOPERCENTNÉ PREVEDENIE VŠETKÝCH DISKARNÁTOV, KTORÍ SÚ NA MŇA NAPOJENÍ, DO SVETLA, KDE SA PRESVETLIA  TAK, ABY NEMALI VIAC NA NIKOHO  ŽIADEN NEGATÍVNY VPLYV. ŽELÁM IM VŠETKO DOBRÉ A TAK SA NA 100% STAŇ! ĎAKUJEM!

Bežný človek má na sebe priemerne 35 diskarnátov + iné entity. Menší výpočet:

Tento článok si prezrelo 500 ľudí. Zaujal ich natoľko, že sa chcú týchto duší zbaviť. Odriekli vety a dokopy uvoľnili 17 500 diskarnátov. Pomohlo im to a vedia, že každý deň sa na nich napoja ďalší diskarnáti. Priemerne je to 10 diskarnátov za deň. Ak toto cvičenie urobia ľudia pravidelne 30 dní, tak uvoľnia dokopy 150 000 uväznených duší! Nie je to úžasné ?

V ďalšom článku si popíšeme diskarnátov v tele a démonov, diablov a samozrejme ich uvoľnenie.

UVEDENÉ ČISTENIE FUNGUJE LEN PRE JEDNOTLIVCA, PRETOŽE JE NA TO UPRAVENÉ!!!
PRETO SI, PROSÍM, ODPUSTITE AKÉKOĽVEK EXPERIMENTY.

110 thoughts on “Bludné duše a ako na ne

    • Chudák môj čiki.. pačmaga moja.. ho takto hnusne sundať..
      ( a vraj ja mám otrasnú gramatiku! užitočný!!!!!!!!! )

      Nezabudni odriecť tie vety aj viac krát aby vnoci nestrašilo! DAJTE POTOM VEDIEŤ AKO SA CÍTITE

      Páči sa mi

    • ( ja som mal 158 neviem čo riešiš, a saltinka 5 démonov 😀 )
      Vidíš ako by ma chceli tie kurvy odrovnať!!!??? 😀 ešteže mám laserový meč menom kyvadlo.. 🙂

      Páči sa mi

    • Ehm Zatmenie, asi si si všimol že helar ti pomazala komentáre.
      Nato že máš 14 rokov píšeš zbrklo, neisto a divne. Cítiť tam moc ega ( netvrdím že som svätý i ja ) a podobne.

      Skús si urobiť cestu prázdnoty a povenovať sa svôjmu sebarastu. Bolo by škoda keby si tak nespravil. Vyhneš sa tým konfliktom a bude na tebe menej energ. upirov zla a podobne. Neviem aké problémy máš, nebudem ti tu kázať čo máš robiť a čo nie, píšem tento komentár v dobrom, čo nemám vo zvyku keď mám niekoho v zuboch. Rasti rasti a rob Univerzu radosť!

      Len ti oznamujem že tvoje komentáre ktoré budú normálne sa prepustia a uverejnia 🙂 nepokaz to . Druhá šanca nebude

      Páči sa mi

      • zasa si na matematike nedával pozor? ( síce to nezvyknem ani ja, ale aspoň jedno ucho zvyknem natrčiť ) .. na najbližší sabat ti miesto santalu kúpim knižku ROVNICE a MATEMATIKA PRE ZÁKLADNÉ ŠKOLY
        😛

        Páči sa mi

    • spýtal som sa vyššieho ja a to mi napísalo koľko. rovnako ako lektorke :P.
      ja aktuálne odchádzam, idem sa ešte očistiť a očistiť hlavne byt .
      Papá

      Páči sa mi

  1. Ja tieto potvorky cítim na sebe vo dne v noci,kým som na to prišla,čo to je prešli tri roky,až na týchto stránkach som sa dostala do obrazu a až po kurze SRT som sa naučila ich posielať do svetla.Je potrebné robiť to každý den,lebo ako sa nám zvyšujú vibrácie,tak sme pre nich čoraz zaujímavejší.Ja len čo obídem obchod,tak sa móžem čistiť znova.Je potrebné ich posielať do svetla,lebo život pri nás je pre nich dosť nešťastný,nemóžu sa vyvíjať.

