Test – aký typ pozemského anjela ste?

Článok prenesený z Poradne pri minigrimi, kde bol uverejnený 15.3.2008:

P*veras v anjelskej ordinácii uverejnila test o tom, aký typ pozemského anjela sme. Tu je:

Je z knihy Pozemští andelé od Doreen Virtue.
Svoje odpovede ANO pocitajte vzdy oddelene po 6 otazkach.

1. Velmi lahko priberam na vahe. Prave v tomto obdobi vazim viac nez inokedy. Trpim nadvahou.
2. Moji byvali, terajsi partneri su narkomani alebo alkoholici.
3. Malokedy porusim nejake pravidlo.
4. Robi mi problemy povedat “NIE”
5. Farbim si vlasy, odfarbujem si vlasy, zosvetlujem si vlasy
6. Radsej pomaham jednotlivcom ako skupinam.

7. Mam radsej zvierata a rastliny ako ludi.
8. Mam kelstke korene, svojim vzhladom posobim, ze mam kelstke korene, moje vlasy maju nacervenaly nadych, mam pehy, zdravo cervenu plet.
9. Mam rad kanadske zarty.
10. Rad druhych skadlim a robim im- v zdravej miere- naschvaly. Mam ulicnicky pohlad.
11. Som uplne nezavisly, neznasam akekolvek pravdila a nerad sa podriadujem autoritam.
12. Po financnej stranke sa bud kupem v peniazoch alebo trpim hladom, nic medzi tym.

13. Som nerad stredom pozornosti a na spolocenskych akciach stojim vatsinou stranou.
14. Vzdycky som veril v mimozemske civilizacie a UFO, zaujimam sa o ne.
15. Mam nutkavu potrebu byt voci druhym ohladuplnny, bez ohladu na to, ci to ocenuju.
16. Praktizujem reiki alebo ine formy energetickeho uzdravovania.
17. Moje zivotne poslanie je pre mna ovela dolezitejsie ako sa ozenit, vydat a zalozit si rodinu- nepocitujem takuto potrebu.
18. Velmi rad by som zase odisiel domov, pretoze viem, ze Zem neni mojim domovom.

19. Mam za sebou tazku autonehodu alebo inu skusenost, vdaka nej som sa ocitol na hranici medzi zivotom a smrtou.
20. V minulosti som bol tak zufaly, ze som vazne uvazoval o samovrazde, mam za sbou pokus o samovrazdu.
21. Zmenil som svoje krstne meno, intenzivne sa zaoberam myslienkou, ze si zmenim krstne meno.
22. Moji priatelia a rodina mi hovoria :” Si iny, ako predtym. Nieco a s tebou stalo, si ako vymeneny”
23. Urobil som alebo prave teraz robim drasticke zmeny v mnohych oblastiach svojho zivota naraz – zmena bydliska, profesie, rozvod.
24. Mam hlboke duchovne znalosti, ktore som neziskal ani citanim ani prostrednictvom ucitelov.

25. Aj ked viem, ze sa od ostatnych lisim, aj tak s ludmi dobre vychadzam a som v ich spolocnosti rad.
26. som si vedomy toho ze mam magicke schopnosti, ktore doteraz nevyuzivam.
27. spominam si na svoje minule zivoty, zaujimam sa o staru Atlantidu a dobu krala Artusa.
28. Som presvedceny ze som bol upaleny, alebo inym sposobom popraveny pri hone na carodejnice v dobe svatej inkvizicie.
29. Zaoberam sa tarotovymi kartami alebo astrologiou.
30. Pritahuju ma prirodne nabozenstva, ako je samanizmus, wicca, ritualy pri nove a splne atd.

Musite mat viac ako 4 kladne odpovede, pocitajte po 6 otazkach, pokial mate menej ako 4 kladne odpovede, nic to neznamena. Cim viac kladnych odpovedi tym vacsia pravdepodobnost.

1-6        Inkarnovany anjel
7-12     Inkarnovana vila, skriatok, elementarna bytost
13-18   Inkarnovana vesmirna bytost
19-24   Nova dusa
25-30   inkarnovany zasvetenec (mag, carodejnica, saman)

Ak mate viac odpovedi vo viac kategoriach a ziadna neprevlada, mozete byt hladajucou dusou alebo skokanom, ktore sa pohybuju medzi jednotlivymi duchovnymi kategoriami a nestotoznila sa so ziadnou.

pokial sa vam stane v teste, ze mate rovnaky pocet,viac ako 4,alebo minimalne 4, kladnych odpovedi vo viacerych kategoriach, ste takzvana hladajuca dusa alebo skokan, to znamena, ze sa celkom nedokazete stotoznit s jednou duchovnou risou, ale akoby skacete, alebo hladate, z jednej duchovnej rise do druhej a beriete si z kazdej to najlepsie, to co vam vyhovuje. podla seba viem, ze cim viac takychto kategorii, tym tazsi pozemsky zivot.

Nenašli ste sa?

Pokial ste sa v uvedenom teste nenasli v ziadnej kategorii, neznamena to ze ste nieco menej. Kazdy clovek,kazda dusa, ma svoje zivotne poslanie, inkarnovane bytosti, maju stazenu poziciu.

Vsetky skupiny sa vyznacuju nasledujucimi rysmi :

1- Pocit vlastnej odlisnosti a vydelenosti. Citia sa ini ako ostatni, tento pocit vnimaju po cely zivot. Iba zasvecencov tento pocit sprevadza do dosiahnutia dospelosti. Vysmievali sa im kvoli ich zovnajsku, zaujmom alebo chovaniu, alebo ich dokonca sikanovali.

2- Zvysena citlivost voci ostatnym ludom, citlivost na chemikalie akehokolvek druhu a naslie v akejkolvek forme. Robi im problemy byt uprostred davu ludi, lebo sila ich rozpornych emocii a fyz. pocitov na nich posobi priame drtivo. Odmietaju nasilie v akejkolvek forme. Nicivo na nich posobia i hadky, negativne spravy v mediach, filmoch. Su velmi precitliveli. Tato citlivost je vska darom zhora, ktoru prinasaju na planetu Zem, a ktora im umoznuje intuitivne vycitit, kde je ich pomoc potrebna.

3- Silne vedomie vlastneho poslania. Aj ked presne nevedia ake je ich konkretne poslanie, su si isti, ze to nejak suvisi s ucenim a liecenim druhych.

4- Frustrujuce vztahy. Mnoho z nich trpelo v detstve nedostatkom lasky, pripadne voci nim boli rodicia prehnane prisni alebo dokonca hrubi. Ako dospeli maju tendenciu k podobnym mileneckym a priatelskym vztahom. Maju partnerov, ktori su neverni, verbalne alebo fyzicky hrubi a nie su ochotni prijat za vztah zodpovednost. Niektori byvaju zoslani do dysfunkcnich rodin ako ozdravne katalyzatory. V takom pripade maju deti pocit, ze ich rodicia adoptovali, pretoze k ziadnemu z nich ani k surodencom nic necitia. Taketo rodiny su sice ich rodinami vo fyz. zmysle nie vsak v duchovnom.

5- Neznami ludia sa im zveruju so svojimi problemami i s celkom osobnymi zalezitostami. Tieto skusenosti su vsak typicke predovsetkym pre inkarnovanych anjelov, pretoze bytosti ktore patria k inym kategoriam vedia dat najavo svojmu okoliu, ze o podobne kontakty nestoja.

6- Vyzeraju mladsi nez su. Pricinou je to, ze sa stravuju zdravsie nez ostatni, cvici a celkovo sa o sebe lepsie staraju. Skor je to vsak ich duchovny povod, ktory tento dojem mladosti vyvolava.

7- Sklon k roznym typom zavislosti, ziskanych alebo zdedenych. Casto sa pokusaju svoju citlivost a bolest z toho, ze su ini, rovnako ako strach zo svojho poslania, roznymi sposobmi otupovat. Utiekaju sa k jedlu, drogam, alkoholu, cigaretam a vztahom, alebo ku vsetkemu naraz.

8- Zvonenie v uchu. Vacsina z nich pocuja v jednom uchu zvonenie vo vysokych tonoch. Moze sprevadzat stresove situacie, alebo sa objavuje bez priciny. Tento zvuk je zakodovanou informaciou z duchovnych domovskych sfer a pomaha inkarnovanym bytostiam povzniest sa nad pozemske problemy. Su v nom tiez obsiahnute instrukcie ako svoje poslanie na Zemi naplnovat.