    Páči sa mi

    • hm , a bez kurzu SRT sa dá s nimi nejak poprať ? ja si pamatám , že som jednu dobu, teda dobrých par rokov, stále musela po škole,neskor po práci spať poobede aj 3-4 hodiny , a potom zas o par hodín dlhý nočný spánok , ktorý bol aj tak prerušovaný strachom z divných čierných postáv ,alebo z pocitu ,že ma niekto dusí alebo si ” na mne robí dobre” … ach tie časy

      Páči sa mi

  2. pomôže mi toto cvičenie aj keď nie som asi nijak zvlášť duchovne “vyvinutá”? 🙂 resp. taký obyčajný človiečik… lebo ja nielen spávam priveľa posledné mesiace, ale už pár rokov to so mnou ide riadne dolu kopcom, žiadna energia, stále únava, zdrav. problémy a tak…

    Páči sa mi

      • a ked uz si bol taky ustretovy… dalo by sa aj spytat napr., ci by bolo pre mna vhodne sa takymito “inymi” vecami zaoberat? myslim tym, ci na to mam… lebo niekto znesie, iny nie… vzdy ma to zaujimalo, ale nie som si ista ci by som zvladla pripadne “uspechy”… a tiez s mojou netrpezlivostou… 😉
        s malinkou dusickou dakujem 🙂

        Páči sa mi

  3. joooj ja uz ani pisat nevieeem….. 😀 ..
    este rozmyslam, ci by nebolo vhodne napisat aj o prevadzani diablov a demonov, lebo to su este vacsie potvory ako diskarnati..

    Páči sa mi

  4. ja som vzdy spala cez noc 12 az 14 hodin tak ked som rano musela o siestej vstavat do školy uz o pol siedmej som bola strasne unavena a zaspala som na stoličke. lenze jednu no (to som este necitala ako sa Diskarnátov zbavit a ze nam cucaju energiu) tak som vobec nespala iba 2 hodiny od 11 do 1 potom ma vobec netahalo na spanie a som sa citila ako keby som prespala cely den a nifc som neodriekala.. je mozne z e v tu noc som nemala ziadnych Diskarnátov?

    Páči sa mi

    • Omg.. s tým spánkom to bol príklad, teraz všetci lenivci idú písať že majú diskarnátov lebo dlho drichmú. Pokiaľ nespíte viac ako 14 hodín vkuse ani tu príčinu nehľadajte!

      Páči sa mi

  5. Príklad démona nepokoja:

    Cesta “späť domov”

    asi ste sledovali tento môj výstup s otvorenými ústami. Priznám sa aj ja sám. Som síce drzáň drzý, ale až takýto nebývam. Sadol som si teda ku tabuľkám SRT:

    ,, vyššie ja čo mám na sebe? ,,

    Temné energie
    Satanské energie
    Temné sily
    Diskarnáti v aure
    Diskarnáti z minulosti
    Démoni a diabli – ,, koľko mám na sebe démonov? ,, ,, 1,,
    ,, čoho je to démon? ,,
    ,, nepokoja ,,

    Po prvom roztočení kyvadla ma začala bolieť hlava. Po druhom už iba zátylok a aktuálne sa presvetľujú ostatné veci.
    Takže si položte otázku, naozaj som to niekedy ja? Toto som veru ja nebol, preto sa katke ospravedlňujem za aktuálne už presvetleného démona nepokoja, ktorý prispel k vybuchnutiu mojej maličkosti.

    Páči sa mi

  6. Výborne Aurík. My, ktorí ťa poznáme, sme vedeli, že si to nebol ty. Možno by bolo dobré tento príspevok napísať aj do tej témy aby si to Katka všimla.