Popisy jednotlivých typov:

ZASVATENCI

– inkarnovani magovia, carodejnice, veleknezi, kuzelnici a samani

su vasnivi,tajomni,vystredni, ako by z ich vnutra vychadzalo svetlo.obvykle maju hodvabne hladke dlhe vlasy, ovlanu tvar a znepokojivy pohlad. su obdareni mudrostou a vysoko vyvinutymi intuitivnymi schopnostami. ich pohlad je prenikavy a nema zmysel pred nimi predstierat alebo klamat, pretoze okamzite poznaju, kde je pravda. posobia okazalo a napadne. s oblubou sa obliekaju do vlajucich siat. obklopuje ich aura tajomneho. ked im pozriete do oci, v tej chvili viete, ze VEDIA.

su to ludske bytosti, ktore sa naucili ovladat energiu. su schopni zazracnych uzdraveni, kuziel v zmyslu zhmotnovania svojich zelani a predstav, vratane ovplyvnovania pocasia, posobenia na fyz. predmety formou telekineze a levitacie. energiu, ktoru vyzaruju, posobi v porovnani k ostatnym predstavitelom inkarnovanych bytosti tajomne a hutnejsie. maju v sebe nieco pochmurneho, zadumciveho, vazneho, dalo by sa dokonca povedat depresivneho, casto posobia tvrdo a nelutostne. vo vztahoch sa chovaju neustupne, ale sposobom, ktory je pre druhu stranu dobrou lekciou. maju potrebu svojich priatelov a clenov rodiny dirigovat, pretoze vedia co je pre nich najlepsie. pokial niekto potrebuje zmysluplnnu radu, mal by o nu poziadat prave zastupcov tejto rise. zatial co ini predstavitelia inkarnovanych bytosti sa v ludskom tele a svete ocitli vacsinou poprvy raz, zasvecenci su ludskymi bytostami od usvitu ludskych dejin. tiez vnimaju svoju odlisnost, ktora je darom. su na nu hrdi, preto je pre nich zivot ovela pohodlnnejsi nez pre ine inkarnovane bytosti. su realisticki, ktori su vsak voci ostatnym schopni sucitu a trpezlivosti. v zasade je im jedno, ci ich maju ludia radi alebo nie. tento nadhlad a odstup voci nazorom ostatnich je zakladnym rysom zasvecencov. Boli svedkami zaniku vyspelych civilizacii. vedia, co to znamena byt zavrazdeni, preto ze zastavaju ini duchovny nazor nez vladnuca autorita. poznaju temnotu ludskej duse a neodsudzuju ju, su si vedomi, ze tato temnota je cestou, ktora ludskeho ducha privedie k najvacsim vysinam. na zem sa vratili preto aby toto ucenie sirili dalej.na druhej strane si v duchovnom svete prijemne uzivali, vytvorili si oazy, podobne raju so zamkami, zahradami a vodopadmi. zdalo sa ze zo svojho prijemneho pokoja nebudu nikdy vyruseni. boli vsak vyzvani, aby sa vratili spat na zem, pretoze clovek sa musi konecne naucit pracovat so svojou vnutornou silou. niektori z nich vahali, ked sa ocitli na zemi, pocitili ako sa husta energia zeme, namiesto toho aby plynula, tazko prevaluje. ti ktori neboli schopni sa s tymto vyrovnat zvolili okamzitu smrt. ostatni sa rozhodli zostat ale stavy hlbokej depresie u nich striedali vlny hnevu. najschopnejsi a najodolnejsi z nich sa znovu pustili do studia duchovnych vied, astrologie, wicca, kabala, dalej sa zaoberaju pohanskym nabozenstvom, ritualmi, liecenim s pouzitim kristalov, liecivych bylin, zariekania, samanizmom atd.vacsina z nich si vybavuje svoje minule zivoty. u vacsiny z nich vyvolava zmienka o upalovani na hraniciach, silne emotivne reakcie. boli upalovani, obeseni a vsemozne inak zabijani.vedome spomienky na tuto desivu eru maju aj ti, ktori v nej neboli sami zabiti.tieto spomienky niektorym z nich dodnes brania, aby plne rozvinuli svoje duchovne a magicke schopnosti., do tohto zivota sa vsak vratili prave preto, aby svoje schopnosti znovu prebudili a zacali ich vyuzivat. pocituju zvlastnu spriaznenost s bytostami z rise elementarov, vil. ( mozem potvrdit, najsilnejsie puto lasky, velmi zvlastne som ako vila mala vzdy z tejto skupiny a naopak,neda sa to nazvat “beznou”laskou)
medzi vyraznych predstavitelov tejto skupiny patria aj – Angelica Huston, Jack Nicholson, Jimmy Smith.
medzi ich duchovnych sprievodcov patria draci, kuzelnici a bohyne. venuju sa studiu zaslych ris a civilizacii, ako su Avalon, Atlantis, Lemurie, mnoho z nich sa zaobera historiou. su tiez velmi citlivy na meniace sa fazy Luny. V ich skupine neprevazovalo urcite astrologicke znamenie, ako je to u inych duchovnych ris, ale je zaujimave ze skoro kazdy z nich vie, v ktorom astrologickom znameni stalo vo chvili ich narodenia slnko, luna a aky maju ascendent. velke percneto z nich trpi alebo trpelo kardiovaskularnymi chorobami, vysoky krvny tlak- mozno ze choroby srdca symbolicky vyjadruju hlboky smutok nad moznym bliziacim sa zanikom ludstva., alebo je to pripominanie toho, ze ich srdce bolo preklate kolom?. su velmi intenzivni a nesmierne pracoviti, nedopraju si oddychu.ich zivotne poslanie je viest druhych k duchovnosti.

Tuzia po magickom zvazku, po spriaznenej dusi, ktora je rovnako ako oni zasvetena do tajou okultizmu. najzhubnejsie je pre nich pokial sa zmieria so vztahom ktory ich nenaplnuje. v minulych zivotoch sa casto zaviazali k celibatu alebo pohlavnej zdrzanlivosti. pokial tento slub nebol zruseny, v sucasnom zivote moze neg. ovplyvnovat ich vztahy. dari sa im v milostnom zivote najlepsie ak vyuziju svoje magicke schopnosti k tomu aby si svoju lasku privolali.k priatelom potrebuju chovat uctu a obdiv. inak to vacsinou skonci tak, ze sa ich priatelia stanu ich klientmi.taketo vztahy su jednostranne hraju v nich ulozu ucitelov a priatel rolu studenta.maju tendenciu svoje splnene zelania nakoniec odmietnut, lebo sa mylne domnievaju ze si ich naplnenie nezasluzia.vase zelania su vam plnene preto aby vam ulahcili naplnovanie vasho poslania.
boli obdareni prorodzenymi vodcovskymi schopnostami, vdaka vasej charizme, sebadovere, osobnej moci mozete niekedy nahanat strach.

nie su schopni pracovat ako zamestnanec alebo clen tymi. volia si profesie duchovnych ucitelov, astrologov, okultistov, liecitelov, jasnovidcov, vedmy, alebo sa venuju vykladaniu kariet.

uvedomte si ze vas hnev ma ohromnu silu, ked zasvetenec pocit hnev voci inej osobe, svojou intenzitou sa moze podobat az prekliatiu.

INKARNOVANE VESMIRNE BYTOSTI

Mimozemstanom sa ako nasilnici javia pozemstania. a to dokonca do takej miery, ze boli vyslani na Zem, aby sa pokusili odvratit hromadnu zkazu. pre tuto misiu prijali ludske telo. pochadzaju z fyz. i nefyz.galaxii a podvolili sa zit ludsky zivot, aby mohli sirit dobro vo forme, v ktorej je pre prezitie ludska potrebne. ich vnutorna cistota a dobrota tak pomaha rozptylovat energeticke zhluky zloby, nenavisti a napatia, ktore ludstvo vytvara. dalo by sa povedat, ze ulohou tychto bytosti je zabranit za vsetkych okolnosti jadrovemu konflitku, vlna neg. energie, ktora by sa znicenim Zeme zdvihla, by nicivo zasiahla mnoho galaxii.. posobenie tychto bytosti ma rovnaky ucinok ako domino efekt. ak spadne jedna cast v rade, strhne zo sebou postupne vsetky ostatne. ked ich stretnete hra im na tvari lahky usmev. kedykolvek su pripraveni nesebecky pomoct komukolvek. nemaju potrebu sluzit druhym preto, aby sa dockali odmeny. malokedy sa dockaju vdaky, co im vobec neprekaza. objavuju sa vsade, kde je potrebna laskavost. mozu pracovat kdekolvek, su nenapadni. posobia jemne az krehko, ako navonok tak aj vnutri, aj ked maju velku vnutornu silu. preto maju potrebu drzat sa v ustrani.konaju dobro a dufaju, ze si ich nikto nevsimne.vacsina z nich je na Zemi prvykrat, a pretoze je Zem plna nasilia, fyz. i citoveho, citia sa casto zdrveni a tuzia po navrate domov.v spolocnosti sa citia rozpacite, preto sa citia druhymi odmietnuti. vela z nich bolo v detstve alebo v dospelosti, vystaveni zlomyselnym narazkam, vdaka nim este viac tuzia vratit sa domov.

maju vyrazne fyz. rysy, ktore ich znacne odlisuju od okolia. vacsinou presahuju priemernu vysku cloveka, su vysoky a stihli. ak su zenskeho pohlavia, mozu byt aj mensej postavy, aj stihle aj buclatejsie.obecne sa da povedat, ze sa lisia od vseobecnej normy. tvar maju castu dlhu a chudu. maju neobvykle tvarovane oci, vacsinou v tvare polmesiaca a pripominaju obratene U. ani ich farba neni obvykla. jedna sa o zvlastne odtiene sedej, zelenej alebo hnedociernej. ked sa na nich zadivate, zda sa vam, ze ich oci ziaria. tiez maju casto okolo panenky v ociach kruzok svetlejsej farby. neradi pritahuju pozornost, obliekaju sa pohodlne, prakticky a na modu nedbaju. zeny sa takmer vobec nemaluju, svojim vlasom nevenuju ziadnu prehnanu starostlivost. okolie si mysli, ze sa chovaju nepochopitelne. na jednej strane su ochotni kedykolvek a komukolvek pomoct, na druhej strane sa chovaju rezervovane a udrzuju si odstup. su povazovani za chladnych.prejavy emocii su im cudzie.

patria sem – Oprah Winfrey, Keanu Reeves.

velke mnozstvo tychto bytosti si nie su isti svojim zivotnym poslanim a pocita velku ulavu, ked zistia, ze ich ulohou je presne to, co doteraz prirodzene robili. a to je pomahat, kde je treba. Nemaju ziadnu specialnu ulohy alebo misiu. ich ulohou je sirit dobro a premenit ten usklabok na ludskej tvary na uprimny usmev. zaujimaju sa o UFO, cesty do vesmiru, mimozemske civilizacie.Mnoho z nich povazuje tradicne nabozenstvo za prilis obmedzujuce v porovnani s ich vlastnym pojetim Boha. dozivaju sa vysokeho veku, preto, ze vedia, ze cim dlhsie ziju tym viac sa da naucit a poznat. z tohto dovodu sa rozhodnu ze na zemi preziju viac zivotov. pripadaju si opusteni, maju pocit akoby ich druhi zanechali bez jedineho slova vysvetlenia. v spanku alebo pri meditacii casto cestuju na svoje domovske planety alebo kosmicke lode.

vsetky inkarnovane bytosti su obdarene nadmernou citlivostou, na energie vysielanu jednotlivcami alebo davom, ale tiez energie, ktore vyzaruju fyz. lokality alebo objekty. vesmirne bytosti su vsak najcitlivejsie. vela z nich ma profesie kde vyuzivaju svoje ruky. kadernicky, manikerky, stavebnictvo, zahradna architektura, reiki. aura tychto bytosti ma duhove farby. vacsina bytosti na inych planetach sa rodi inak ako na zemi, inak vypada aj rodina. citove puto medzi rodinnymi prislusnikmi je charakteristicke iba pre Zem.

preto posobia rezervovane. tento citovy chlad sa prejavi obzvlast vtedy pokusi sa niekto nadviazat s nimi blyzsi kontakt.vela zien z tejto skupiny udrziava vztahy s mladsimi muzmi. muzi z tejto skupiny prisli na Zem o niekolko rokov pozdejsie.mnoho z nich ostava bezdetnych. zeny casto rodia cisarskym rezom. nezakladaju si rodiny, nemavaju deti, nevidia v tom zmysel, ich hlavnou prioritou je splnit zivotny ciel.

ti, ktori sa zmeirili so sposobom pozemskeho zivota, pomaha im kontakt s ostatnimi prislusnikmi ich rise. Pre kazdeho zastupcu rise je zivotnou nutnostou zit nedaleko vody, oceanu.

nezostavaju cely zivot pri jednej kariere. svoje profesie postupne menia alebo ich vykonavaju niekolko naraz. su vynikajucimi majstrami reiky, liecitelmi, masermi, chiropraktikmi, fyzioterapeutmi. pracuju vo vyskupe. su laskavi, pracoviti, vykonni, a omylom su povazovani za rezervovanych a chladnych.

INKARNOVANE ELEMENTARNE BYTOSTI

– vily, elfovia, skriatkovia, trpaslici, lesny muzi, morske vily, delfiny, zvierata a jednorozci

vsetci sme chraneni anjelmi, tieto bytosti su vsak navyse chranene aj vilami.

zastupcovia tejto skupiny maju velmi casto nacervenalu farbu vlasov v roznych odstinoch. mozu byt uplne rysavi, alebo mozu mat vlasy gastavovo hnede alebo nazrle blondave. kelstky vzhlad, pehy, zdravo cervena pokozka. odmietaju akekolvek pravidla, neznasaju ich, nedodrzuju ich, myslia si,ze vsetci, ktori sa nimi riadia su pokrytci.

Rozdiel medzi inkarnovanymi anjelmi a vilami je ten, ze anjeli vyhladavaju na niecom zavislych partnerov, zatial co elementarne bytosti su sami tymi zavislimi. radi si uzivaju zivota a anjeli radi zachranuju. pochadzaju z davnych dob ludstva a vztahy s carodejnicami, kuzelnikmi su pre ne prirodzene. medzi zasvacencami a elementarmi je zvlastne puto. vela elementarov bolo pri tom, ked svata inkvizicia upalovala carodejnice. tieto spomienky sa im mozu vracat a oni ich povazuju za vlastne.je medzi nim vsak rozdiel, elementarne bytosti su ovela hravejsie. zasvacenci su prehnane vazni, niekedy posobia az chmurne a tvrde. elementarne bytosti- dalej iba eb, sa svojim nezvycajnym zmyslom pre humor okoliu casto nezavdacia. bud nevedia pre svoje vtipkovanie zvolit ten spravny okamih, alebo posobia urazlivo a dokonca utocne. jedna z uloh, ktore plnia je uvolnit inak zovrete okolie, prijat ich smiat sa alebo aspon usmiat, aj keby to malo byt na ich ucet. v duchovnej risi travia vecery pri tanci, speve a rozpravanim pribehov za doprovodu ziveho smiechu. duchovna hodnota smiechu, hravosti a radosti je im znama.vedia si pekne uzivat preto sa casto stavaju profesionalnymi “baviči”, umelcami, komikmi, hercami, tanecnikmi, hudobnikmi. patria sem – Robin Williams, Julia Roberts, Carol Burnett, Red Skelton