    Páči sa mi

  7. Aurawiewer

    Som veľmi rád že som objavil túto stránku…
    celý život som sa cítil hrozne slabý a unavený aj ked som fyzicky pomerne silný…často cítim hroznú úzkosť ktorá sa nedá ničím odstrániť…akoby ma niečo cucalo zaživa a akoby som mal metrákový kameň na duši…mám 25 rokov a vyštudovanú techniku vždy som sa snažil všetko si vysvetliť vedecky ale odkedy si pamätám bola u mna duchovná stránka hrozne silná…asi mi je to dané do vienka pretože moja babka vie veštiť je bilinkárka a má veľkú silu..ja som sa tomuto vyhýbal pretože som bol kresťansky vychovaný a bál som sa že sa to bije s touto tématikou…dnes ked som našiel túto stránku neviem sa odtrhnúť…konečne som si uvedomil že chcem rozvíjať svoju duchovnú stránku rovnako ako svoje telo rozvíjam sportom a vo fitku…tebe autor tohto článku dakujem…prečítal som si tie odriekania párkrát po sebe a cítim sa koby mi niekto sňal putá…akoby mi niekto zložil z hruhe metrákovú činku…veľmi mi to pomohlo…tieto vety sa stanú asi súčasťou každého môjho dňa a aspon raz za den sa touto formou očistím…možno si to iba nahováram ale veľmi sa mi uľavilo a cítim sa skvele… ďakujem…myslím že oddnes som stálim návštevníkom tejto stránky

    Páči sa mi

  8. Lusyen

    Nenahováraš si to 🙂 čistím takto ľudí bez ich vedomia a vždy sa zrazu cítia spokojný a potom sa už len pýtajú ,, čo si spravil ,, . 🙂

    Hm veda.. tá je zas pre mňa ako kameň na hrudi 😀 😀 .
    A z čoho veští babina? Runy, tarot, kamene, kocky?
    My sme mali tiež v rodine čarodejnicu ale tá už ani neviem čo stvárala 😀 a nikdy som sa nedozvedel aký spôsob veštenia využívali naši predkovia 😦

    PS: Aj v Buddhizme sa hovorí ,, rozvíjaj svôjho ducha, ako svoje telo ,, .. je to nádherná filozofia, akurát škoda, že mne sa nechce cvičiť 😀

    Páči sa mi

  9. Veští z kávy…po vypití zalievanej kávy otočí šálku a číta v obrazcoch následne vytvorených…povedala mi o tom nedávno…veštila mnohým ludom a vychádza čo vraví…rozpoznala mnoho vecí a udalostí ktoré sa diali v tom čase alebo prišli v budúcnosti…kopec vecí mi však odmieta povedať …týka sa to ludí ktorí iným škodia…vraví že je to nebezpečné a majú veľkú moc vraj aj preto o tom nechce hovoriť aj ked som na ňu naliehal odmietla..vraj v našej dedine žije jedna…dokonca je to jej blízka známa…jej babka vraj bola bosorka a mnohým veľmi uškodila ale vraj sa v ich rodine kvoli tomu vela zlého udialo ako keby jej to niečo vracalo…aj desiatky rokov po tom čo zomrela je tu stále cítiť…ako sa hovorí všetko sa ti vráti…a k mojej babke poviem jednu vec na záver…stalo sa jej veľa úrazov a vecí pri ktorých lekári povedali že je koniec a nie je nádeje…naposledy ju priniesli na nosidlách z nemocnice ako ležiaceho pacienta vraj dožiť…o dva týždne s nami kálala drevo…má neuveriteľnú schopnosť regenerácie…zaujímajú ma tieto očistné techniky lebo mám pocit že to čo ma vždy ťažilo nie je doposial vec vysvetliteľná…toto odriekanie mi pomohlo hodne sa mi zľavilo na dusi neviem popísať pocit ale spadla so mňa veľká ťažoba dakujem

    Páči sa mi

  10. 😉 a to ešte počkaj keď napíšem ten na tie zvyšné srajdy 🙂 . Ja som mal včera na sebe démona plaču, niečo ako sú banshee, a tielkli mi proste slzy prúdom, bez akejkoľvek emocionálnej výkyvky, až keď som zatočil kyvadlom sa zrazu zastavili a zmizli. Iné haluze sa s týmto dajú stvárať 🙂

    Hmm veštenie z kávy máme aj tu na stránke 🙂 . A k tej regenerácii, sú rôzne techniky ale tieto čo robí ona nepoznám. Asi sa moc s nimi nechce podeliť že?.. 😦 no nič idem ja ta het, trochu ponaprávať chrbát vraj už nemám poškodený ani jeden stavec, či platničku .

    Ak máte niekto dáke skúsenosti s týmto cvičkom, rád si prečítam komenty ako sa napájate na VJ. Je to také milé čítať ako sa ľudia preberajú z nevedomia do vedomia 🙂

    Páči sa mi

  11. spýtam sa na jednu vec…písal si že takto očisťuješ aj iných…hodilo by sa mi to lebo mám pocit že priateľka je pod tlakom a záťažou a rád by som jej tú zátaž možno aj bez jej vedomie uvoľňoval…napíšeš mi prosím ťa aj verziu odriekaní pri pomoci iným ludom?…predpokladám že sa vtedy človek nespája s vlastným vyšším ja ale s ich…
    mne to veľmi pomohlo…nielen že som sa zbavil ťažoby ale aj tá moja permanentná nasratosť akosi ustúpila a aj to čo ma pred chvílou rozčulovalo mi je teraz na smiech a zdá sa mi malicherné…
    PS k tomu chrbátu…síce vravíš že cvičiť sa ti nechce ale spevnenie chrbtového svalstva má blahodarné účinky na chrbticu veľmi sa jej uľaví ver mi…

    Páči sa mi

  12. No predpokladáš zle, to robí moje VJ nie ich 🙂
    Nemôžeš jej zasahovať len tak do karmy, ja toto robievam len vo výnimočných prípadoch, ale ak chceš popros jej VJ aby to zlo dalo z nej dole, nič tým nepokazíš ani jej ani sebe 😉

    Bol som tam dneska a úplne super chrbátik 🙂 budem musieť zasa cvičiť booooooooože.. 😦

    Páči sa mi

  13. no ma o priemere asi 2 cm, zaciatok mam presne hore, rovnobezne s hranou mobilu, a staca sa dolava a robi vela zavitov..hadam to pomoze proti tym svinstvam…je to dobre natocene ci to ma byt naopacnu stranu? Dik 🙂

    Páči sa mi

    • teraz to pozerám, v tých špirálkach mám aj ja guláš 😀 tá na tvojom mobile je teda pravotočivá, však? nazýva sa aj “keltská špirála” ( pozri aj na http://www.feng-suej.sk/obchod/keltska-spirala-nalepka )… lavotociva dodava, pravotociva ubera (aj tak to zas zabudnem, ako sa poznam 😛 ). lenze 1 spirala moze byt oboje – zalezi ako sa na nu pozeras – v tombo som mala dost chaos, ked som sa snazila cistit si cakry – neviem ci som to robila dobre – ten isty smer pri dolnej cakre sa zdal byt uz uplne opacny ako pri hornej. no vysomarte sa z toho 😦

      Páči sa mi

      • teraz čítam, že ste na to prišli aj sami, tak pardón 😀 ale na tej stránke je na mobile nalepená nielen tá keltská špirálka, ale aj atlantský znak – pre teba, Autík 😉

        Páči sa mi

  14. Aha, tu je komentar jeden – Keltská spirála je velmi účinný tvarový zářič – biogenerátor, který generuje bioenergii a směrově ji vyzařuje v axiálním směru. Je to směrová vysokofrekvenční anténa, která generuje a usměrňuje tuto v energii, dnes již měřitelným způsobem. Tato usměrněná a koncentrovaná bioenergie působí na pozitivně a léčivě na lidi.