v urcitej chvili sa stali voci ludskemu decimovaniu prirody bezmocnymi, preto sa rozhodli pre zrodenie do ludskeho tela, aby mohli zacat ucinne bojovat proti znecistovaniu ovzdusia, vod, pody a planety Zem, ale vystupit na ochranu tyranych zvierat. davaju prednost spolocnosti zvierat a rastlin pred spolocnostou ludi. voci ludom pocituju hnev za to, ako ublizuju Zemi. su znamimi svojimi zlomyselnymi zartami. skodoradostne sa vsak chovaju iba k niektorym ludom, a to za ich neuctu voci prirode.pomahaju tym, ze triedia odpad, pouzivaju ekologicky neskodne cistiace prostriedky a chovaju sa ohladuplne voci zvieratam.pritahuju partnerov svojim komedialnym, hudobnym a vobec umeleckym nadanim. ked nadviazu vztah, chovaju sa ako rozmaznane deti, su nezreli, nestali a neochotni sa vo vztahu viazat. vycita sa im ich tvrdohlavost.radi flirtuju a su dokonca promiskuitni. preto sa podobne mozu chovat aj vo svojich ludskych vztahoch.su ovela menej zavislimi na spolocnosti ludi ako inkarnovani anjeli. radi sa s ludmi zdruzuju za ucelom zabavy, ale akonahle si uziju, chcu mat svoju samotu a klud. maju sklon k zavislostiam, napr. na alkohole alebo drogach. nehrnu sa do ziadnych hrdinstiev. ludom pomahaju skor preto, ze musia, nie preto zeby chceli. zivotne dolezity je pre nich dostatok priestoru a cas traveny osamote, obzvlast v prirode. mozu byt velmi plachi a uzavreti, aj ked pri spolocenskych udalostiach sa chovaju opacne.maju zabrany, ktore im nedovolia len tak sa niekomu zverit.na to musia cloveku skutocne doverovat a k takejto dovere sa dopracuju iba malokedy. akonahle raz dospeju vo vztahu ze je koniec, potom je ich rozhodnutie neodvolatelne. takto radikalne riesia elementarovia vsetky svoje vztahy.. vedia si vymedzit svoje hranice a dat okoliu najavo, ze nechcu byt obtazovani a ruseni vo svojom pokoji. v dysfunkcnych rodinach mozu mat ulohu “maskota”, ktory svojimi zartami vzdy pozdvihnu naladu. su vsak velmi citlivi na odmietnutie alebo nepochopenie,a pokial sa necitia byt prijati, okamzite sa stiahnu do seba. naraz sa z nich stane prehnane placha bytost, ktora ma potrebu sa od svojho okolia izolovat. v porovnani s inymi inkarnovanymi bytostami su fyzicky velmi odolni s minimalnymi zdravotnymi problemami. asi preto ze vela casu travia v prirode, maju dostatok pohybu a cerstveho vzduchu, tiez pre ich nezvratny optimizmus, vdaka ktoremu si svoje problemy nepripustaju. maju vsak obcasne stavy depesie, v detstve casto trpeli astmou. to odpoveda skutocnosti ze su velmi citlivi na chem. latky. objavuju sa u nich tiez klaustrofobicke stavy ( mozem potvrdit) pokial travia prilis vela casu medzi styrmi stenami.

EB uspokojuju svoje potreby iba pomyslenim. preto pristupuju k svojim uloham s lahkostou a hravostou. podla nich neni tazka fyz. praca podmienkou k dosiahnutiu zmysluplnych vysledkov, naopak kladu doraz na jasnu predstavu toho, co chcu dosiahnut a na odhodlanie svoju predstavu uskutocnit. k tomu je bezpodmienecne potrebna viera. vyhybaju sa tazkej praci a okolie ich moze casto povazovat za lenochov a ulievakov, ktori davaju prednost zabave pred pracou. nevedomky sa chovaju tak akoby nadalej zili vo svojej duchovnej risi a su prekvapeni, ze ich potreby – jedlo, oblecenie, peniaze, obydlie- sa v materialnom svete nezhmotni iba pomyslenim. preto sa vela EB povazuje za neschopnych zaradit sa do normalneho praktickeho sveta ludi a pohybuju sa na hranici chudoby. pohybuju sa medzi dvomi extremami, bud su schopni si pricarovat bohatstvo alebo naopak nedostatok. tych, ktori su schopni sa financne zabezpecit je minumum, jedna sa o jedincov, ktori zacali vedome pracovat so vzorcom zhmotnovania svojich potrieb a zelani, ktori im je vlastny v ich domovskej duchovnej risi. EB rovnako ako zasvecenci su touto schopnostou prirodzene obdareni. su schopni konat zazraky a v ramci okamihu zhmotnovat akekolvek svoje predstavy. su neustale v spojeni so svojimi druhmi z duchovnej risi, preto ich mozu kedykolvek poziadat o pomoc, staci iba pomyslenie- Potrebujem vasu pomoc.

vacsina z nich sa narodila pod vladou zemskeho alebo vodneho zivlu. prevazuju medzi nimi slnecne astrologicke znamenia- Byk, Kozorozec, Panna, Rak, Ryby, Skorpion. mozete mat u nich pocit, akoby boli zrasteni so Zemou, preto sa velmi tazko vyrovnavaju s tym, ak musia prilis dlho ostavat medzi styrmi stenami.

najstastnejsi su ak mozu vykonavat profesiu ako sprievodcovia v prirodnej rezervacii, ako zamestnanci v lesnych skolkach, lesnici, zahradnici atd. pokial pracuju v budovach, mali by mat vyhlad na prirodu. v kancelariach maju casto vela rastlin, fotografie oblubenych zvierat a domacich milacikov, alebo pouzivaju esencialne oleje- borovica atd.potrebuju cerstvy vzduch. vacsina z nich ma jasnu predstavu o oblasti alebo mieste, kde by chceli zit. su obdareni velkym tvorivym potecialom.

Druhy EB –
VILY- nizkej vysky, stihle, pekna tvar s velkymi ocami, ked ich uvidite okamzite vas napadne- VILA! mile, skromne a plache.krehke, eroticke.

TRPASLICI, SKRIATKOVIA, ELFOVIA –
LESNI MUZI- rysave vlasy, bradka, gulate brusko, vysoky.
DELFINI – hladke krivky tela a ovalne oci, vodne znamenia, pritahuje ich voda
JEDNOROZCI – vysunuta celust, vystuplne licne kosti, velke oci, ostre rezana tvar, nosia dlhe vlajuce kosele a dlhe vlasy.
MORSKI ANJELI, MORSKE VILY, HVIEZDNE PANNY – nesu castu znaky z viacej duchovnych ris, bdeju nad oceanmi, jazerami, riekami, potokmi ale tiez nad rybami, vtakmi.casto maju problemi so suchou pokozkou, trpia na kurie oka a dokonca na pliesen na prstoch na nohach.
VTELENE ZVIERATA – citia silny a velmi blizky vztah k zvieratam, pes, macka atd. k rastlinam.
Dalsie EB – domaci skriatkovia, vodni elfovia, stromoludia, ludia so silnym vztahom k stromom.

profesie- dari sa im v oblasti umenia, media, filmovy alebo hudobny priemysel. komik, spisovatel, nakladatel, tanecnik, cvicitel jogy, vynikajuci recnici, ktori vedia posluchacov zaujat a nadchnut. byt stredom pozornosti je pre nich prirodzene.mozu sa starat o domacich milacikov nepritomnym panom, chov zvierat, zahranictvo, akakolvek praca spojena s prirodou je pre nich ako stvorena.

su povestni svojimi vybuchmi hnevu, snazte sa travit co najviac casu v prirode, budte hravi a smejte sa, zacnite vedome pracovat so zhmotnovanim svojich predstav, zacnite sa aktivne zaujimat o zivotne prostredie.

INKARNOVANI ANJELI

Niektori anjeli beru na seba fyz. podobu iba na okamih, aby zabranili tragedii, a potom bez stopy zmiznu. Clovek, ktoreho zachranili im nestaci ani podakovat. Na druhej strane su vsak anjeli, ktori sa rozhodnu priamo pre zivot v ludskom tele, a ti patria medzi najvzacnejsich siritelov svetla na Zemi.

Je pre nich typicke-
– mila tvar v tvare srdca
– anjelsky vzhlad, bez ohladu na pohlavie
– ich pery su krasne vykrojene, maju velke plache oci, ktore vyzaruju nevinnost a lasku
– maju sklon k prejedaniu a problemi s nadvahou
– narodili sa v astrologickom slnecnom znameni Byka, Leva, Vodnara alebo Strelca
– ich profesie suvisia so sluzbou a pomocou druhym- ucitelia, letusky, zdravotne sestry, poradci
– zosvetluju si vlasy, bez ohladu na rasu
– nevedia povedat “NIE”, trpia pocitmi viny, ked im druhy pomahaju
– maju radi anjelov, zbieraju knizky o anjeloch, sosky a ine predmety, ktore s nimi suvisia a su na nich zobrazeni
– maju viac anjelov straznych ako ostatni
– ich aura ziari
– maju sklon zamilovat sa do potencialu druheho cloveka, snazia sa ich doviest k jeho naplneniu
– ich vztahy sa vyznacuju obojstrannou zavislostou, typickymi partnermi su narkomani alebo alkoholici
– zostavaju vo vztahoch ovela dlhsie ako ostatni

Anjel moze v ludskom tele absolvovat viac zivotov- v tomto pripade je reinkarnovanym anjelom, ale ak vstupil do fyz. tela po zivote v anjelskych risach, jedna sa o inkarnovaneho anjela,teda jedorazovo vteleneho anjela.

Vela z nich trpi zdravotnymi problemami, najcastejsie su to choroby – fibromyalgia a chronicky unavovy syndrom, u zien su to gynekologicke problemy, cysty( ktore su podla Louise Hay vysledkom nezpracovanych bolestnych temat tykajucich sa partnerstiev- rany, ktore nam zasadil partner- potvrdzujem)
Maju dar prenikat pod povrch veci, vdaka tomu vnimaju v druhom cloveku jeho skryte talenty, spiaci potencial a samozrejme aj bozstvo. Sustreduju sa na vnutornu krasu cloveka a podporuju ludske bytosti v tom, aby sa rozvijaly a pracovaly na sebe, pretoze tim najlepsie pomozu svetu.

Maju casto priatelov alebo milencov, ktori svoj potencial roznymi zavislostami potlacaju a oslabuju. Pristupuju ku vztahu ako k “ulohe”. Snazia sa svojmu partnerovi pomoct prekonat jeho pochybnosti o sebe samom, prijat ich aby svoj potencial zacali vyuzivat. To bohuzial casto vedie k obojstrannemu frustrujucemu vztahu. Maju pocit, ze im partner mari ich snahu pomoct mu a uzdravit ho.Domnievaju sa, ze ked svojmu partnerovi znesu modre z neba alebo im prejavia dostatok lasky, partner sa premeni a jeho dusa sa uzdravi. To je v poriadku do tej doby, pokial ich parnter veri, ze jeho dusa skutocne potrebuje uzdravenie. Gyn. problemamy a problemamy prostaty trpia ti, ktori sa domnievaju ze “prilis miluju”. Ale nic takeho ako prilisna laska neexistuje. Ak clovek lasku dava, ale zacne toho lutovat vo chvili, ked vidi, ze jeho laska neni opatovana alebo docenena, vzburi sa v nom hnev. Ak svoju zlobu potlacuje, moze sa tato potlacena neg. energia prejavit ako symptomy na urovni fyz. tela.

Maju tendenciu nadvazovat nevhodne vztahy, a ak nie su schopni sa ocistit od neg. emocii, ktore v nich taketo vztahy vzbudzuju, ich tela prirodzene protestuju.

Syndrom chronickej unavy, ktorym castom trpia, je pricinou toho, ze su mimoriadne citlivi na neg. energiu. Trpia stratou energie najviac. Domnievaju sa, ze je to preto, lebo su voci druhym prilis citovo otvoreni. Su velmi zavisli na kontaktu s ludmi, na rozdiel od inych inkarnovanych bytosti casto pracuju vo velkych kolektivoch. Zakladom je aby sa naucili technikam, ktore ich proti neg. energiam nie iba ochrania, ale tiez ktorymi sa ocistia ( opisovala som vyssie- zahalenie do svetla, bieleho- ochrana, ruzova- laska, zelena- liecenie atd.)

Pokial sa naucia so svojou energiou pracovat, prestanu k zvysovaniu hladiny svojej vitalnej energie potrebovat jedlo, mnoho z nich ma totiz sklon k nutkavemu prejedaniu, trpia nadvahou. Jedlo ich vacsinou ukotvuje, ked citia, ze stracaju podu pod nohami. Je pre nich sposobom ako uvolnit vnutorne napatie.Obzvlast oblubene su u nich chrumkave a slane pochutky, ako su zemiakove lupienky, popcorn ale aj cokolada.

Tuk je pre nich obrannym stitom, ktorymi sa chrania proti neg. energie z okolia.Maju problemy schudnut, a to aj v pripade ak drzia drasticke diety a cvicia.To plati hlavne u tych, ktori pracuju ako fyzioterapeuti a masery, u tych, ktori k lieceniu alebo energetickemu posobeniu pouzivaju dotyk. Pri tom absorbuju neg. emocie svojich klientov a ich tela potom zvacsuju objem, ako ked nasiakne hubka vodou.

Patria sem herecky Delta Burke a Elizabeth Taylor, a kto si nevie predstavit dostatocne inkarnovaneho anjela, nech si predstavi Lady Dianu, ktora je aj svojim zovnajskom dokonalou predstavou inkarnovaneho anjela.

Anjeli vteleni do muzskeho tela su zavaliti- John Goodman, alebo maju roztomile milu tvar a chlapcenske rysy.

Ked svoje srdce otvorite voci druhemu cloveku, prijimate sucasne energiu, ktoru k vam intenzivne vysiela. Pokial niekomu pomahate cistit jeho myslienky a emocie, uvolnuje sa z neho neg. energia, ktora prestupuje vsetkych, ktori su nablizku vratane vas, teda toho,kto pomaha. preto je dolezite predtym ako zacnete niekomu pomahat, alebo ho pocuvat, obalit sa uz do spominanych ochrannych svetiel. Pokial tak neurobite, zacne sa vasa vaha zvysovat, aby sa energeticka ochrana a izolacia vytvorila inym sposobom.Nadbytocny tuk nemusi byt totiz vysledkom prejedania.

Pokial zabudnete pred zaciatkom pomoci zaktivovat svoju ochranu, mozete tak urobit kedykolvek pocas priebehu, ale uz ste absorbovali neg. energiu osoby, ktorej pomahate a preto je treba sa potom ocistit.
Unava je hlavnym znakom ze do vas nizke energie prenikli.

Ocistenie-
1- Pretrhanie put- Ludia, ktori od vas pozaduju pomoc sa na vas napojuju eterickymi kabelmi, kedykolvek na vas pomysli s pocitom ze im mozete pomoct, odcerpavaju vam energiu. Dokonca vam mozu vyslat neg. energiu. Ide o nevedomy proces.
Staci si v duchu alebo nahlas povedat
“ARCHANJELI MICHAELI ZOSTUP KU MNE A PRERUS VSETKY PUTA, KTORYMI JE MI ODCERPAVANA ENERGIA A VITALITA ”

2- Kupel v morskej vode- zbavuje tela skodlivych energii.

3- Spojenie s prirodou-

Vteleni anjeli prisli na Zem aby pomahali a uzdravovali. Ich horlivost vsak moze byt niekedy naskodu. Je nutne, aby svoju pomoc poskytovali vedome. Chovaju voci ludom lasku a vidia v kazdom iba to najlepsie. Sami sebe dokazu odopriat cokolvek, pretoze je pre nich typicke sebazaprenie, ale u druhych toho nie su schopni. Casto sa ospravedlnuju ked ziadaju o pomoc pre seba, alebo dokonca vobec nepoziadaju, potom nasleduju pocity sebalutosti, ze im nikdy nikto nepomoze a ze pomahaju iba oni. Musia spracovat temu davania. Uvedomit si, ze mozu druhym pomahat a obohacovat ich iba vtedy, ak vedia sami prijimat i davat. Rovnovahu medzi davanim a prijimanim nedokazu udrzovat. Ak davam, automaticky dostavam spat. To je zakon Vesmiru. Maju tendenicu viac davat. Zensku energiu charakterizuje prijimanie a ak vteleny anjel v zenskom tele dava prilis, vytvori sa v dusi nerovnovaha, pri ktorej prevlada muzska energia. Musia sa naucit urobit si cas iba na seba.

K nastoleniu rovnovahy vam mozu pomoct rozne afirmacie napr.
– RAD PRIJIMAM VSETKO DOBRE
– CIM VIAC SI DOVOLIM PRIJAT, TYM VIAC SOM SCHOPNY POMAHAT DRUHYM

Nerobi im problemy respektovat zakony a pravidla a dokonca maju obavy z ich porusenia. Pracuju velmi tvrdo a huzeznatost, s ktorou sa niecomu venuju hranici s pedantstvom. Je pre nich charakteristicka potreba discipliny, puntickarstvo.

pracuju v zdravotnictve, skolstve, letecke spolocnosti- zdravotne sestry, ucitelia, letusky, profesie, ktore vyzaduju velke srdce a trpezlivost.

Su fyz. atraktivni, maju laskyplnnu povahu, nerobi im problemy nadvazovat milostne alebo priatelske vztahy. Nie su vsak schopni vytvarat naplnujuce vztahy. Pristupuju k svojim priatelom a partnerom ako k svojim klientom. V priatelskych vztahoch hraju casto rolu poradcov. Su tvrdohlavi, nepoddajni a maju odpor k zmene.Musia si vsetko dopredu naplanovat, pretoze potrebuju istotu. Neboja sa narocnych uloh a pracuju na nich sustredene a huzevnato, pokial ulohu nesplnia. Zacnu brat vztah vazne velmi skoro potom ako zacne. Kratko po prvej schodzke zacnu partnera brat ako vaznu znamost, rychlo sa zasnubia, ozenia, vydaju, pripadne zacnu s parnerom velmi skoro zdielat spolocnu domacnost. Maju sklon vstupovat do manzelstva bezhlavo. Maju za sebou niekolko manzelstiev a dlhodobych vztahov.