    Na své okolí působí velmi silnými harmonizujícími a zklidňujícími účinky. Doplňuje životní energii a přikládáním na určitá místa na těle dochází k regeneraci orgánů. Budete-li chtít dodat energii sobě nebo např. nápoji, je třeba hrnek nebo sklenici postavit na levotočivou spirálu (vnější konce spirály ukazuje vlevo).

    Pravotočivou spirálou (vnější konce spirály ukazuje vpravo) můžete naopak odsávat nemoci nebo oslabovat účinky geopatogenních zón, kde dokáže negativní energii přeměnit na pozitivní. To jsou místa vyskytující se přednostně nad zlomy zemské kůry a vodními zdroji. Spirála se osvědčila i jako účinný prostředek ochrany před nebezpečným zářením mobilních telefonů. TAkze mam dobre…ale da sa povedat ze aj ta aj ta dokazu u neg. robit poz., akurat jedna harmonizuje a jedna odsava neg.

    Páči sa mi

    • Skade vieš, že o ňom nič neviem 🙂 . Pre mňa za mňa nech ho má, ale úlohu krištáľov nenahradí. Oni majú vedomie narozdiel od tohoto zaliateho kusu plechu. 😛 ( o kamenných ľudoch budem písať na bylinkách, v škole šamanizmu )

      Páči sa mi

  15. Aurik, mohol by si sa mi prosim opitat ci mi robi dobre, ci splna svoju ulohu ta keltska spirala na moble? Lebo dako ma dnes boli hlava a sa mi zda ze z toho….velmi by mi to pomhlo. Diki

    Páči sa mi

    • keltská špirála slúži na sústredenie energie,zaujímalo by ma prečo je na mobile,lebo ten je chránený na strane ucha tienením a rozptylom energie aby nepôsobila na ucho. Sú to asi 2 Watty mikrovlnky do ucha , a ozaj lepšie je mať slúchadlo alebo HF čo je asi 5 mW . Špirálu použi na liečivé účely. 😀
      Tam kde už bolesť je … 😕

      Páči sa mi

      • pozri napr. tu stranku, co som hore dala link – tam to pisu ako sme to pochopili… ale ak kazdy tvrdi inak… ? 😦

        Páči sa mi

      • vieš mobil je výkonný vysielač mikrovĺn a špirála ak je zle navrhnutá a má kovovú zložku “zlatá farba” a pod tak zrezonuje s tým signálom a zosiluje ho a dokonca môže zmeniť jeho vibráciu. Tak že by bolo treba veľa vedeckých meraní aby sa dalo povedať že je to správne riešenie na mobil.
        Tieto tvarové žiariče majú aj opačné účinky, to mi ver, lebo sa zaoberám v práci s týmto druhom elektromagnetického žiarenia . A ak sa dá zarobiť na kúsku nálepky, tak prečo nie ..hi hi 😀 No a takéto žiariče lepšie pôsobia na sústredenie energie na jedno miesto ” viď hypnotická špirála”
        hm… 😀 😕

        Páči sa mi

      • uf uf… tak už fakt neviem 😦 ja mám všade polepené ďalšie údajné rušiče negat. energií – nálepky jin-jang. to môže byť? či je to všetko na jedno kopyto? 😛
        a čo sa týka napr. cvičení ako čistenie čakier, kde sa pracuje s pravo a ľavo toč. špirálami – z akého pohľadu sa na ne mám dívať, aby som ich “točila” správne? veď sa v tom už ani divá sviňa nevyzná 😛

        Páči sa mi

      • keď tak rozmýšľam nad zložením čohokoľvek, čo by sa dalo skúsiť aplikovať na rušenie neželaných vibrácií… to aj keby som farbičkou namaľovala, tak to môže zreagovať zle, nie? ešte ak aj tvar pohnojím… to už asi jedine opluť, to snáď neuškodí, ak nepomôže 😀 chichi

        Páči sa mi

      • želám si, aby neželané vibrácie v mojom bruchu mali ráno iba silne pozitívny účinok a výsledok! 😀 😀 😀

        Páči sa mi

      • boo bak
        najlepšie bude si všetko zladiť tak ako to intuitívne cítiš …hi hi 😛
        ženy sú obzvlášť nadané na tieto riešenia, hlavne ak sa jedná o pekné veci, a budeš sa cítiť výborne, lebo ak sa cítiš nepríjemne tak od toho treba upustiť a venovať sa príjemnému hi hi hi 😀

        Páči sa mi

      • dobre, čiki 🙂 keby sa teraz dalo, tak tú tvoju ikonku na monitori pomaľujem – lebo teraz akožeintuitívne cítim (to už asi tie pekné veci 😀 ) (prípadne mi len hrabká, ale tak príjemne 😀 ), že ťa chcem vyfarbiť 😀 môže byť aj to? 😀

        Páči sa mi

      • boo bak,
        Čikitet má pravdu – ženská intuícia je nástroj na upratanie všetkých pochybností 😉 a nielen ženy v Starom Egypte to vedeli – vieme to všetky 🙂

        Páči sa mi

  16. Samuel,
    najjednoduchšie je použitie handsfreee 😀 … mám “vyskúšané”, že po niekoľkých minútach telefonovania z mobilu, ma divne bolí hlava. no a keď náhodou musím telefonovať hodinu a viac, tak by mi ju asi rozhodilo! preto pokiaľ nepoužívam handsfree , telefonujem stručne a rýchlo.

    Páči sa mi

  17. TAk spiralu som vyhodil, ked som sa priblizil k mobilu tak ma zacala bolet hlava…a ta spirala je taka zlatkastá, takze tam je ta kovova zlozka..to su hajzli.. 😦 a do toho isteho kramu idem kupit aj ankh tak uvidim… 🙂

    Páči sa mi

  18. mne to povedal moj učitel 😦 no nevadi čistit sa budem tak či tak. Ale vraj pre druheho to nemam nikdy robit..to predsa musi chciet sam,nie ? a ma to urobit sám

    Páči sa mi

  19. Vcera ako som pred spanim zam – zungoval, tak sa ma trocha zmocnil strach z duchov a tak…snazil som sa na to nemysliet, radsej som sa ani nekukol do okna, lebo by sa tam daco v odraze objavilo a to by bolo potom zle 😀 a tak som pozeral dole do zeme na parkety a zrazu som si vsimol ze dole je daky tien, ako keby taky had, hruby asi 10 cm a tocil a vseliako vrtel na mieste, nad mojou hlavou, ale necitil som nic, zazrel som to asi na 2 sekundy, ale fakt to tam bolo a hned som razsej zavrel oci som sa uplne zlakol, hore nado mnou je len lampa…v duchu spom si vysvietil miestnost a presvetlil a tu vec co tam bola, poprosim anjela nech am ochrania…a po 5 min ked so otvoril oci nic uz tam nebolo…normalne tien….este teraz mi prebehnu zimomriavky po tele…co by to prosim vas mohlo byt..a vo sveobecnosti duchovia, diskarnati a toto , maju tiene? Dakujem

    Páči sa mi

  20. Milý Aurík,
    tieto formulky ohľadom diskarnátov som vyslovila už niekoľko dní za sebou a musím uznať, že sa cítim oveľa “ľahšie”.
    Chcem sa Ti veľmi poďakovať, a idem aj na démonikov s vidlami 😀
    Veľa šťastia Aurík “pri práci” a srdečne pozdravujem helar 🙂