Maju pocit, ze ked budu vo vztahu pokracovat, ked sa neprestanu nadalej snazit, vztah sa zlepsi. Boja sa opustat druhych zo strachu, ze oni sami budu opusteni. Trpia tiez zabranami uprimne a otvorene hovorit o svojich pocitoch a potrebach. A tak vo vztahoch trpia ovela dlhsie az do bodu, ked uz je bolest neznesitelna. az potom zo vztahu odchadzaju. Potom trpia pocitmi viny, ako by nechavali v nudzi skutocneho priatela. Podla zakona pritazlivosti u nich plati, ze stracaju zaujem o priatelov, ktori s nimi prestanu zdielat ich nadhlad na svet. Pomaha im ak sa im dostane vnutornej podpory.

Musia si uvedomit, ze vztah je pre kazdeho zucastneneho ulohou, prostrednictvom ktorej mozu obaja partneri rast a vyvijat sa. Nikdo neni vo vztahu obetou. Vsetky vztahy si vyberame ci uz vedome alebo nevedome.

Pohlad vtelenych anjelov vyzaruje lasku a sucit, su v nom stopy po osobnej bolesti, ktoru prezili. Pohlad element. bytosti zase odraza ulicnicku hravost, oci mudrych alebo zasvetenych sa divaju znepokojivym a vzdialenym pohladom.

Vas zivot na Zemi sa stane kludnejsim a zacne sa vam viac darit, ak si zapametate nasledujuce-
– pouzivajte k svojej ochrane energeticky stit, hlavne pred tym nez zacnete pomahat, vdaka tomu sa prestanete tolko prejedat.
– nez poviete ANo, pocitajte do 10
– zacnite cvicit aby ste podporili svoje kardiovaskularne funkcie, zbavite sa stresu a znizi sa vasa nadvaha.

Anjeli musia udrzovat zdrave srdce!!!
– udrzujte v rovnovahe davanie a prijimanie, pravidelne si doprajte nieco prijemne.
– zbavte sa vsetkych pravidiel a konvencii, ktore vam brania v naplnovani vasho zivotneho poslania.
– hrajte sa, dovolte svojmu vnutornemu dietatu, aby sa mohlo slobodne hrat, kedykolvek sa mu zachce.

NOVE DUŠE

– je to duša, ktorá sa rozhodla, že sa vyhne obvyklému procesu narodenia, ktorým sa duša vteluje do ľudského tela. Proces postupného vývoja z nemluvňaťa do dospelého jedinca totiž považuje za zdlhavý. Telo získava iným spôsobom. Urobí dohodu s inou dušou, že si v určitom časovom bode vymenia svoje životné energie. Nová duša kontaktuje človeka, ktorý trpí hlbokou depresiou a nemá silu ďalej žiť. Osloví ju v spánku.

Základné znaky –

– Jedného dňa sa prebudí a majú dojem, že ich život je zlý sen a vôbec sa s ním nestotožňujú
– Nepamätajú si na svoje detstvo ani na významné udalosti svojho života
– Spomínajú si, že chceli spáchať samovraždu, alebo za sebou majú pokus o samovraždu
– Ich priatelia a rodina im hovoria- Si ako vymenený, ako by si to ani nebol ty!
– Naraz sa vo svojom živote rozhodnú pre drastické zmeny. Zmenia si napr. svoje krstné meno, bydlisko, rozvedú sa, zmenia profesiu, náboženské vyznanie atd.

Proces, ktorým nova duša preberá telo od inej duše sa líši od posadnutia, kde sa iná duša napojí na dušu, a tím i na telo inej osoby. Keď nová duša preberá telo inej bytosti, dochádza k výmene životných energii, podobným spôsobom ako keď zmení vlastníka auto. To znamená, že prevezme telo inej duše, ktorá mu ho dobrovoľne prenechala.

Toto telo obýva jediná duša. Alebo môže byť nová duša spriaznenou dušou či duchovným dvojčaťom duše opúšťajúcej telo a v tú chvíľu prenajíma aspoň čiastočne na základe uspôsobenia predávaného tela smer vývoja pôvodnej duše. Komunikácia medzi oboma dušami kým sa výmena uskutoční prebieha obyčajne dlho. Výmena prebehne dokonca i na skúšku, to znamená, že pôvodná duša opustí telo, aby získala skúsenosť stavu bez tela a nová duša medzitým vojde do jej tela, aby zistila, či sú vo vzájomnej zhode. Než dôjde ku konečnej výmene, musia si byť obidve duše svojím rozhodnutím úplne isté. Pretože táto výmena je nevratná. Akonáhle obidve dospejú ku konečnému rozhodnutiu, je vyššou mocou zinscenovaná situácia, pri ktorej dôjde k výmene. Pôvodná duša obývajúca doteraz telo, spácha samovraždu, stane sa účastníkom nehody, je nútená postúpiť operáciu, alebo sa jednoducho vymiesi z tela. K výmene môže dôjsť aj v spánku, aj pri obyčajnom zdriemnutí alebo pri meditácii. Pôvodná duša potom odchádza do rovnakých duchovných sfér kam odchádzajú po smrti duše, ktoré zomrú obvyklým spôsobom. Keď sa nová duša prebudí, obvykle si na proces výmeny nepamätá. Amnézia, strata pamäti je typická, kedykoľvek duša cestuje zo 4 dimenzie duchovného sveta- kde neexistuje čas, do 3 dimenzie pozemskej existencie. Ide o to isté, ako keď sa vám zdá, že ste vo svojom sne dospeli k podstatnému duchovnému poznaniu – lebo vaša duša skutočne v spánku navštívila duchovné sféry- ale ráno po prebudení si poznanie získané vo sne neviete vyvolať. Existencia času na Zemi popiera poznanie, ku ktorým sme dospeli v duchovných dimenziách, aj vo sne. Vďaka tomu takéto poznanie nedáva na Zemi, v bdelom stave, zmysel. Táto informácia však zostane uložená v našom vedomí a pôsobí v našej duši ako neviditeľný duchovní katalyzátor a súčasne maják.

Pôvodný život bytosti, ktorá výmenu prežila, jej však po prebudení nedáva zmysel. Naraz a úplne nečakane, má neodbytný pocit, že niečo nieje v poriadku. Nepoznáva svoje deti, partnera, priateľov. Vo svojom vlastnom živote si pripadá ako úplný cudzinec. Keď sa nová duša pokúsi vyvolať spomienky na svoje detstvo alebo nedávne zážitky pred výmenou, buď vôbec neexistujú alebo sú nejasné a zahmlené. Krstné meno im pripadá cudzie a preto si ho menia. Po tejto zmene sa začnú cítiť lepšie. Nová duša má vysoké poslanie, a svoje nové telo využíva k jeho naplneniu. Neexistujú medzi ich predstaviteľmi žiadne charakteristické poznávacie znaky z hľadiska vzhľadu, celkovej kondície alebo zdravotných problémov ani astrologického znamenia. Okrem toho nová duša môže pochádzať z ktorejkoľvek duchovnej ríše. To znamená, že osoba tohto typu môže mať telo vteleného anjela ale dušu inkarnovanej vesmírnej bytosti. Nezmenia sa však iba ich city voči ľudom zmení sa celá ich osobnosť, dokonca aj ich fyz. rysy. Cez noc sa im zmení farba očí. ( Potvrdzujem, z modro zelenej, na jasnú zelenú)

Životné poslanie- šíriť Božskú lásku a mier. Forma, ktorú si preto zvolíte je druhoradá. Vaša úloha súvisí so šírením kľudu a mieru. Ranná meditácia sa pre vás preto stáva nutnosťou. Meditujte, aby ste svoje nové túžby a sny objavili, a potom v modlitbe požiadajte o silu, ktorá vám pomôže vytvoriť nové životné podmienky presne podľa vašich predstáv.

Charakteristika ich vzhľadu závisí na tom, do akej skupiny patrí telo, ktoré prevzali. Ich záujmy a rovnako tak i osobné vyžarovanie naopak určuje skupina, ku ktorej sa radí ich duša. Sú zmesou dvoch duchovných ríši. Má sklony prejavovať znaky obidvoch ríši, cíti sa ovplyvňovaná duchovným posolstvom obidvoch ríši. Vďaka tomu sa môže niekedy cítiť nevyrovnane a zmätene, pretože nevie, ktorým smerom sa má vydať. Sústredte sa iba na svoje poslanie, všetko ostatné sú iba pridružené detaily.

Máte pocit, že patríte do viac kategórií???

Dôrazne upozorňujem, že daný test, nie je hra ani zábava . Berte ho vážne, nevyberajte si kategóriu, ktorá je vám sympatická. Otázky sú zámerne rozdelené po 6 !
V každej tejto kategórii napr. od 1 po 6 musíte mať minimálne 4 odpovede ÁNO ! Pokiaľ máte menej ako 4 kladné odpovede, nepatríte do danej kategórie ani keby ste veľmi chceli !
V kategórii, v ktorej máte najviac kladných odpovedí, tam patríte. Pokiaľ máte zhodní počet vo viacerých kategóriach, patríte do všetkých.
Porovnajte nasledujúce znaky, pomôžu vám v rozlíšeni, ak patríte do viac kategórii :

1. VYŽAROVANIE

Anjel – vľúdne a láskyplné
Elementál – priateľské a hravé
Vesmírna bytosť – pripravenosť pomôcť a pritom odťažitosť
Zasvecený – vážne, tajomné, vznešené

2. VZHĽAD

Anjel – krásna tvár, niekedy bucľatá tvár a zaoblené telo, blond vlasy, modré oči
Elementál – vypadá ako zväčšená kópia víly, elfa, trpaslíka, morskej panny, lesného muža, ryšavý, bledá pokožka, zelené oči
Vesmírna bytosť – vysoké a štíhle telo, alebo malá postava, štíhla aj podsaditá, neobvyklý tvar očí a neobvyklé rysy tváre, striedmosť v obliekaní, ženy sa líčia veľmi málo alebo vôbec
Zasvecený – dlhá tvár, do diaľky upretý pohľad, vlajúce šaty alebo košele tmavých farieb, často dlhé vlasy (čierne, farbia si ich na čierno, chodia oblečení v čiernej farbe )

3. ZÁUJMY

Anjel – liečenie a služba druhým, snaha udržovať vo vzťahoch pohodu a láskyplnú atmosféru za každú cenu
Elementál – sklon a potreba druhých baviť a učiť, záujem o umenie a životné prostredie
Vesmírna bytosť – liečenie prostredníctvom energetického pôsobenia, reiki, pomáhať komukoľvek a kedykoľvek
Zasvecený – sklon a potreba vyučovať a praktizovať okultizmus, mysticizmus a pohanské rituály.

34 thoughts on “Test – aký typ pozemského anjela ste?

  1. mne raz povedala jedna liecitelka ze zijem len treti zivot ako clovek a ze teraz len prvy krat som sa dozila dospelosti.co vlastne som mohla byt predtym?ja som to chapala tak ze bud nic alebo dake zviera.podla tohot testu mi vychadza zasvetenec,tam mam 5 kladnych,ale ten zasvetenec sa na mna vobec nehodi,to uz skor EB,ale ani to nevychadza,lebo nemam ani moc vody a zeme mam v horoskope minimum,cely ho mam skor o vzduchu a o ohni.a vlastne ak by som mala byt zasvatenec,tak ani to potom nesedi ze zijem len 3.zivot.tak neviem sa z toho vysomarit.mohla som predtym byt aj nic?

    Páči sa mi

  2. Draci patria k mimozemskym bytostiam vsak ? Matrioshka- stale sa mozes rozpamatat ale je jedno co si bola. Dolezite je to aby si vedela kym si teraz.

    Páči sa mi

  3. co sa ja rozpamatavam,tak mi uplne sedi to co mi povedala o mojom poslednom zivote (ze som bola rusky vojak,v podstate este decko,ktoreho zabili fasisti).to hlavne v detstve som mala furt zive sny ako ma nahanaju fasisti,ix krat ma v sne aj zabili,koncentracne tabory som v snoch furt riesila a tak.ale predtym….podla mna som tom predtym zomrela este ako fakt male dieta a vlastne si ani nemam moc co pamatat a predtym,to ma vlastne ani doteraz nenapadlo,ze by som mohla nieco byt.existuje aj take ze som nebola nic?to by sa mi tak najviac hodilo.

    Páči sa mi

    • Myslím, že si mohla aj “nebyť človek”. Aspoň tak to poznám z môjho cyklu životov: najprv sme sa nechali premeniť na duše, aby sme cítili ako ľudia, ale potom moja dušička toho začala mať plné zuby a išla svetom ako “energia” (nie bytosť), takže myslím, že v mojom názvosloví by som sa označila ako “geinven” 😛 . A takto som úspešne pôsobila a robila vrásky operačnému systému, až mi to zatrhol tým, že ma napchal späť do hmoty 😦 .A odvtedy sa tu takto hajdákam a škrípem zubami. 😕

      Mohla si mať podobný osud. 🙂 Možno si tu tiež “za trest”, kámo… 😆

      Páči sa mi

  4. citala som ze indigove, krystalové a dúhové deti sú vlastne inkarnovaní anjeli.. niekolko krát som sa pýtala či som jedno z nich a vždy mi vyšlo, že nie, ale podľa tohto na mňa inkarnovaný anjel sedí miestami až veľmi 😀 môžu teda inkarnovaní anjeli aj nebyť jedno z týchto detí? Vie niekto o tom niečo viac? 🙂 ďakujem

    Páči sa mi

    • samozrejme, pozemsky anjel nemusi byt indigo a takisto indigo nemusi byt inkarnovany pozemsky anjel, su to sice definicie miestami podobne, ALE! nie su neodlucitelne 😉 takze nemaj boja, to ci si alebo nie si indigo/kristal/duha nijak negativne neovplyvnuje ze by si nemohla byt pozemsky anjel 😛
      ja som oboje, indigo/prechod na kristal az a vteleny elemental kombinovany s vlastnostami anjela, mam to pestre 😀

      osobne si myslim ze pozemski anjeli tu su dlhsie ako vsetky tri druhy deti, lebo tie sa takto ” masovo ” rodia az od druhej polky / a trocha neskor / 20. storocia. 🙂 ale toto posledne je len moj nazor.
      dufam, ze moja odpoved pomohla 🙂

      Páči sa mi

      • Tak ja som sa narodila na začiatku 90. rokov takže podľa roku by som aj mohla byť indigo, ale nie som 😀 aj keď možno mám nejaké ich črty..

        A áno jasné pomohla si mi. Ďakujem 🙂

        Páči sa mi

      • zasvateny skriatok 😀
        Doreen Virtue verím aj keď inkarnovany anjel mi príde veľmi lichotivo 😀 tiez to berem trochu s rezervou 🙂

        Páči sa mi

      • vcera som to prediskutovala s mojim muzom,ten mi to upresnil,ze som skriatok hajzlovy a velmi ho zaujala ta cast o zhmotnovani.apeloval,aby som si uz prestala precvicovat tuto svoju schopnost,lebo vraj niekto (mam podozrenie ze tym myslel seba)to zhmotnovanie musi vzdy zaplatit 😀

        Páči sa mi

      • Túto kategóriu Doreen asi nepreskúmala 😀
        Môj frajer sa tiež akoby bál môjho zhmotňovania, že taká bosorka ako ja si musí davať pozor nad čím rozmýšľa :D.. to že rozmýšľa aj on to nejak nevidí…
        heh bojí sa, že mu zhmotníš nejakú pohromu??

        Páči sa mi

  5. tento test neberte smrtelne vazne. mne tam vyslo nieco medzi zasvetencom a vesmironou bytostou, no najviac mi sedeli zasvetenci. a az o par mesiacov na to som sa dozvedela ze som anjelik a potom mi zacali viac sediet niektore veci.
    chcela by som sa spytat, ze ked niekto vidi auru, ci vidi hned aj jednotlive tieto prislusnosti tak, ako to popisuje doreen, alebo sa to musi naucit osobitne. dakujem

    Páči sa mi

    • Christin, 🙂

      “Pokiaľ máte menej ako 4 kladné odpovede, nepatríte do danej kategórie ani keby ste veľmi chceli !
      V kategórii, v ktorej máte najviac kladných odpovedí, tam patríte. Pokiaľ máte zhodní počet vo viacerých kategóriach, patríte do všetkých.”

      Nebral by som ten test zas tak smrteľne vážne… Zober si: Teraz ti poviem, že si “ľudský život” Archaniela Michaela. Uveríš mi ? 🙂 TY sama najlepšie vieš kto a čo si. 🙂

      + malý bonbón 😛 …

      Páči sa mi

  6. tu mi vyšlo,že nepatrím do žiadnej skupinky ma napadlo,že som lúzer chíchí,ale na druhom linku ktorý pridala pani Helar som ho skúsil ešte raz a zas som nepatril do žiadnej…,ale navigovalo ma to ku novej duši alebo ku skokanovi…po rozobrati týchto dvoch nálepiek som bližšie ku skokanovi som skokon:D,ale treba to brať s rezervou:D priemny deň

    Páči sa mi

  7. neviem, co si mam mysliet. v prvych troch 6-otazkach som dostala po dva áno. v 4.-vsetkych 6 áno a v 5. -5x áno. okrem toho si pamatam minimalne 3 rany osudu, co mi zmenili cely rebricek hodnot a pred par rokmi som nestastne spadla, ze som sa videla zvrchu, ako moje telo tam lezi. hned nato som sa prebrala a okrem hrci na hlave a zaseknuteho nerva v krku mi nic nebolo. ale po tom pade sa mi nestratili spomienky na detstvo, ani ziadna strata pamati. len pocit, ze moj zivot je zly sen a s nim treba nieco robit. zmenili sa mi niiektore zvyky – napriklat na normalne fungovanie mi staci 4-5 hodin spanku cez tyzden a asi 8 hodin v sobotu. zlepsila sa mi pamat, intuicia, dostavam zive sny, o ktorych si myslim, ze su spomienkami na minuly zivot, niekedy na prelome spanku a bdenia dostanem do neznamych miest a sucasne vnimam okolie mojho tela – zvuky domacnosti, rodinu, posteľ, a pod. Po tom pade zacala som sa VELMI silno zaujimat o ezoteriku, fantazijne pribehy, (pre seba) opravujem navody na pouzitie takych veci ako su runy, tarotove karty, kyvadlo (a opravene su lepsie ako povodne). nepotrebujem vestit, akosi dopredu viem, ako dopadne kazda udalost, co si zelam, splni sa dost rychlo. Aj vtedy, ak niesom si svojho zelania vedoma a citim len slabsiu potrebu v niecom…
    nevie mi niekto vysvetlit, o co vlastne ide

    Páči sa mi

  8. Chcela by som vidieť toho človeka čo to tento absurdný test vymyslel. Ľudia hádam tomu neveríte, ako môže byť táto inak seriózna stránka serióznou keď sa tu objavujú takéto hlúposti. Schádzajú sa tú ľudia, ktorí vedia, že je nadprirodzeno ale nie toto predsa. Všetkým čo poznám vyšli inkarnované vesmírne bytosti, mimozemšťanov je tu teda dosť a myslím, že oni sami nám raz povedia ako to je… Nebuďte smiešni 😛 …

    Páči sa mi

    • ja v tom zmysel vidiim,, a toho cloveka vidiet ani nemusiim,, stacii mi ze si dal tu naamahu takeeto nieco zostrojit,, preco by to robil?? aby sa pobavil na ludskom egoizme… pochybujem,, tak ci onak,, ja tomu cloveku veriim a tomuuto claanku tiez,, preco ??
      pretoze asi 3/4 z toho co som sa dociital je podla mna pravda uz iba z toho dovodu ze ja saaam som si toto v hlave ”nasiel” a zacal som nadtyym rozmyyslat… ako je mozneee ze moje myslienky ktoree som nikomu nikdy nevyrozpraaval sa objavili na tejto straanke…

      Páči sa mi

  9. Na túto stránku som narazila len tak náhodou a z nudy som si ten test spravila. Potom mi vyšlo, že som inkarnovaná vesmírna bytosť a prečítala som si popis. Už po prvom odseku ma to veľmi zaujalo, lebo a to veľmi podobalo na mňa a keď som to dočítala, tak som si mohla povedať len jedno: Veď presne takáto som ja.
    A tak by som sa chcela poďakovať tomu, kto to napísal a kto to sem dal. Už dlho som rozmýšlala, kto vlastne som a teraz už viem zase niečo viac. 🙂 Neviem, či tie veci tam sú naozaj pravda ale fakt je, že každá vec v popise vesmírnych bytostí je presný odraz mňa. Ešte raz ďakujem a čím dlhšie nad tým rozmýšľam, tým viac mi to príde ako pravda. 🙂

    Páči sa mi

  10. Túto knihu od Doreen mám doma. Po pravde mi príde zvláštne, že mnohým vyjde dáke zaradenie do skupín, ale tie charakteristiky sú tak veľmi presné, že to až dych vyráža. Podľa tohto by som mala patriť medzi Anjelov a Vesmírne bytosti, sedia mi oba, hoci tí anjeli o trošičku viacej, keď vezmem do úvahy aj iné okolnosti a znamenia zo života. Ale ťažko povedať, keď to tak duša cíti asi to tak bude, ak nie, tak nie. Doreen verím a vážim si ju, ale myslím, že sa môže aj ona v tomto mýliť, alebo skôr na základe pár odpovedí neodhadnúť každého.

    Páči sa mi

    • podla môjho naazoru sa Doreen asi nemyyli,, je to az moc dokonalee spiisane a vysvetlenee,, navyse tie odpovede tiez daavaju zmysel,, pretoze su to odpovede na ktoryych sa hlavne zuucastnilo podvedomie (dusa cloveka)… suu to otaazky doslova na ducha…

      Páči sa mi

  11. Ak sa nahodou ztotoznujem s niecim co tu je napisane da sa to nejako odvolat??Bola som u vestici a tahala som si zo zivotnych kariet!tam mi vyslo ze som carodejnica a saman!Mam problem!Ked som vo vztahu prvych sedem mesiacov tak je vsetko ok!dokonca si hvorim ze som clovek ale neskor sa nieco so mnou stane!uplne sa zablokujem,padam do depresii,nevnimam ludi,neviem co sa deje okolo mna,neviem nic precitit, chcem sa rozist, zivot ma netesi,mam oslabeny imunitny system,nechcem sa s nikim rozpravat poriadne,fajcim jednu cigaretu za druhou a hlavne ked vidim ludi tak si hovorim ze aj ja by som chcela byt taka ista!som z toho chora!neviem co mam robit!skusam vsetko len aby som nebola v samej sebe uzatvorena!neviem co som bola v minulosti ale mavam sny o konci sveta a o tom ako ma nahanaju a chcu ma zabyt.tak isto rozmyslam aj nad smrtou!!nevlazdem uz takto zit!apropo mam super chalana a stve ma to ze neviem ako sa mam z toho dostat!citim sa jak nenormalna chcem zit ako normalny clovek!!prosim o radu

    Páči sa mi

    • vestici ti zabudla povedat ze saman a carodejnica suu dva uuuplne odlisnee kultuurne tituly… cize len jedno s toho mozes byt,, kedze ti vyslo ze si oboje,, tak bez srandy raataj styym ze zdielas svoje telo este s jednou dusou,, osobne si mysliim ze ty konkreetne si samanka preto maas aj takee sny(tvoja samanska dusa ta upozornuje na to co sa moze s tebou v reaale staat),, bohuzial ta vie iba upozornovat.. nevie ta ochraanit,, to musiis sama,, sklony k tomu maas,, tak si nastuduj samanizmus atd… a teda dalsia dusa je carodejnica.. ktoraa ta mohla posadnut,, je to parazit ktoryy sa dokaaze privtelit na uukor psychickeeho rozpolozenia (stres,depresie,uvahy nad samovrazdou,zial atd),, a teraz uz len cisto teoretickyy… taa carodejnica ta posadla pretoze v predchaadzajucom tele v ktorom zila nestihla dokoncit co zacala,, a stihli ju zabit,, a teraz maa novee telo,, s ktoryym bude pokracovat,, ale najprv musii vystahovat tvoju samansku dusu.. a to docieli ze ta proti srsti bude utaaapat v cigaretaach a vo vsetkom co si spomenula,, cas bezii,, energia svetla samana postupom casu zoslabuje,, pretoze ho asi neziviis tym remeslom… podpor samanizmus, naberaj a zdokonaluj skuusenosti,, ked sa jej podarii uskutocnit to co zacala,, tak to bude znamenat ze tvojho ducha zabila,, a teda si bezduse,, carodejnica si stebou bude robit co chce,, a ked jej dielo bude dokonanee(mozno vrazda) tak uz len pockaa kyym sa zblaaznis alebo ta zabiju… a pojde dalej,, keby ta totiz donuutila spaachat samovrazdu,, tak by zahynula s tebou… tou poslednou vetou som si neni istyy,,

      Páči sa mi

  12. ahojte mohli by ste mi povedať do ktorej skupiny patrým?
    Vyšli mi 4 kladné odpovede na vesmírne bytosti a tiež aj na inkarnovaného anjela .
    Môžem byť aj oboje alebo čo ?
    Prosím napíšte mi .

    Páči sa mi

Povedz svoj názor