    Páči sa mi

  21. chcem sa opytat, viem si sama zistit kolko diskarnatov mam na sebe aj bez kyvadla? pripadne ako sa to da zistit. Skusala som sa opytat podvedomia a napisat nejake cislo, ale ziadna odpoved neprisla. to asi preto, ze som si to sama vymyslela… stranku citam uz par tyzdnov, takze som stale na zaciatku 🙂 dakujem za akukolvek radu

    Páči sa mi

  22. ja chcem pridať dnešnu moju skusenosť !!!
    urobila som si kyvadlo zo šnurky a obručky a veselo som si komunikovala s VJ , potom sme sa rozlučili / to som takto komunikovala 1x / a šla som si veci prepísať do počitača a zrazu taka unava, začala ma bolieť hlava a hned ma napadlo , či sa na mna niekto nenalepil . vravím si,určite nie , pýtala som sa či je zo 100% svetla…ale ktovie . zakaždym ma to lakalo chytiť kyvadlo ešte raz a opýtať sa , tak som zas vzala a pýtala sa -si tu ? ani som ho neoslovila a že – ANo , už ani neviem čo som sa pýtala,ale posielala som ho preč do svetla , ale moc sa mu nechcelo .ešte ma napadlo,či sa aj VJ posiela do svetla 😀 – hm ….. cele popoludnie mi bolo uplne na ho**o a vedela som,že som dačo pokašlala s tým kyvadlom . nepomohla ani tabletka.

    až teraz som si spomenula na tento članok ako poslednu šancu a asi 6-7 x som recitovala tie vety a zrazu bolo po tom. to najhoršie odišlo po prvej vete – to bolo citelne ,ale po 6 tej mi už bolo viditelne dobre

    teraz je hodinu od recitovania a unava aj migrena su fuč

    takže , aurík – dikes

    Páči sa mi

  23. psychika :D…. deje sa to čomu verime že nám pomože a vdaka tomu si to pritahujeme :D…

    mám Vás rad ludia…

    mali by sme spáchat nejaku CHATU v horách :D..

    kto by sa toho chytil ?…. kao zajazd ??… čokovlek….

    stredne slovensko ?:D::D:D

    mier

    Páči sa mi

  24. Ahoj chcem sa Vás opýtať, začala som pracovať s kyvadlom…ale stále mi “niekto” kecá že nieje so 100% svetla a chce mi ublížiť…nebojím sa, ale nemôžem sa skontaktovať s nikým iným keď mi tu vyskakuje tento…Skúšala som sa ho zbaviť pomocou tých textou a vlastne pomocou všetkého čo som našla, ale stále nič….prosím Vás poradíte mi 😦 pls…

    Páči sa mi

  25. Zdravim vas vsetkych co sa podielate na tychto strankach a vsetkych ich citatelou.Su tu neuveritelne cenne informacie pre ludi.Mam jeden problem no neviem ci sa hodi ho pisat prave tu…ale tak no….skusim…..Za urcitych okolnosti sme mlada parta chalanou mame moznost chodit do maleho atomoveho kritu.Vecinou ho viuzivame na hranie a piatkovacky.Predtym tam chodily asi bezdomovci…..no teras je to ciste a mame aj kluc a zamikame to….len hole steny a veci co sme tam doniesli…neni tam elektrina tak sa to neploplati zveladovat,ta pride az na jar.Problem je vtom ze je tam pocut zvuky ktore nemaju odkial ist….niekedy sycanie,otvaranie pancierovych dveri,pocutie krokou ci rozprawanie ludi…nie je to uplne klasicke pocutie….ale pocujeme to vsetci…Domnievam sa ako som tu uz cital ze vsetka negativita sa vsakuje do zeme a ten atomovy krit je pod zemou ci to nevpliva nato….Alebo ci ked tam bivali ti bezdomovci ,ze sa mohol ten zvuk usadit na steny ,lebo sa nema kde vyvetrat a ked sme tam tak to pocujeme….Mozete mi vysvetlit od kial to je….nemyslim si ze to su diskarnati alebo demoni ci diabli…skor len uviaznuta energia nevetranom priestore …..Popripade keby ste boly taky ochotny a poradili daaky ritual alebo nejaky sposob na vycistenie uzavretych miestnosti….dakujem

    Páči sa mi

    • ak je ten kryt spojený tajnou chodbou alebo v skalnom masíve, tak sa tie zvuky prenášajú z iného krytu alebo priestoru ..lebo zem, voda a skala prenášajú zvuky oveľa ďalej ako vzduch 😀 preto Indiáni prikladali ucho k zemi, aby počuli vzdialený dupot koní hm 😕 😀 ale dával by som si pozor na vlhkosť a pliesne 😕

      Páči sa mi

  26. no….mate pravdu stou plesnou…..a nie,ten ktrit nieje spojeny s dalsim….je ich na uzemi viacej ale su male,ten nas ,neviem presne rozmery,ale asi ako 2izbovi byt, je to len par menich miestnosti a nevedie to nikam.Je tam sachta ale je upchata a celkom uzka…A raz ked som tam spieval spolu kamaratom, tak som povedal ze nech zasneme svetlo ze sa viac naladime na hudbu…..a pri tej absolutnej tme som sa ako keby na ne naladil….aby mi boly inspiraciou….nwm citim ich tam….podla mna su to neskodne veci…..a tiez ma napadla taka myslienka ze mozno to nam mladim aj pomoze….lebo ked tam prideme tak budeme utlacovani negativizmom tym sa zacneme vzprerat a ked prideme zas na vzduch tak budeme lepsi….to ako u ockovania ….date do tela oslabeni vyrus….tak mi po malom mnozstve budeme v krite zoznamovani z negativom a ked videme von tak sme voci negativu sveta odolnejsi…..toz moja teoria….ale chalani chceli aby som sa vas spital……a Dakujem za odpoved

    Páči sa mi

    • Ja by som ti na toto poradil jednoduchú vec, ktorou nič nepokazíš len môžeš vylepšiť. Ak chalani, s ktorými tam chodíš, veria na energiu a tak (z vlastných skúseností viem, že niektorý sa proste tomu zasmejú a spravia z teba idiota 😀 ), tak si skúste sadnúť, pustiť si nejakú hudbu ktorá vás ukľudňuje a vysielajte okolo seba svetlo. Jednoducho dýchajte, nech sa do vás dostáva svetlo a rozpínajte ho okolo seba. To môžte robiť aj keď nebudete v kryte. ,,Dýchanie,, svetla je dobré kedykoľvek. 🙂 🙂

      Páči sa mi

  27. Inak to som uz skusal aj som im to radil , ze nech si predstavia ze im zo srdca ide mala svetelna gulocka ktora sa rozrasta az prerastie telo a uz iba sledovat ako pohlcuje tmu….ja si predstavujem meter velke cierne spermie alebo zubrienky ktore idu do neba,ale predstavivost je individualna….skusali sme to a funguje to…ale asi len do vtedy ,kym nezacnete na ine mysliet…..Pisali ste tu kdesi ze negativne energie nemaju radi vanilku….a keby som tam zapalil vanilkovu vonnu tivinku….nepomohlo by to?A vzduchje tam zvlastny a nemame elektrinu tak ventolator moct pouzit nemoume.A akurat tam dnes idem silvestrovat tak dufam ze sa tam budem citit prijemne.Dakujem za radi a prajem vam vsetko co sa patri do Noveho roka.

    Páči sa mi

  28. Ahoj Aurík, 🙂

    Recitovala som si tie vetičky na odohnanie diskarnátov, povedala som si ich za sebou asi 7x, no začala ma strašne boliet hlava akoby ich na mna sadlo aspon 1000 😦 predtým mi nič nebolo, a bolest stále neustúpila. Za odpoveď vopred ďakujem.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor